For updates,  følg meg på instagram: Fruvinkelsprett


Forskyver svaringen på spørsmålsrunden til imorgen, er så tett i nesen, så jeg høres jo ut som en elefant uten snabel. Jeg hiver i gang en spørsmålsrunde. Er så mange spørsmåler som kommer på bloggen, og da er det like greit å ha det samlet. Så spør om det dere lurer på! Jeg svarer på video, deler den opp i 2 deler hvis det blir endel spørsmål.  Videoen kommer på søndag, så ja, dere vet da hva dere må gjøre. 


Kort dag på skolen idag, blir å dra å trene opp foten min etter det, så blir ikke å blogge før i kveld. Så ja, så vet dere det. Eller ...isåfall ikke før senere.Ble ikke noe blogging igår kveld før at jeg la meg klokken 18.00, å sov til kl 07.00 idag, så ad sier det seg selv. Men ble veldig glad når jeg våknet, å så at jeg hadde sovet i 13 timer! Akkurat det jeg trenger av søvn for å være uthvilt. HERLIG! Flott start på dagen. Vet heller ikke om det blir blogging senere, er jo ferdig kl 1 idag, å skal til Stig, ilag med ho Lena en tur også og være litt med han! 
Nei,..Jeg er jo meg, tricky overskrift. Det jeg mente med den, er at folk har sagt til meg idag etter kjersti fikset håret og mens hun holdt på at jeg lignet på Adele, når hun hadde tuppert håret. Vell, jeg syns det da, men ikke nå. Satt 4 timer i frisørstolen idag, mens Kjersti fikset håret mitt. Å nå har jeg så ondt i hode og er trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øyene åpne. Skal se om jeg får en liten powernap før jeg drar på kino med Lena.

Idag er dagen vi er i frisørsalongen og jobber. Kjersti skal style håret mitt , så dere får se slutt resultatet senere. Så nå sitter vi bare å chiller, vi har 40 minutt pause så. I tilegg er det tilbud i kantina, så da sitter alle her med hver sin is/cookies! Det er Jonas, som går i klassen min, på bildene under, ilag med meg, såklart! MYE KOMMA I DEN SETNINGA JA!


Har du noen gang lurt på hva som skal til for at noen skal lese din blogg? Vell, jeg går innom alle de som kommenterer på min blogg, jeg går gjennom forskjellige blogger som er i grupper jeg er med i. Så er det såklart topplisten. Men hva får meg til å bli fast leser? Jeg har egentlig ikke så vanskelige krav...tror jeg! Men her er de isåfall: 

Ha ryddig design: For gudsskyld, ha et ryddig design. Ikke kom med mange animasjoner rundt og kring. Bilder overalt og mye rot. Da er jeg like fort ute av bloggen, som jeg trykte meg inn.
Lik størrelse på alle bildene: Ser usymetrisk ut med forskjellige størrelser på bilder og rart. Ha alle bildene i samme størrelse. Endre størrelsen på de i et bildeprogram du har. Omså paint. Alt bli bedre da.
Bilder: Det første jeg legger merke til er om innlegget har bilder. Det gjør det mye bedre å lese. Å er bildene bra, så kommer jeg alltid tilbake.
Lyst design: Jeg liker ikke design som er knasj rosa, rød,blå,grønn,oransj, lilla etc. Ha lyse farger. Lyserosa,beige,hvit eller lysegrå. Mye trivligere. 
Variasjon:  La det variere i hva du blogger. Blogg litt om outfit, anbefalinger, inspirasjon, ting som intresserer deg og som du tror leserene dine er interresert i å lese.
Ikke mye tekst: Ser jeg et innlegg med mye tekst og ett bilde. HADE, med engang!! 

Godmorgen alle flotte mennesker! Våknet av meg selv og var lys våken! Kunne ikke fått en bedre start på dagen, så nå er det bare å fikse seg, så skal jeg pelle meg ut av senga for å tegne noen skisser. Deretter skal jeg ut med noen folk. Har også laget en liste over hva jeg må ha her på bloggen. Jeg er heller ikke ferdig med å fikse på bloggen..Lagde headeren bare i full hast igår (egentlig ikke),  skal lage ny så fort jeg får tid. //Bildet er fra klasseturen, i mars 2012. Står framfør holocaust-merket i Berlin.


Hva skal du gjøre idag? 
Mange skriver til meg på facebook at bloggen min er så rar. Ja, den er rar nå, ingen symmentri. Men det er på grunn av at jeg fikser design og fikser litt på koder og lager header! Så det tar litt tid. Som dere ser er jo bildene på 800 px større enn innleggslinjene. Så det må jeg nesten blogge så mye at det blir borte, gidder ikke å sette å fikse det. Men nå vet dere hvorfor. Mye arbeid bak dette. Mye arbeid i photoshop!Da var denne lørdagen snart over. Har ikke gjort noe idag, har vært ute med Lena, og nå er det bare å freshe opp huset til mamma de kommer hjem. Iløpet av natten hadde det snødd ute..Kjente jeg ble irritert, før jeg hater snø! Greit at det varer i kort, men ikke i 3-4 månder! Jeg liker å isfiske, klarer ikke å vente til det er sesong før det, men hater snø. Klarer det bare ikke..Så for å få kvelden til å gå fortere, skal jeg snart starte å lage en ny header, kanskje se etter et nytt design. Så må jeg gjøre ferdig en annen header, til en annen blogg.


Fikk bare så sinnsykt lyst av å blogge litt før jeg stakk til sengs. Har bare vært så sykt trøtt i hele dag, og vært sliten. Har ikke hatt noe energidrikk eller noe sånt, så da har jeg vært kjedelig. Jeg og Lena klarte isåfall å mikse sammen litt pizza, sett litt film ilag og nå bare sitter vi her og er helt dø  ( isåfall jeg. ) Men da takker jeg for meg, for i kveld. Så får jeg blogge mer når jeg har sovet min skjønnhetssøvn på 10-12 timer!  OG JA!!!!!! BLOGGEN MIN ER 2 år idag!!!!!!!!!!!!!Så blogger imorgen om det.. Kom hjem fra hytteturen med klassen for noen timer siden, og det var virkelig godt å komme hjem! Men vi hadde virkelig artig! Mye latter,dans etc. Så vi hadde det veldig koslig, og ble mer sammensveiset. Har så herlig klasse at det er sykt! Var såklart noen som ikke var der og noen som dro, så på det siste bildet så er det bare noen i klassen. Klusjet over ansiktene for jeg viste ikke hvem som ville være på bloggen eller ikke. Har så klart, mange flere bilder, men de...de... ja, for fin for å vise på bloggen. Vil ikke at det skal oppstå mye sjalusi og sånt.. 
Følte at jeg bare måtte blogge før jeg dro på skolen og før hytteturen! Som sagt, så kl 10:00 drar min klasse (1DHA) til en plass som heter Storjorda, der vi skal tilbringe en natt i ei hytte. Det vil si at jeg mest sannsynlig ikke får blogge før fredagen! Men har kameraet med, så satser på å få tatt noen bilder jeg kan dele her på fredag/lørdag. Var tidligere idag hos Anette, der vi hadde en liten fotoshot! Elsker den cardigen på bildene under. Den er like god som skappel-genseren! Anbefaler å kjøpe den hvis dere finner den, fikk kjøpt den på VM. For de som lurer, så NEI...det er ikke snø på bildet..Nord-norge har ikke fått snø enda, men det er frost! Snøen kommer som smått på lørdag. 
Er på biblioteke med Sandra, Trine, Malin og Maryann. Tenkte å fortelle dere det, sånn at dere vet hvor jeg befinner meg. Skal snart på dignity dag eller noe sånt, aner ikke hva det er. Spennende? ja..nei.jo.. Å i morgen så drar vi i klassen på tur til Storjorda på ei hytta, så blir ikke å blogge da. 
Skal ikke blogge kort nå før ffolk liker ikke det. Så nå har vi ikke gjort en SCKVHIIIIT i disse timene før nå. Har ikke mye å si heller, men må skrive noe her for å skrive langt og ikke bare at jeg er på skolen og alt det der! Så nå bare skriver jeg i vei her for å ha noe å skrive om. Har blant annet laget musikkvideo til gangnamstyle med  Lena,Anette,Michelle,Vanessa og Lisabeth! Den ble kjempe kul! 
RANDOMT
Glemte kameraet litt av i går kveld, så ble bare noen få bilder...eller ble mange bilder, men alle ble på snapchat og noen var sånn at man ikke kan legg de ut! Birgit fikset sminken min, hun er kjempe flink og du finner bloggen hennes HEER, anbefaler om å ta en titt innom der!

Nå er jeg, Karin, på besøk hos Ina og Lena.

I går feiret vi bursdagen til Ina og Lena og jeg var så heldig å fikk overnatte hos dem til i dag.

Etter at bursdagen var ferdig og de fleste gjestene var gått, så Anette, Ina, Lena og jeg på gamle musikkvideoer av oss. Vi har virkelig forandret oss - og bra er det!

Jeg vil bare si at jeg er utrolig glad i dere og at dere betyr mye for meg! <3

 

Klem fra Karin Mathilde
Som mange eller få vet, så har jeg i mange år, vært stor fan av Erik&Kriss, holdt meg oppdatert etter hver ting! Nå har de endelig kommen ut med den nye singelen Frostrøyk! I denne sangen synger de om håp!
Har fått noen andre ting i tilegg til de som er på bildet, men giddet ikke å hente alt! Har jo satt det ut.. Fikk i tilegg et kamerastativ, som er da i bruk på bildene!! 


Gratulerer med dagen til oss to! 16 år, og du vet at iallefall jeg har gledet meg til det. Meen uansett..
Idag på skolen fikk vi i oppgave å skrive å beskrive en person vi kjente godt, og jeg skrev om deg. Det jeg skrev var at du er sta, bestemt, positiv, utadvendt, oppfinnsom, forståelsesfull og glad. Jeg kunne ha skrevet om andre personer som jeg kjenner godt, men jeg valgte deg for du er min bestevenn, og verdens beste tvilling!  
Helt siden vi var små, har vi alltid funnet på gale, og helt sinnsyke ting. Vi pleide å klatre på stupbratte berg, hoppe ned fra tak og så mye mer. Vi var ganske YOLO egentlig. Jeg kan fortelle deg det meste, men noe utelater jeg for noe trenger du ikke vite, og noe vil du ikke høre fra meg, og tror at vi har blitt enige om det. Men når det er noe jeg virkelig vil fortelle og få ut, så hører du alltid på meg.
Ville bare si at det er helt utrolig å være tvillingen din, og gleder meg til nye, sprøe ting i mange år framover. Det kan ikke beskrives hvor glad jeg er i deg!♥

Gratulerer så mye med dagen vår! ♥

 

 
Da er jeg endelig fylt 16 år! Ventet lenge på denne dagen! Idag på skolen kjøp læreren kake og jeg haltet rundt overalt! Grunnen til jeg ikke blogget igår var for at jeg måtte dra på sykehuset når jeg kom hjem fra skolen...Trødde over på skolen, og når jeg kom hjem gjor det så vondt at jeg ikke klarte å gå! Så var der i 5 timer, så har sprengt ei cenna og må gå med bandasje og krykke i noen dager! Så idag, blir det bare feiring med familien og litt sånt!

Lyden er ikke sammenhengende med videoen, ble noe feil! 

 
Her er man helt uten sminke, nyvasket hår og uten markerte øyenbryn! Stor forandring eller? Det nederste bildet er med sminke og full pakke
 


Da starter tursesongen for vanlig fiske å gå ut. Har vært noen herlige månder med fisking og tur! Klarer ikke å vente til neste år! Snart om noen månder starter isfiskesesongen, som jeg ser også fram til! Så har vell bare å takke min kjære bror, stig, for noen fine turer og artige opplevelser...OG MYE kunnskap!


Idag fant jeg ut at jeg skulle overraske Lena med frokost! Sto opp kjempe tidlig bare for  å fikse frokost. Gikk ned å bare " Lena, STÅÅÅ OPP!! vær oppe om 20 minutt, har laget frokost", men funket det? neida, hun var bare sånn " jesus, fuck off, eg ska sove".. Så da gikk jeg, men hvem kom opp etter 20 minutt? jo, Lena. Så nå er vi begge forsynt og det ble MYE mat igjen. Var på konserten til Kråkesølv idag.. for å si det sånn, så forklarer bildene mine iløpet av de 40 minuttene. Så nå skal jeg fikse små ting! God helg folkens!
Hva skal du i helgen?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits