Godt nyttår folkens! Blir ikke å blogge før til neste år! 

Igår sa jeg jo at jeg skulle på romjulssalg, men nei,.. mista bussen, og kom til et stengt senter! Rakk deet heldigvis idag da, takk gud for det. Måtte desperat kjøpe ny sminke og litt annen shit som fristet. Hvis dere lurer på hvorfor jeg har to brune flekker på venstre hånden, så er det for at jeg bare testet noen av selvbruningene jeg fikk i julegave. Uansett, skal ta å fikse litt stuff til DENNE bloggen nå.

Armebånd og smykke av hjort, fikk jeg i julegave fra verdens herligste TIRIL 


Støtt denne jenta med å lese bloggen hennes! Hun er nettopp startet å blogge igjen. Følgte en god del med på bloggen hennes før, så sluttet hun! Men nå er hun tilbake og slår på stortromma. Dette må dere få med dere. Veldig flink når det kommer til å ta bilder, og hvem vet...kanskje hun har en video på lur?  Så trykk >> HEEEER <<< Hun har hatt noen innlegg, med store saker sånn som DETTE  på sin forige blogg! Liker du Sophia Bush fan? vell, her har du ei som ligner på henne! 

The over-all point is that new technology will not necessarily replave old technology, but it will date it. By definition. Eventually, it will replace it. But it's like people who hade black - and - white TVs when color came out. They eventually decided whether or not the new technology was worth the investment.
-Steve Jobs
Da drar jeg til byen ilag med Lena før å små shoppe litt. Man må jo gjøre det også! Nyte salgstiden, ikke sant? Romjulssalget nå, og januarsalget etterpå. Skal også å  se sånn demonstrasjons tingtang med pappa senere! 

 

 

 

 

 

 

 
Da  var det 2.juledag, og nå går vi inn i romjuls tiden! Har hatt en helt herlig jul, og tatt mange bilder, fått fine gaver og spist nydelig mat! Ser bare fram til neste år, da man kan starte å trene og alt. Nå tror dere kanskje at jeg skal skrive at jeg blogger ikke før til neste år også, men neida! jeg skal blogge mest mulig. ( alle ser hvordan det gikk til nå ) hehe, PRØVE isåfall! Så nå skal jeg bare hive i meg en snacks, så stikker jeg ut med Lisabeth! Er år og dager siden jeg så henne sist! Julehuset, vell det snakker for seg selv! Det er det mest pyntet huset her i byen. Var der tidligere for å sjekke det ut, sykt kult! 


Redigerte tekst: 3.juledag til 2.juledag, sorry for den feilen. Mente 2.juledag, har fikset det. 
Da er det bare å sette seg ned å vente på at julen skal bli synget inn av sølvguttene, klokken 17:00! Det er en tradisjon at vi spiser når de starter å synge. De fleste er å fikser seg nå... Siden jeg brukte ca 2 timer på badet ( jeg vet ikke hva jeg gjorde sånn at tiden gikk så fort!). Men nå skal jeg se på pippi, og bare ta livet med ro! Blir ikke mere blogging idag, før nå skal jeg bare ha the time of my life!  Så ha en riktig god jul, alle sammen! Kos dere mye ♥ Gleder du deg til å spise den gode maten og åpne pakkene som bare ligger å venter på deg under treet? 

HAR DU/DERE PYNTETJULETREET? 
Jeg har vært svært minimal på bloggingen i det siste. Skal ikke komme med noen unnskyldninger som skole,trening,venna etc. Neida, jeg har ikke giddet! Haha, sånn har jeg vær i det siste. Har ikke giddet å sminke meg for å ta bilder. Så prøver jeg få julestemning, som er helt umulig. Så har jeg så mange planer om videoblogger, men skjer de? nei. Så dere skjønner. Prøver isåfall å få blogget litt i juletiden da!  
2MKA ved Lakselv vgs, har laget denne filmen! Samme gutt som er i denne filmen er samme som har laget smchake godt filmen! Hysterisk
Kort. Enkelt. Ta på høyest p (hd) som mulig. Dere kan dette! Vi ses på MarsDu vet når du bli så glad, men vet ikke hvorfor? Så klarer du ikke å stoppe å smile, å føler bare for å klemme hver person du ser! Kjenner du deg igjen? ja? Det var det jeg tenkte meg. Da vet dere hvordan følelse jeg har inni meg akkurat nå! Du føler du er glad i alle i hele verden, du kunne gjort så mye og det vet ikke hva du skal si...alt du føler du kan si er" oafheåoihefoaihøaekkkk" Trenger jeg å si noe mer, dere skjønner hva jeg mener. Å sånn er humøret ditt helt til en fjått kommer å ødelegger alt.Har jeg rett nå? 
I flere uker har jeg blitt spurt om å blogge om Tiril, å nå er det på tide jeg gjør det.  Hun har jo ventet i all evighet (bare noen dager). Er litt artig å tenke på hvordan vi fikk kontakt. Jeg leste bloggen hennes, så etter  22.juli begynte hun å snakke med Maria, som er min bestevennine. Etterhvert fikk jeg møte henne og vi snakket bare litt da. Men så, plutselig fikk vi den kontakta på facebook, vi begynte å snakke hverdag og det gikk ikke en dag uten at vi snakket. Facebook, skype,kik eller snapchat! Nå tenker sikkert dere som leser " ja, sikkert, jeg bare kommenterer og stikker ut fra denne bloggen"..vell, du går glipp av mye. 


 


Tiril er den mest positive jenta jeg har møtt, og hun er så herlig! Jeg er så takknemlig for å ha henne som mine bestevennine nå, og jeg er så glad på hennes vegne at du har funnet gutten i sitt liv! Hadde dere sett snapchat samtalene våre, generelt alle samtalene våre, hadde dere virkelig fått dere en god latter! Aner ikke hvor mange ganger jeg har flirt så masse at jeg har fått tårer. Humoren er på topp og det er umulig å være sur på denne frøkna! Håper du koser deg i armen til Even nå! Jeg savner deg, kom hjem snart lillevenn <3 

Drar ut nå med mamma, Silje og Lena! tar kameraet med meg! Tro det eller ei, men jeg gjør det. Har også et innlegg på lagring som også kommer ut senere! Føler meg virkelig flink nå, eller hva? Så før de skal mase livshiten ut av seg, så må jeg nesten bare avslutte her 

 Trenger motivasjon og inspirasjon fra andre bloggere! Så hvis du hadde skrevet din blogg i kommentarfeltet, så hadde det vært flott! 


Søte ompalompaen i klassenEr dratt til øya, hvor jeg bodde før eller, egentlig til kommune øya, ikke den øya jeg bodde på. Men er hos Anette, skal være her til søndag. Skolen ga meg fri imorgen, kan fortelle imorgen, hvorfor! Akkurat nå skal jeg lese igjennom noen ting, før jeg skal plage livshiten ut av Anette! 

Gikk gjennom youtubekanalen min, da jeg ser at den første snapchat filmen er sett over 300 ganger! Nå sitter såklart mange av dere å tenker at dere at det er lite, å skjønner ikke hva jeg er glad for. Men for meg så er det faktisk stort, med tanke på den lille filmen og bla bla bla! Så tusen takk til alle som har sett den! All min kjærlighet går til dere!! Har også tenkt å starte med noe nytt her på bloggen, så det kommer med tiden. Ellers idag, har jeg tilbringet min tid med Anette, for å feire vår måned fri før sjokolade og sukker. Så har vi sett mean girls, å prison break.. For å si det sånn...Kom det er god del tårer. Så sykt følsom når det kommer til triste ting på film og sånt.. Lever meg så inn!
!!!!!!!!!!!!!TA PÅ 720pHD !!!!!!!!!!!!!!!! 
o
g ja, jeg hadde hull i tightsen.. drit i det 
Blogger senere idag, skal å trene om 30 minutt med Marianne og Martine. Skal også fikse en ny videoblogg i helgen, skal ha en ny snapchat film + en annen! Så dette kan bli spennende! 
 

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits