For en dag! Har egentlig fått gjort så mye idag, sov over hos Martine inatt og når jeg kom hjem så dro jeg for å møte søskenbarnet mitt, Mia, som jeg ikke har sett på mange år!! Så har vært en vellykket dag, og imorgen så vet jeg ikke planene helt! Vet bare at tanteungene mine kommer nordover, å jeg gleder meg så mye! Har idag vært med Lisabeth, som jeg ikke har vært med på vell 6 månder. Som dere ser har hun nettop vært i syden og er veldig brun i forhold til meg. Jeg sklir jo rett inn i veggfargen. Var isåfall veldig deilig å få være med ho igjen isåfall. Vi så på den nye thrillerfilmen som heter " The prudge", anbefaler den til alle og hver mann! 
Nok en gang så må jeg takk for all opperksomhet og støtte rundt DETTE innlegget. Blir så glad! Dere fikk meg på 146.plass på topplisten på blogg.no, og det betyr mye! Takk til alle ♥ 

For en herlig imorgen! Våknet å dro på skolen for å se en film før det var bare å sette turen hjem igjen. Kjenner at jeg er klar for å sove nå, men må gå å finne noe å spise først. For å få litt søvn bør jeg egentlig ta å legge meg nå! Har plutselig mye å gjøre idag, hva skjedde med det? Igår var det kun trening, men nå er det liksom den stappfulle dagen.  


Hadde forresten på meg en magetopp fra Bik bok! Elsker den, den er god å ha på og ikke minst, fin!For en lang dag det har vært! Først skole, så var det til Anette for å feire at hun ikke kom opp i eksamen og etter det tok vi turen til bowlingen med en gjeng. Var ikke hjemme før i 9tiden, å da var det rett ut å ta bilder til bloggen. Så nå er jeg ganske tappet for energi og er ganske klar for å sove. Planen for imorgen er jeg ikke sikker på, skal isåfall trene!!

Sånn typisk " nei, slutt å ta bilde" utrykkNy rekord idag å! Jogget med pappa idag, så da ble det mer konkurranse. Kom inn døren for vell 1-2 timer siden, har dusjet og alt det der. Dere vet de rutinene der. Skjønte også idag hvorfor jeg aldri jogger med sminke - alt forsvinner. Dere ser på bildet.
Har dere forresten sett den nye filmen min? Grip sjansen og se den HEEER! Minner dere også at jeg er å finne på VINE ( fruvinkelsprett) 

Beste etter trening er grove knekkebrød med hjemmelaget blåbærsyltetøy og vanilje kesam! NAM


Forrige uke gikk til eksamen! Trodde denne uken også skulle det, men så kom vi ikke opp. Ikke for å skryte, men jeg har nå tatt sommerferie - på en måte. Må bare møte opp hverdag på skolen, men har levert inn bøkern og har det bare herlig. Design ♥ Ellers idag har jeg vært med Martine, siden jeg og hun fikk gå kl 10 pga vi hadde vært igjen 2-3 timer for vaske og rydde litt på klasserommet. Så da stakk vi til meg der vi så burlesque, som var faktisk en veldig fin film! Så nå skal jeg egentlig bare hive på meg andre klær og ta en joggetur. 


Jeg var da en av de "heldige" som kom opp i eksamen. 1 av 5 i klassen. Kom opp i naturfag - energi for fremtiden. Noen av dere som følger meg på twitter la kanskje merke til at det var det jeg drømte om inatt? Helt sykt! Jeg ble helt målløs når jeg kom opp i det jeg drømte om. Så nå er det bare å jobbe i 48t  for å få det best mulig. Måtte dra istad på butikken å kjøpe noe for å holde meg våken! Energinivå på minus siden. Gikk på en måte på sånn reservebatteri, men gikk fri for energi der så da måtte jeg trø til utredning med redbull og sjokolade! ♥


Solceller og solenergi er det som er i temaet mitt, for de som tenkte " herregud, det er jo ikke det hun drømte". Litt av en drøm, hæ? Våknet å sa det til mamma dem, å til dem i klassen. Gjett om mange ble overrasket da!


OBS, LETTKLEDD

I helgen som var gikk bort til en spontan reise til Tiril. Så da var det jo bare å pakke og hive seg på bussen i 1 time. Lørdagen tilbringte vi hele dagen på stranden, som var rene syden stranden - samt som det var varmt (32 C ) , stranden var hvit og NULL TANG!! Det gjorde da sånn at vi svømte i 1 time i strekk++. Det ble rett og slett en hel bikinidag. Søndagen ble det fjelltur med Tiril, Mora hennes (Jorunn) og bestevenninnen til Jorunn ( Torunn) . Det har vært en helt fantastisk helg med Tiril og folkene vi var med. Jeg ser allerede fram til neste gang jeg skal dit. Noen av derevet jo hvor fantastisk det er å tilbringe tid med sin bestevenninne når man bor et strykk unna.Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits