FØR  TORGER SA DET ! VÆR OBS PÅ LAV LYD!!! 
Imorgen kl 00.01 er det 2012 ! Vi sier farvel til dette året og går inn i et nytt. Vi avslutter siste kapittle i denne boken og starter på ei ny bok.  Dette har vært et år jeg har blitt kjent med mange nye herlige folk, og sagt farvel til noen. Et år fylt av latter og et år fylt med tårer. Et år jeg ikke kommer til å glemme. Rett og slett et perfekt år! Senere i kveld eller i morgen skal jeg ha et lite bildedryss der jeg viser noen bilder fra 2011 !  Men imorgen skal jeg tilbringe morgendagen min med Steffen, isåfall mesteparten av den. Kanskje det kommer noen bilder fra det?
Etter ungdomsskolen (altså vgs1) har jeg tenkt til å gå design og håndverk linjen i Harstad. 2.året har jeg tenkt til å gå frisørlinjen, jeg har også tenkt litt på å dra USA eller England på skole der.. Jeg har også planlagt litt senere i livet mitt sånn etter vgs, at jeg skal gå på privat skole for å bli make-up artist! Et bilde sier mer en 1000 ord.. føler ikke for å skrive noe akkurat nå, bildene får si sitt! 
Er storfornøyd med alle gaven jeg fikk igår, selvom jeg ikke fikk det jeg ønsket meg.. Men er fornøyd isåfall! Fikk faktisk masse rart! og det som jeg nå har som mål og kjøp er speilrefleks kamera, siden jeg ikke fikk det i julegave -.-.. Så om ca 2-3 mnd har jeg nok... Så har jeg, Lena, Silje og pappa nettopp spilt scrabble, og gjett hvem som vant? JEG!!!!! 
Gjett om jeg ble glad da! Samtidig fikk jeg vite en knall nyhet fra gutten min, så gjett om jeg er glad nå ! HIHIHI :) Da er treet pyntet, noen gaver under treet, ikke alle, men noen! Har nettopp spist familie middag, så nå sitter vi alle bare å slapper helt av ! Tror ikke jeg kommer til å blogge imorgen, men uansett ! Det er noe jeg vil si til alle dere der ute, både nære og fjerne venner : 

Idag er det bittelille julaften! Herregud hvor fort tiden har gått, 2 dager til julaften! Gleder meg som et lite barn! Så ikveld kommer ene storesøsteren min hjem Silje, og imorgen kommer mine brødre hjem! Ellers idag har jeg bare slappet helt av og pyntet juletreet!  Trur imorgen blir siste dag jeg kanskje blogger før søndag eller mandag!  
Sorry for ingen blogging i det siste, har vært veldig opptatt! Igår dro jeg til Harstad og møtte Steffen litt på kvelden, så har idag var jeg også i Harstad, sto opp i 10 tiden for å få være med Steffen før jeg måtte drar hjem. Var veldig koslig, tror vi satt på de fleste benkene vi kunne finne ! Etter å ha oppholdt oss i byen , trakk vi oss mot kulturhuset og satt der! Det var syyykt koslig og herlig! Skal ikke fortelle i detaljer hva vi gjor og det, men bare en kjapp oppsumering av dagen min... Etter vell 1 time på brygga med kulturhuset følgte jeg Steffen til bussen før å si hade og alt det der. SAVN..

Har også kjøpt litt julegaver ilag med Lena, har klart å glemt noen så, hehe, applaus til meg!  Har ikke tatt noen bilder desverre, har ikke tenkt på det, men dere overlever vell uten bilder fra idag? Supert! 

For å si det kort.. Denna dagen har vært perfekt!


 Den følelsen av en du er glad i snakk til deg. Den følelsen når det snart er jul og ferie. Følelsen av når du vil ha en person so badly, men er usikker på hva du skal si.Følelsen av når du vil bli med en person, men usikker på om dere er det. En følelse av alt skal bli perfekt? Alt jeg vet om denne følelsen er at jeg vil aldri gje slipp på den! 
Fikk i oppgave av Ina og gjesteblogge før hun i dag, så da før jeg bare gjøre det så hun ikke blir sint liten pike.

Vet ikke helt hva jeg skal skrive er ikke så god på det :s men men hmm

må bare få det ut!! INA DU E SMUUD.

Håpe vi møtes snart. savne dæ som faen<3

yeye men snakkes later ;)<3 hadee!
Iløpet av dagen, tror jeg det skal komme en liten overraskelse til dere som leser!  Er ikke sikker på at det skjer, men dere bør følge med i løpet av dagen! Jeg har ikke tid til å blogge så mye idag, siden i kveld skal jeg til en kompis som sagt! Var meningen at jeg også skulle til Finnsnes med Ann Iren idag, men satt litt for lenge i natt og snakket i telefon! så jeg fant ut at jeg ikke giddet å sovne klokken 3, for å stå opp kl 8!  Men uansett ! følg med, så kanskje dere for en liten overraskelse <3 Imorgen skal jeg og noen andre i klassen til en ny fyr på skolen, og jeg har null peiling på hva jeg skal ha på meg!!
Kan jeg ha dette? Skal bare helt enkelt men litt pynt  :) 


Shorts, strømpebukse og skjorte ? Hvis ikke, kom med ideer! Tar ikke kjole på eller noe sånt ! Husk litt hverdagslig og litt pyntet!

Og dere? Jeg har funnet ut at jeg skal blogge neste uke om hva jeg skal etter ungdomsskolen og litt om meg!  Har dere noen ideer til hva jeg kan blogge om litt senere i kveld eller i morgen?  
Startet dagen hos kjeverortopeden, så dro jeg til broren min å spilte FIFA 2012! Satt å var sikkelig svett gamer! Så senere dro jeg å henten Michelle fra skolen, så dro vi ilag til kjeveortopeden før at jeg skulle få sånn streng bak tennern! Så dro vi til byen, der vi var med Charlotte P, Tina, Malin,Camilla og Guro! Veldig kos :) Å siden jeg dro fra Harstad har jeg vært på jobb, så nå er jeg endelig komt hjem! 
Var noen som reagerte på det jeg skrev på det forje innlegge om " og noe som ikke gikk så bra ", altså var ingen jeg siktet til eller noe sånt ! Men var kos i byen, kunne blitt bedre , men får holde ! Og du person som følte deg siktet til, føl deg siktet til nå " Jeg er glad i deg, ville ikke ha skrevet noe sånt som siktet til deg på bloggen ".  
Bestemte meg bare for å ta et kjapt innlegg mens jeg satt på jobb, er jo ikke så mye å gjør her heller da! Var i Harstad Idag,forteller mer nær jeg kommer hjem:) La oss si det kort, noe gikk som planlagt og noe gikk ikke! ;)Igår var jeg da i Harstad, var hos tannlegen, så jeg tilbringte egentlig meste parten av gårdagen i Harstad ! Jeg møtte sånn helt random på Lise Marie på kanebogen, vi begge ble sikkelig sånn...overraska! Så da sløva nå jeg og hun ilag på kanebogen, fikk handlet litt julegaver også, så det var deilig å få noe unnagjort :) Litt senere på dagen, dro jeg inn til byen for å møt Anders og Steffen ! Det er så lenge mellom hver gang jeg ser Anders så det var godt å se han igjen : ) Gjelder han Steffen og da... Så imorgen må jeg til byen igjen for å dra til kjeveortopeden på sjekk og for å få streng bak tennern oppe også, kommer til å vær en liten stund i morgen også der! Kan blogge mer imorgen og hva jeg gjor å sånt ! I don't wanna tell you that I long to see your face
I'm scared it my scare you away
and I don't wanna tell you that sometimes I think of you and smile
cause time with you is time enough for nowBut I don't know how long I can stick around and be

just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say
I'm falling for you.I'm trying hard to be myself but I always seem to fail

I'm afraid I'm not the guy you know so well
cause every time I'm near you I just seem to lose my head
and spend my time admiring instead.
Før camilla ba om det! 
Da har jeg fått meg nytt design og skal snart, i løpet av uken få meg en ny header! Ble litt fornøyd.. ikke kjempe fornøyd, men litt ... Skal se litt til om jeg finner noe annet, men foreløpig holder det :) 


Ja, jeg ba om tips til noe jeg kunne skrive om, og jeg har notert dem ned så det skal jeg blogge om framover når jeg ikke har noe å blogge om. Så nå sitter jeg bare her i sofaen med Lena og Robin, med Ann Christin og Håvard på andre siden av rommet . Vi er en sikkelig sosial gjeng. Men tidligere idag badet jeg Brage... og det gikk jo ... bra... Istede for at han badet, ble det til at jeg badet. Først kastet han en hel kopp vann over meg, så plasket han alt han kunne, så fulte han en vaskeklut med vann å skviste over meg og sånn her ble jeg etterpå:
 
Å herregud hvor jeg beundrer min kunnskap til å komme på en overskrift... det er skummelt hvor kreativ jeg er... (ironi, for dere som ikke skjønte det). 
Men blir bare et kjapt innlegg nå. Emmm, jaaa.. Hva skal man si egentlig? Har dere ideer på hva jeg kan blogge om framover? Vil dere vite mer om meg? Vil dere vite hva jeg har tenkt til etter ungdomsskolen og planene jeg har framover? Eller hva vil dere? KOM MED TIPS!! Det går litt lang tid mellom hver gang jeg blogger nå, men har det litt travelt framover! Mine fineste nevøer og søstra mi og mannen hennes er her, å skal vær her i ca 2 uker! Så jeg vil jo helst nyte den tiden jeg får med dem.  Her nettopp lest litt nyheter om Erik og Kriss, så nå skal jeg bare slappe litt av, få gjort litt lekse og jaa!  Ha en fin søndag <3  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits