Prøvde meg på et stockphoto! Ble litt kult da. Øverste bildet er av hvordan det var, og de to neste er av hvordan jeg fikset det..Fikset i Full hast og alt! Sangene heter : Don't you worry child - swedish house mafia og I'm back - DJ mangoo.  Er i hastverk akkurat nå, så må bare forte meg! 

 
God morgen alle sammen ♥ Da var det endelig lørdag og min ferie er over. Har laget en video ferdig nå til bloggen, nei...faktisk 2! Så minst en av de blir å komme i dag og den andre i morgen! Har ikke noe jeg skal gjøre idag, så får se hva jeg klarer å finne på som tidsfordriv. Så nå skal jeg drikke opp melk glasset mitt, SKÅL FOLKENS,!! MELK ER GODT!!!

Hva er dine planer for idag? Stikker til den nye butikken som kom igår, for å så sette retningen mot elkjøp! VIDEO KOMMER I KVELD!
Så var denne dagen også snart over, og senga kaller om ikke så alt for lenge.. Denne dagen har sust bort med Anette. Har sett fotballkamp og bare koset meg! Som vanlig, så da er det bare å fikse en header i noen timer, så er det natta til verden! Også har jeg et spørsmål, skjer med alle hashtagsene på instagram " #bikbok4girls" og " #bloggno4girls" ? Er det en trend jeg må hive meg med på eller ?
Har endelig fått brukt opp gavekortet mitt på miinto.no og er kjempe fornøyd! I tilegg så må jeg bare si at mandagen kunne jeg ikke blogge, var hos Anette. Tirsdagen var jeg å trente og igår var jeg på 2 fjell med Anette fra 15.00 til 18.00 ca, men var ikke hjemme før kl 20.00 før vi tok buss at og fra for å bli varm. Men var en kjempe fin tur til Hinnstein og lille Hinnstein. Sol og fint vær, humør på topp og alt! Var meningen vi skulle gå til 3 fjell, men vi tok bare 2 for Anette har kamp idag, så vi tenkte på det. Neste gang springer vi på alle 3. Sportypien96


Kom nettopp inn fra Anette,så har ikke så mye å si! Vi skulle gå til Medkila, å tenkte å ta en snarvei..og vi gikk oss bort, flinkepier96! men nå må jeg fortsette mitt show på en sånn engelsk liveting, så bloggasssst!


Så gikk enda 1-2 timer bort til photoshop! Idag, eller ikveld, så ble dette resultatet. Syns?


Idag gikk søndagsturen til hemmligvannet, og så klart, for å fiske! Ser virkelig fram nå til isfiske-sesongen...men ikke snøen, bare isfiskingen! Og ellers denne uken har jeg bare vært opptatt alle dagene, fult ut! Har vært på trening, og alt, så har ikke hatt mye tid etter skolen! "Æ og stjærnehimmeln!! fyf**n kor æ elske universe" Det var det jeg sa til Lena når jeg fikset disse bildene...snakk om å være rar

 


I flere dager nå har jeg prøvde meg på forskjellige ting i photoshop, har lært mye. Men idag...idag ble jeg faktisk stolt av meg selv, klarte faktisk å lage et eksempel på header. Har jo gjort det hele uken nå, men jeg fikk det så bra til nå. Et eksempel finner du på DENNE BLOGGEN  , har også blitt spurt av forskjellige folk om jeg kunne hjelpe med design og innsetting av header, og så klart hjelper jeg. Det var ei som hadde for lite header bilde, og viste ikke hvordan hun satt det inn og fikset det, så jeg skiftet størrelse på det, og satt det inn, du finner den bloggen HER!!   Men har ikke så kule skrifttyper, og ikke går det ant å fikse for skolepcn har passord! Gotta love it.. not.Droppe som vanlig inn fra skolen for å blogge! Vi har tegning resten av dagen, så vet dere det. Bli også å dra til herligste Stine-Lise etter skolen , så det ser jeg fram til. Så det blir neppe blogging før i kveld! 
 
Har nettopp kommet hjem fra å ha vært åp alternativmesse med Lena og Silje. Var mye spennende å se der, og jeg tok sjansen og ble spådd med tarot-kort! Syns det er så kult!! Så nå venter jeg baer på Lisabeth skal bli ferdig på trening, så skal jeg være med henne!! Vet jeg sa at det kanskje ble liveshow, men jeg prioritere vennene mine istede for bloggen, men vi får se om det blir en annen dag. 

Hvem som går til fjellet i hverdagsklær? Jo, jeg og Anette! I forrige uke tok vi for oss en oppgave, som gikk ut på at vi gikk til fjells med vanlige klær, eller pyntet da, så skulle vi ta bilder! Kan love dere folk så rart på oss når vi sto på toppen...Men som vi brydde oss...Enten latet vi som at vi var engelsk eller som om vi var søringer, så satset vi på at vi aldri ble å møte noen av de igjen. Grunnen for at det ikke er bilder av Anette her er for at jeg sitter å redigerer bilder og hennes bilder var perfekt for det og for jeg legger ikke ut bilder uten tilattelse fra den personen! Anette har heller ikke sett resultatet, så det er også en grunn! Så da peiser vi på med bilder av den mest fantastiske person på jorda, som er meg! 


 
Noe av det som er herlig i livet, er folkene du har rundt deg! Mange herlig mennesker, man virkelig ikke kan få nok av! Hva skulle man ha gjort uten de? En verden, uten mennesker, bare deg! Uten de, hadde det vært bra kjedelig her! Og til dere som lurer, i morgen blir liveshowet! Har fult opp idag, så. 


Når ho lille jenta startet å synge... jeg satt bare å gapet! NO WORDS!! Hva syns du? 

 
Har tatt plastisk operasjon, så ville vise dere resultatet, er ganske fornøyd selv...Så hvis dere vil ta samme, så er det bare å kontakte legen min. Duckmono skeiversen, nummeret finner dere på 1881. :) 

 

Fikk pakke fra make up mekka idag, veldig fornøyd med kjøpe der! Så bildene får fortelle hva det er. Mens jeg er i gang, så blir det kanskje liveshow i morgen hvis jeg gidder, vi får se! Hvis ikke så blir det lørdag eller søndag! Sitter enda på skolen og har time, så er badass og blogger nå! meen back 2 work, seejahFiikk igår masse nyx øyenskygger og paletter av venninnen min Birgit for hun hadde ikke bruk for det! Anbefaler alle om å ta en titt innom bloggen hennes som jeg linket på navne hennes, for hun er flink med sminke og det er en veldig interessang blogg! Så dette falt veldig i smak og det blir nok mange forskjellige prøvelooks framover! 
Da har jeg fikset nytt design og laget meg ny header! Fikset sånn html koder, og dere ser oppe under headeren har jeg fikset sånn "om meg, kontakt" og sånt! Til høyre, er det bilde av en "F" "+" og "T", der kan dere trykke for "facebook" "instagram" og "twitter". Jeg sikkelig fornøyd med headeren jeg laget, så den blir værende en stund. Brukte faktisk over 1 time på den!Da er jeg live! dere kan se i ruten nedenfor, men for å komme til chat må dere trykke på videoen! Dere kan også trykke HEEEEEEEEEEEER!!!!!!!! for å komme til siden direkte! da er det på tide med noe jeg ikke har gjort på en stund! 
Ikveld kl 18.00 har jeg liveshow! Blir å legge ut info når jeg starter! Dere vet at jeg legger ut her, sånn dere kan se på bloggen, og link til der dere kan se den og være med i chatten. Vet ikke hvor lenge jeg blir å holde på, 1 -2 timer kanskje? vi får ta det som det kommer. Men da ses vi klokken 18.00 ? ja, flotters!! Da er jeg på tur til å springe å skifte klær og gjøre meg klar til fjelltur med Stig! Sikkelig sporty må jeg si...Neida,joda...jaa...uansett, her er mitt kule antrekk for dagen og den fabelaktige meg! Klarte ikke å dy meg selv i legge ut alle disse vakre bildene! Sjekk min fantastike armmuskel som er så inni granskauen redigert! The proud face of....vi går videre til neste bilde..Da er det på tide å få nytt design, skal få fikset det sakte men sikkert! Gidder ikke ikveld, skal på tur imorgen, så blir i helgen. Ny header håper jeg også på å få fikset, vi får se! Får photoshop imorgen, så da blir livet en drøm! Men som vanlig sier jeg ifra! og dere? jeg tror jeg blir å ha liveshow i helgen, er så lenge siden..jeg savner det litt kjenner jeg...
Som alle vet, nærmer høsten seg meg et stromskritt og det er på tide på på nytt og ferskt utstyr! Blogg.no har et samarbeid med sony, så dette er på en måte reklamering, jeg sprer et budskap.men uansett...Nå har sony en konkurranse der du og dine blogglesere kan vinne øretelefonene som brukes i den nye musikkvideoen til Miike Snow og Oh Land, du kan også vinne smarttelefonen Xperia S. Frister dette? Alt du da treng å gjøre er å melde deg på >>HEEER <<, og du svarer bare på et enkelt spørsmål! Så grip sjansen, er ikke hverdag man får den! 

VA12SO

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits