Nå er det bare noen få uker , så er det jul igjen! Å det er vell på tide da at jeg får fikset designet mitt og det , for å få litt julestemning inn !  På fredag så var jeg på julegrantenning, å det var så herlig. Å gå rundt juletreet som man alltid pleier, å høre julemusikk nå , det får meg virkelig i julestemning! :) Så på Torsdag kommer søstra mi fra Bergen hjem med sin mann og deres barn! <3 Det skal bli så godt å se dem igjen! Gleder meg til å se tantebarna mine igjen!! Jeg er på en måte blitt avhengig av Fifa nå. Torger sin feil..Han satt å skrøyt til meg om det og snakket litt om det, og igår måtte jeg bare prøve siden det var så lenge siden jeg hadde spilt det før...Å på de 2 timene jeg spilte ble jeg avhengig.. Det verste jeg vet er å tap i det, så jeg spiller helt til jeg vinner. Har et konkurranse innstingt på 1000!
 // Lena tok bildene
Kom hjem igår fra Harstad etter en koslig jentetur med Anette,Karoline og Lena! Fredagen var vi jo på kino og så twilight - breaking dawn part 1 ! Drit bra film, dere som ikke har sett den burde se den! :) 
Når vi kom hjem på kvelden, hadde Karoline så hodepine at hun ikke giddet å gå ut , så Lena holdt henne med selskap, mens jeg og Anette gikk ut! Der var vi med Michelle og Lisabeth, og litt senere endte vi opp med å spille fotball med 4 andre gutter...Så i går startet jeg og Anette dagen med to timer fotball og basket, det var egentlig ganske deilig å starte dagen med det. Før vi dro hjem hadde vi en bytur, men det var jo fult kaos med bussene...Liker ikke bussene i Harstad -.-
Har desverre ingen bilder fra turen, Anette har alle på sitt kamera.. 
Nettopp komt hjem fra jobb, er ekstremt deilig å komme hjem å bare slenge seg ned i senga å bare slappe av! Selvom det overhode ikke er en vansklig jobb, bare å sette å se på alle små, søte ungen leke i bassenget! Så nå skal jeg pugge litt til prøven imorgen, før jeg skal se Torsdags Kveld fra Nydalen! <3 Og imorgen bærer det av til Harstad med Anette,Lena og Karoline for å dra på kino på TWILIGHT<3 Kan virkelig ikke glede meg mer enn jeg gjør !  


Igår var jeg på spa og ble sminket, fikk kurs og ansiktsmassasje. Det var bra herlig, og så sykt avslappende! Så nå vil jeg ha en ordentlig massasje! 

 
FØR

ETTER!
Idag er det en litt spesiell dag... Idag er det 1 år siden mor døde (bestemor). Hun var en person som alle likte, en person som var sterk og sto for sitt! Jeg tenker på henne for hver dag som går, og når jeg gjør noe, tenker jeg alltid
" Hva ville mor ha sagt " .. Det er litt rart å tenke på det...ingen som ringer på søndagene for å høre hvordan det går,  Ingen som kan kalle meg og Lena for stordukkene sine.. Husker hvergang vi kom til deg , så møtte du oss i døren med en stor og varm klem! Når du satt deg i stolen så sa du " ho - hoj",  så begynte du å fortelle de goe gamle historiene fra du va yngre ! Å høre den gode latteren hennes, det er et stort savn! Mitt forbilde er henne! Ingrid Jensen <3 
Savner henne mer og mer for hverdag som går. Men hvergang jeg tenker på alle de gode minnene vi har hatt sammen, så kommer det en tåre eller to, men også en god latter! For det er mange artige minner! Jeg har ikke ord til å beskrive hvor mye du er savnet og hvor mye jeg var glad i deg<3 Men stordukka di er alltid glad i deg, mor! ja.. det var det lørdag igjen! Imorgen kommer da videbloggen, skal ta å spille den inn senere ikveld :) Tidligere i dag var jeg i Hamnvik med Lena,Anette og Sarah og selgte lodd ! Vi delte oss, så jeg og Anette satt på Ica, mens Lena og Sarah gikk alle andre plasser. Fikk vite når jeg kom hjem at Lena og Sarah satt seg utenfor Ica og selgte lodd.. Vi hadde så konkurranse instingt idag... men når jeg kom hjem tilbrakte jeg flere timer med Karin og Lena! Det har vært en herlig dag. Så nå skal jeg bare ta å slappe litt av og snakket med folk ;) 
Vi kjedet oss litt, så jeg skrev en hilsen til Anette på handen hennes " Hilsen fra meg til deg, din sei! <3 " Også skrev Anette på min "hilsen til meg<3 "
Siden jeg nesten ikke har noe å blogge, tar jeg en videoblogg til helgen... såå vi snakkes da folkens :)  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits