Fikk helt frysninge når jeg så denne og ble helt i sjokk! 
Hatt en herlig dag ! Startet dagen med å være på Grand Hotel kjøkkene  å lage mat, så dro jeg til fotografen. Så når jeg endelig kom hjem til leiligheten her i Harstad, dro jeg ut med Michelle! Å i 1800 tiden dro jeg ut med Jonas,Marlene og Kim ! Vi gikk bare fram og tilbake på bysentret å hilste på forskjellige folk! Så kan Paul R å var med oss etter en stund! Butikkene stengte jo kl 2000 så da gikk vi opp til byskolen å var med noen folk som var der! Var halloweenparty der samtidig så det ble litt masse folk ute.. Var nå isåfall kjempe koslig!


// privat
Det var ei som spurte om jeg kunne legge ut "step by step" bilder av hvordan jeg lager et sår, og det kan jeg ;) 

 

1: Tok å laget en strimle med hårgelè på armen som på bildet !  Tørk så med hårføner!2: Tar å smør det ut bare på kantene  ! SÅ tørker du det med en hårføner!3: ta så en pinsett å lage hull i midten, som på bildet! 4: Ta så rødt og svart på sminkekosten og smør rundt!SÅNN SOM PÅ BILDET ( trinn 4 ) 5: Så tar du litt mørkebrunt !6: Det tar du oppe gelene, ta det forsiktig!!!! OG VELDIG LITE !!! DET SKA LIGNE PÅ DETTE.... Ble litt mislykket, hadde dårlig tid på meg  + at jeg tok for mye på... 7: Så tar du rød lipgloss/ blod  i det hullet i midten, å stryk det litt ut ! 

Så skal det bli noe lignende som dette ! 

Håper dette var mer til hjelp, og fortell meg gjerne om du selv har prøvd etter å ha lest dette!  Gårdagens sår ble bedre da... 
Til halloween er det mange som vil lage sår. Det vil jeg også, men for å få sånne proffesjonelle sår så må du ha wax og masse annet! Det giddet jeg ikke å bestille så derfor satt jeg meg ned isted og bare prøvde sånn kjapt med de tingene jeg faktisk har! Det var faktisk lett, og jeg skal derfor forklare dere hvordan jeg gjor det !  Men har desverre ikke bilder som viser trinn for trinn... 


BLITZEN ØDELA LITT, MEN DET SER MER EKTE UT NÅR DU SER DET SELV ! 

1: Tok litt hårgelè fra en tube og lagde en kort strimle på armen!'
2: Tok å gjevnet den ut på kantene, bare sånn flatet det ut. Det skal altså være en tjuk strimle igjen i midten!
3: Tok så hårføneren og prøvde å stivne det litt ( bruk den bare i 1-2 min ) 
4: Tok en pinsett og lagde hull ( åpen strimle på en måte )  i gelèn der det var tjukkest! så bruke jeg hårføneren på nytt etter det!
5: Tok en sminkekost, tok rød og svart på den og smørte litt rundt!
6: Så veldig lite blått litt her og der, det samme med litt mørkerødt
7: Tok litt rødt å svart der jeg hadde laget " hull  ", altså inni!
8: Siden jeg ikke hadde blod, så brukte jeg rød lipgloss i " hullet "

SÅ TA-DA, der har du et helt enkelt sår! men jeg anbefaler at du enten lager det på kinn,panne, fot eller arm! For at gelèn stivner!

Håpe jeg forklarte bra nok, så lykke til hvis du har lyst å prøve ;) 
Har nettopp komt hjem fra fotball "turneringa" i hallen, som vi i 10.klasse arrangerte! Gikk faktisk veldig bra! Så nå skal jeg sette meg ned å lete etter hvordan jeg kan "lage hudvoks", høres kanskje litt rart ut men det er til halloween! Så på torsdag skal jeg, Anette og Lena til Harstad for å handle inn til halloweenpartyet på skolen, det skal bli så braa. Nå virker det kanskje som at halloween betyr mye for meg, men det betyr egentlig ingenting, men siden vi går i 10.klasse så er vi veldig opptatt på å få den beste halloween på skolen!
 


Kommer faktisk 1 INLEGG  til idag, med noen bilder  : ) 

Skal du har halloweenparty på skolen eller hjemme ?  
Har lenge gått å tenkt å hvordan farge jeg ville passe, og nå fant jeg en som jeg trooor jeg passet..


I SOMMER


OG NÅ!! + jeg hadde falske øenvipper på, og det ble veldig mislykket!
Imorgen skal vi da på utplassering igjen! Bare nå skal vi til sjøvegan.. Jeg har velgt å gå studiespesialisering (allmenfag) der! Trur det kommer til å bli veldig kjedelig, men veldig artig å bli kjent med folk! Jeg begynner sakte men sikkert å bli friskere, litt hes i stemmen og vond hals, men det er bare barnemat! Jeg var jo sist helg i harstad, å sist mandag var jeg ute med venner på bursdagen min, og jeg hadde en super dag! Var på kafe med Helene, Sandra, Michelle og Henriette, å i det jeg kommer i på kafeen så starter de å synge for meg! Også gikk dem og sang bursdagssangen til meg når vi var på butikker.. Var veldig flaut, men ekstremt koslig! Men på kvelden møtte vi på Sigurd og noen kompiser av han, så dro Henriette på kino med dem! Også dro ho Sandra, så da ble det bare meg, Helene og Michelle igjen!  Jeg ringte å snakket med han imens, å siden han var  syk kunne ikke han møt meg, men han kom allikevell.. Så han hostet og harket når vi sto i byen å snakket.. Og han klarte jo å smitte meg... Men koste meg veldig<3 

Når man er syk, er det svært lite du gidd å gjøre! Du vil helst bare ligge på sofaen å ta det helt med ro! Men etter å ha tilbrakt hele gårdagen på sofaen, giddet jeg ikke det i dag å! Så tok fram sminke tingene mine, å prøvde på litt forskjellig og siden det begynner å nærme seg halloween, så prøvde jeg meg på en "look" til det! Ogsåå skal jeg bare infomere om at det blir kanskje litt lite blogging framover.. og det er jo det allerede, men jeg føler for å ha en sikkelig bloggpause... Er ikke sikker, vi får seee! 
Ølbriller av Erik og Kriss har hatt 3 millioner views! Altså, det er den mest sette norskspåklige musikkvideoen noen gang!! 
Endelig! Dagen jeg har ventet på! Endelig har jeg bursdag, og jeg er så i hundre! Har vært på vidregående skole idag på Rå! Har gått Helse og sosial, der vi idag var med vg1, jeg kom i a klassen da noe som jeg ikke ville , men jeg hadde det kjempe artig! Så det gjor egentlig ingenting at jeg kom i a! vi lagde pizza, fruktsalat og boller fra kl 9 ca til kvart på 12, så startet en ny time kvart over 12! da holdt vi på med noe på dataen..rare greier... Skal ut senere og møte folk, så det ser jeg veldig fram til!  Så nå  skal jeg ut med Michelle!
 
Gammelt bilde av meg og Anette! 
 Igårr var jeg med Karin og Hun er verdens beste sånn seriøst ! Jeg syklet til butikken for å møte henne der, så syklet vi hjem til meg og Lena! Lena satt oppe i stua, så jeg og Karin tok å gikk på rommet mitt , siden jeg skulle vise henne en video vi hadde laget ilag sist helg, som jeg hadde redigert! men så sa hun at jeg måtte ikke se og ikke lukte! Så da tok jeg pcen min helt opp i ansiktet mitt og holdt for nesen :) Etter 2-3 min så sier hun " GRATULERE MED DAGEN PÅ MANDAG"  å der sitter hun med et kakestykke med lys på og en gave ! Det var så søtt gjort av henne!! Jeg ble kjempeglad! Hun er verdens beste og søteste 96er! Umulig å ikke være glad i henne!!! Igår spilte vi også inn musikkvideo til teenage dream med Katy perry, så da smiket vi oss veldig å gikk ut! Trur vi
skal filme noe i dag? er ikke sikker, men nå skal jeg ut til Karin<3


 å nei, jeg er ikke så lav, lena sto på tå og det samme med karin! 
Sorry for at jeg blogger så lite, men jeg har ikke motivasjon for tiden! Skal på utplassering på vidregående skole 10-11 oktober, altså neste uke, da skal jeg gå Helse og Sosial på Rå! Også har jeg bursdag 10 oktober, så jeg skal være i Harstad da! Regner med jeg kommer til å blogge fra utplasseringa da! 17-18 Oktober skal jeg på ny utplassering på Sjøvegan, der skal jeg gå allmenfag!  Så blogger sikkert om det å! Imorgen blir det første dag på jobb, som vakt i svømmehallen, kanskje ikke en så stor jobb.. Men det er en fin start da, og en helt grei lønn! Jeg skal også rett etter jobb til Anette å være der til Fredag, så det blir koslig! Så kommer jeg hjem til en helg med Karin, før jeg drar søndag til Harstad!  
Jeg har nå jobbet med RLE i 3 timer og jeg er så leei! Har jobbet med en kollasj i 2 timer.. Nå hater jeg virkelig det faget.Så nå skal jeg slappe helt av resten av kveld, etter en masse RLE jobbing og vært ilag med Karin! Tid for snakking  med godguttene på skype! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits