Jeg må takke de få personene (3-4 stykkene) som leser bloggen min daglig! Jeg setter veldig stor pris på at dere faktisk er innom. Men jeg føler jeg har lagt opp til en løgn for dere. "jeg skal starte å blogge igjen. Imorgen starter jeg å blogge igjen. Jeg er tilbake å blogger nå, vet ikke hvor mye, men skal prøve alt jeg kan."  Jeg vet, du vet , DERE vet at det blir ikke å skje. Jeg føler at jeg har vokst i fra bloggen min. Det er noen ord som har vært vansklig å innsett. Jeg vil ikke gi opp bloggen eller bloggingen, for jeg har lagt så mye arbeid i det. I mange år har jeg blogget og ifjor husker jeg hvor godt jeg og bloggen lo. Til og med i sommer når jeg lo på topplisten i Norge takket være alle dre.  At de som leser/leste bloggen gjord det, var stort og jeg kan ikke takke dere nok. Men min tid begynner vel å gå forbi. Jeg vil såklart blogge når jeg gidder eller føler for det, men det blir ikke å være en tanke som alltid er i hodet mitt. Nå har jeg andre prioriteringer som jeg må gjøre. . 
Jeg har laget meg minner her på bloggen som jeg aldri glemmer. Laget meg filmer og alt. Dette er mitt liv, og det virker kanskje som jeg gir opp livet mitt nå. Men jeg gir opp blogging, ikke for godt, men jeg gir dere beskjed. Jeg har viktigere ting nå i livet, men en dag skal jeg nok komme tilbake. Trengte bare å la dette komme ut. Men jeg forsvinner nok ikke. Jeg har facebook,insta,vine,twitter og alt det der. Fruvinkelsprett kommer alltid til å være meg, uansett hvor. Jeg har opplevd mange ting og jeg vet ikke hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde startet denne bloggen, men jeg angrer ikke et sekund på det. 
Jeg kommer alltid til å være den jenta som sitter å lager dobbelhake bilder på snapchat, lagrer dem og flirer av de etterpå. Jeg er en fryyd! Selvom jeg takker for meg nå, så slipper det å vare lenge. Kanskje noen dager, uker, månder eller år, men jeg sier ikke farvel. Dette blir mer "Snakkees". For uansett når, så vet jeg at jeg har bloggen her. For jeg har enda myee jeg vil skrive her til dere som dere ikke vet enda. Men jeg får vell lagre det innlegget i et utkast til en annen dag. Så  takk for alt, takk for all støtte og kjærlighet, og takk for meg. 
Endelig har vi kjøpt oss en "juicer", som jeg syns virkelig var en flott investering. Juicen du lager blir veldig frisk, og inneholder jo mye vitaminer, energi,antioksidanter og næring. Helt fantastisk, rett og slett! I juicen vi lagde nå hadde vi appelsin, eple, ananas , litt gulerot og en lime. Kjempe god blanding. Denne anbefales til alle husholdninger. 


Tiden har gått så fort fram, jeg har glemt av bloggen. Føler det er en skam å si, men det er jo kun det som er sant. Har såklart tenkt på den, men har aldri giddet å tatt bilde og lage innlegg. Savner jo tiden der jeg blogget hverdag og hele pakka. Så jeg skal prøve å komme på sporet igjen.  Kanskje jeg skal oppdatere litt på hva jeg egentlig har gjort eller gjør? Vell, jeg går vg2 nå - frisør. Noe som er en drøm, jo fortere jeg er ferdig med vgs, jo fortere starter utdanningen min for fult. Har også tilbringet MYE tid med venner og andre greier. Så bloggen har blitt nedprioritert, den har tatt mye tid tidligere og da har jeg nemmlig bare tatt en lang og god pause fra den. Men vi får se framover hva som skjer! 

Om du vil ha jevnlig oppdatering på hva jeg gjør eller hvor jeg er. Så finner dere meg på INSTAGRAM,VINE OG TWITTER! UNDER NAVNETFRUVINKELSPRETT 
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits