Bluse// veramoda, Genser // veramoda, tights// Bikbok, skjerf// Veramoda,  ring//nowhere, øredobber//Lena sine, sokker//har ikke sokker på
Vil du lage header til meg, trykker du på det banneret under, der det står "Vil du lage header til meg? KLIKK HER". Tar imot alle forslag. Den siden er veldig fin og veldig nyttig i seg selv. Så anbefaler alle bloggere om å bli med der. 
Dere vet jo at jeg har vært i Narvik i helgen, og for dere som ikke viste det, så vet dere det nå! Var hos bestevenninnen min, Karin! Var kjempe gøy og vi koste oss mye, å trening for magemusklene ble det også. Føler ikke for å skrive så mye, kan la noen av de få bildene jeg tør å legge ut si det. har så mange bilder, men tror ikke det er greit før Lena og Karin om jeg legger det ut. Lørdagen gikk til litt shopping og 10 timer monopol! Så nå har jeg hekta på det. 


 
Stikker til Narvik nå, til min kjære bestevenninne, Karin! Blir der til søndag, så blogger sikkert når jeg kommer hjem...Seees! 
 Imagine Dragons: On Top Of The World


Ja, folkens, da var det søndag igjen. Jeg er nettopp våknet og skal snart gå å i dusjen og fikse meg for å dra på et møte.  Lekte meg litt med kameraet igår, like før jeg skulle legge meg. Hva skulle man gjort uten kamerastativ? Å noen vil kanskje legge merke til at jeg har klipt meg kort. Vell, det er annerledes, jeg må venne meg til det! Men håret mitt var så slitt og jeg kunne alltids prøve på noe nytt.. Men såklart...jeg savner det lange håret. OK...dette innlegget ble veldig seriøst. 


Var i byen igår med Lena, Anette, Maria og Kristoffer, før jeg , Lena og Anette stakk å så twilight! Den var veldig bra, anbefaler den. Så idag gikk dagen også bort til å være med Maria,Victoria og Anders. Kjempe koslig. Skal ta å filme litt idag, så får jeg lagt noe ut i morgen.


VIS RESPEKT! KVALITET 720p
Det var nå å noe å blogge om. Men hvorfor ikke? Her blogger folk om mensen og alt. Så da kan jo jeg blogge om mine øyenbryn! Isåfall, dere har alle sett han som er på bildet under? hvis ikke, så har dere det nå. Han er en kjempe kjent make-up artist innen isadora og "yah neim it lizzom".  Stephan, heter han!! Han var på kanebogen senteret, å da går jeg tilfeldigvis forbi han, å ser med engang det er han. Å han klarte ikke å dy seg, så han måtte jo fikse brynene mine...han sa de var fin, han likte bøyen, men måtte fikse sånn at de ikke var ned! Ser dere forskjell? For å si det kort, med det lange jeg har skrevet, så ble jeg fornøyd. Litt stoka også da.. "bøt søw vatt lizzom" Å ja, jeg så veldig sur ut på bildet, men all botoxen fjerna smilerynkene mine liksom!!!!!TA KVALITETEN PÅ 1080p!!!!Denne helgen i seg selv blir ganske chill, har ikke så mye å gjøre. Sitte inne å snappe folk og greier..Neida,joda..jaa! Skal i 1700  tiden, dra inn mot byen for å møte på Lise i en tur. Så skal bare fikse meg litt, så er det å gå til bussen!
Det er utrolig hva en sang kan gjøre med humøret ditt. Noen får deg i det party humøret og noen får deg til å tenke over alt. Utrolig, er det ikke? Mange sanger har en stor betydning før deg, og noen kan irritere vette ut av deg. En sang, som jeg anbefaler er den sangen dere finner HEEEEEEEEEER!! Når du kommer inn på den, kommer du på en blogg, med den bloggen anbefaler jeg.

 
Skulle gjerne ha skrevet et sikkelig sukkersøtt innlegg akkurat nå, men nei. Det gidder jeg ikke! Skal ta å laste ned noe musikk før jeg sitter meg foran tven for å se walking dead. HASHTAGS REDLIPS, HASHTAGS TWINS. HASHTAGS HEIJDÅ


Noen har kanskje merket at jeg har fått en banner over headeren min, fra rosa sløyfe. Det gjor jeg for å vise at jeg støtter kreftforeningen! Det tok meg 2 minutt å gjøre det, å jeg anbefaler alle som vil, å trykke inn på den banneren. Da kommer du rett til rosa sløyfe sin hjemside. Dere ser at det står et tall inn banneren? Akkurat nå står det 00020 . Det vil si hvor mange som har vært innpå banneren. Oktober er den rosa måneden, så hva gjør jeg med dette på bloggen da? Jo, før jeg støtter foreningen året rundt! Jeg viser at jeg bryr meg! Grunnen for jeg skriver dette 2 dager etter jeg skaffet meg det, er for at idag er det 2 år siden et veldig nært og kjært familiemedlem gikk bort. Den kvinnen var den mest fantastiske i mitt liv og sterkeste, helt ubeskrivlig. Så idag blir det tent lys, for denne nydelige kvinnen. Hun var som en bestevenn. Dette er gjør jeg for henne, for hun er min inspirasjon og mitt forbilde! Stordukka di skal gjøre deg stolt, Mor  ♥

Her prøver vi å være diskrè i timen. 

Har fått meg tumblr, langt om lenge. Har egentlig hatt det en stund, men tok det ikke i bruk for idag. Så hvis dere vil følge med på min fantastiske side, så er det bare å trykke HEEER !!  eller på bildet under.  Og til det med spørsmålsrunden, har filmet den og har halvveis redigert den. Sorry for jeg er treg, men trengte en liten pause! 

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits