Tusen takk til alle for oppmerksomheten rundt det forrige innlegget. Det betydde mye for meg og jeg vil spre det til flest mulig. En ting jeg skal dele med dere idag er en kommentar som fanget oppmerksomheten min, den er fra Roger på 41 år.

Jeg er 41 år, skriver egen blogg. Jeg er tynn men etter alderen kommer en faktisk inn i en fase hvor en kan legge på seg. Jeg liker ikke ungdommer i dag, joda noen er greie men alt er til de grader så grusomt værre en da jeg og min far vokste opp. Nå skal en se tynn ut, ha six pack og blogg.no har reklame for Drømme kroppen 2013 hvor egoistiske EGO fjolls popper opp. Jeg legger mer vekt på hvordan en person er på innsiden, jeg har sett så mange personer som pumper jern og har så oppblåst ego at deres personelighet er å bli kvalm av. Driter i om kjæresten min blir tykk, så lenge han / hun er grei og ikke lider av diva nykker så kan det være det samme. Joda fedme er et problem men jaggu er det et problem å se de folkene som kun er opptatt av kosthold og dømme andre etter tryne tilegg prinsippet. Har møtt enkelte tykke og de har sjarm og klokskap. Vær deg selv ikke la andre dømme for hvem du er.

Former er fint, ikke pent å se ut som en piperenser med horete make up heller. syns folk må slutte å dømme folk som er tykke jeg...dessuten så kan en legge på seg av å få medisiner og jeg vet om noen som har fått og som la på seg mye, vedkommende var tynn og de snakket mye dritt om hvor feit vedkommende hadde blitt... de burde skamme seg. Jeg hater kroppsfokusering og idioter som tror de er bedre en andre... alle er vi like...Jeg har stor respekt for deg og jeg er lykkelig over at det fins mennesker som nettopp deg, uten at jeg kjenner deg da. Vær deg selv Gi faen i en person som syns du evt er stygg. For du er nemmelig ikke det.. den som sier slike ting burde gå i eget speil å se sin egen personelighet. Ha tro på deg selv og hold hodet høyt unge jente. Gi faen i de som snakker om slanking hele tiden, du er flott og du er ikke tykk. Jeg ser jenter slanke seg så tynne at det er stykt å se på, og folk blir syke av samfunnet vi lever av i dag, psykiske syke av slankepress. Jeg vil heller ha en venn som er litt rund og god en en venn som er tynn og oppfører seg som en drittsekk. selv er jeg tynn... men kunne aldri drømme om å dømme de som har litt runde former eller er det som kalles tykk.
Og for å avslutte.... Du er ikke stygg, seriøst så syns jeg blogg.no burde fjerne den reklamen om " Drømmekroppen 2013 " det er mange som kan bli syke av den, forventningspress. Er en skam at blogg.no har den reklamen syns jeg... her er det små unger som skriver blogger. Når de leser slikt blir de påvirket... her går blogg.no ut med et dårlig eksempel. Protein fabrikken reklame for Drømme kroppen 2013 burde blitt fjernet. Folk slanker seg syke i dag og unge tror de er stygge bare de har noen få gram på kroppen... Må være vanskelig å være ung i dag... blogg.no burde skamme seg litt som fører slik reklame.
Du tenker sikkert nå " hva skal hun fram til nå, hvordan sak skal hun blogge om?" Vell, dere har sikkert hørt om HAN HER bloggeren? Skal ikke gå mer inn på det, men heller over på saken jeg skal blogge om. 

"Det er ikke greit og være feit, feite lyger til seg selv! Gi faen, du er ikke deilig! "  Det er ett av overskriftene på et innlegg han har laget. Her er det skrevet blant annet om at overvektige folk, hvor fælt det er og hvor forferdelige liv de må ha, at det bør kun være en størrelse på klær ( xs/ s ) sånn at folk kan faktisk jobbe mer for å få en tynn og "bra" kropp. Når folk som kanskje har litt mer på kroppen legger ut bilder av seg på sosiale medier og sier de er stolte av kroppen sin, så skjønner ikke han hvordan de kan det, hva de har å være fornøyd med.  Men om klærne skullet ha komt i 1 størrelse, hva skulle de med store pupper, brede hofter  og sånt gjøre? Mange tynne folk har former som gjør at de må bruke gjerne M i klesstørrelse. Det er jo ikke sånn at dem bare kan kutte av puppene sine for å passe inn i favorittmerket. Da tar man det jo i en størrelse som PASSER. Jenter med litt mer på kroppen legger ut bilder av seg selv for de er fornøyd før at de faktisk ser sånn ut. At de har de kroppsformene de har. Hadde dem ikke vært fornøyd så hadde de jo ikke lagt det ut. 
Alle jenter må ha store pupper, "that ass", DEN fine midjen og mellomrom mellom lårene. Må trene ofte og gjerne ha supertfit mage å.. Men jeg må bare spørre, hvor mange av de toptrente damene har store pupper og alt det? Er jo ikke mange det. Mange tar tilogmed silikon.
Et annet innlegg som var å finne på blogger var " Er du overvektig? Det er din egen feil" .  Nok et sterkt innlegg. Har hørt fra mange at de har mistet selvtilit med å lese disse to innleggen. At de følte at alt va deres feil. Noen kan ha startet å spise mer utifra disse, selvskading kan komme av dette. "Det er mye fokus på kropp i dagens samfunn, og jeg skjønner og forstår, hvem faen vil være feit og bare ligge og se på animal planet og tenke "det kunne vært min familie?" du skjønner sant? du er som jeg sa, du blir hva du spiser, men for all del, spis så mye pizza og hamburger du vil, men ikke klag over den forbanna vekten din, er du feit så er du IKKE fin, min mening." sitat fra innlegget hannes. Er det sånn det er ? Når du har litt mer på kroppen enn andre så er du stygg? 

Utrolig eller hva? Mange av bildene nå for tiden blir redigert  i Photoshop. Photoshop kan gjøre den forandringen, sant? Alle modellene vi ser som har den kroppen og alt, mange av dem har det og mange har den ikke. Jeg har badet i bikini, logget på stranden i bikini og alt. Fikk ingen blikk, hørte ingen sa " Shit, sjekk ho! Ho var feit. Se den magen, null puppa. Ingen mellomrom mellom beinene. " Fikk heller høre " du har jo en fine kroppen:"  Se på hun på bildet over ( det som ikke er redigert), se hvor fin hun er! Personlig syntes jeg det bildet var finere enn det til høyre. Nå sitter du kanskje å tenker "Jeg har for stor mage, hvor ble luften mellom lårene mine av, når mistet jeg puppene, hvor er rompen min? " Alt er der. Rett foran deg. Mage har alle, puppan de er der - selvom de ikke danner en kløft helt til halsen. Det er luft mellom lårene. Å rompen din, nei sjekk bak deg kanskje. 

 

Nevnes også at litt mer fyldigere jenter ikke er lykkelig, men det er de tynne? Selvom de har noen ekstra kilo å bære på så kan dem ha det lykkelige livet. Se på deg selv, du har venner, familie og folk rundt deg som bryr seg. JEG bryr meg! Er det noen du kjenner, som ikke du tror bryr seg? Var det den person du møtte på gata her om dagen som smilte og sa hei til deg? Den person brydde seg nok til å si Hei isåfall. Enten du har mye eller lite kjøtt på kroppen, så er jo du DU! 

Jeg har et lykkelig liv. Jeg har de herlige vennene, herlig familie og folk som bryr seg. Jeg er lykkelig. Jeg har ingen sykdommer heller. Trener jeg? Ja. Noen få ganger. Men når jeg leste de innleggene, så slå en tanke meg.. I det siste så har det blitt mye fokus på kropp og trening. Merket det spesielt i år! Alt dreide seg om sommerkroppen 2013. Japp, jeg sa jeg skulle få den og her er jeg. Har ikke den sommerkroppen som vi ser på tv og i magasiner. Men dette er min sommerkropp. Sommerkroppen min for 2013. Å den kroppen du har, det er din sommerkropp for 2013.  Å om du vil så gjerne forandre på kroppen din, å få den som du selv vil ha men klarer ikke å jogge eller trene på senter med andre. Så ta minst 30 minutt av den 24 timers lange dagen til å gå en tur. 30 minutt hverdag! Etter 1 år så har du nok en ny kropp.  Men husk, uansett hvordan du ser ut. Så er du bra nok! ↓

Jaok, ignorer tryne mitt her da.. Var ikke helt klar for bildet da.  Men HEY. Del gjerne dine meninger i kommentarfeltet / send meg meldning / Be meg om å møte deg på en cafe eller skriv på facebook siden min. Whatever. Jeg er her for å snakke....OG BLOGGE! 

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits