Da er første dagen av helgen startet, og jeg har bare tilbringet denne dagen med Maria, Simon og Stein! Så jeg er nettopp kommet inn. Er ikke lenge før jeg tar kveld, for jeg skal opp tidlig opp imorgen, for jeg skal på en lang fjelltur... blogger mer om det når jeg kommer hjem! Tror jeg blir å ta kameraet mitt med...

Denne dagen har vært lang, hadde skole til halv 12, så var det rett hjem å fikse seg for å dra til byen med Anette. Dro hovedsaklig for anette skulle fikse noe sånn kortting, og vi fant ut å ta det da som en jente tur. Møtte på mange kjent folk som jeg ikke har sett på lenge. Etter en stund kom Lena og  vi dro å spiste ute. Når vi kom hjem, dro jeg og Anette på fotballbanen og spilte fotball med Emilie,Thomas,Kristian,Simen,Simen P, emmanuel, Mathias og noen andre! Var kjempe artig, så da ble det noen timer der! Så nå er det bare å slappe av litt før det blir senga! Hva har du gjort idag? 
Så flink med denna blogging nå, men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, også har jeg skole og når jeg kommer hjem er jeg som oftes opptatt! Så da blir det lite tid til det. Men jeg tenker jo " oj, shit, jeg må blogge, jeg må ha liveshow, jeg må lage videoblogg etc"... Men blir bare sliten av alle de tankene. Så nå siden dere er klar over at det blir lite oppdateringer fra min side nå framover, så må dere vite at jeg tenker på dere kjære lesere, og takk for dere er innom selvom jeg blogger som om det var en snegle! Skal prøve å komme med ett innlegg pr.dag! Siden jeg allerede er igang med å skrive, så sier jeg kort om min fabelaktige dag... Vi hadde aktivitesdag på skolen, så vi gikk tur på fjellet og blablabla, så etter det dro jeg å være med Anette og Lena, før jeg stakk en svipptur innom Olaf.. tenkte det var spennende for dere å vite!  
Fortet meg bare å fikset kurvene på bildet og hvitbalansen, er så trøtt og sliten, så gjør meg klar for sengen hvert øyeblikk! Så ble ikke så fornøyd, så får finstusse di og alt sånt imorgenen eller ...ja! 

Syns ? 
Har du denne parfymen?  
En søndagstur er alltid godt å ha! Så idag gikk turen til Keipen med Lena,Pappa og Stig. Var overhode ikke langt å gå, brukte 20 minutt opp i mitt tempo, mens de andre kom 5 minutt etter meg. Tur er tur.Men var en fin utsikt, selvom det var kort å gå.. Mamma har samtidig bursdag idag, så da går dagen til å feire hennes dag!  

 

Igår var det ei jente som ringte med skjult ID, og var helt oppspilt, sa hun digget blogging min og alt! Altså, første jeg tenkte var "jaha,hvor artig", men så når vi hadde lagt på så døde jeg litt av latter, for det var litt artig. Er jo artig at folk ringer med skjult ID, og tør ikke å si hva de heter, bare for å si at de digger bloggen og sånt.. Så takk til du anonyme innringer, var en koslig samtale! KASTER INN ET BILDE, SOM OVERHODE IKKE HAR MED DET JEG NETTOPP BLOGGET OM! 

 

 

Har det skjedd deg?
Bloopers'a altså... Meg og Vanessa for de som lurte! 
Som jeg har skrevet i tidligere innlegg, så har jeg startet på en ny skole og i en ny klasse! Har endelig fått startet med noe jeg vil! eller...står mellom visagist eller eiendomsmegler, så jeg tar årene som de kommer...
Hvordan er klassen min?
Vell, klassen min er stille..veldig stille! Har snakket litt med de fleste i klassen, og alle virker hyggelig og alt. Så ser fram til å bli bedre kjent med de og ja. Disse 3 dagene har vi ikke hatt sånn ordentlige skolefag timer, siden vi har ikke pc eller bøker, så da har det mest gått i å bli kjent og litt sånt. Så tar enda kanskje litt tid før jeg kommer ut av mitt kjære sjenerte skall! 
Hva går jeg? jeg går design og håndverk. Hovedsaklig for å gå videre på skole i oslo , sånn som imageakademiet og Adam&Eva skolen for å bli frisør og Visagist, og så ta utdanning videre i utlandet!  Men har samtidig veldig lyst å bli eiendomsmegler.. OG VI ER 15 STYKKER I KLASSEN! WIHO
Bor jeg på hybel? Nei, aldri i livet om det skjer! Hvorfor bo på hybel når jeg kan bo gratis ho mamma og pappa til jeg flytter ut! 
Har jeg jobb? Jeg er på leting etter jobb, så om ikke så altfor lenge regner jeg med å ha funnet en jobb.. 


 Er du startet på en ny skole?
Hvordan er det?
Startet i en ny klasse? 
Sorry for lite blogging, nok en gang. Men har nettopp startet på skolen, så har ikke giddet å blogge da! Må bli bedre!
Da var første skoledag unnagjort! Ble ferdig i 11tiden, så jeg dro jeg til Anette var hos henne en stund , før vi dro videre til Siril! Så har vært borte i hele dag! Har ikke giddet å tatt bilder, bare noe helt fantastiske blusebilder!  Det var ironi, trist nok! Kjenner at jeg er trøtt , og det blir tidlig sengs! Så imorgen blir en spennede dag! Imorgen starter jeg på helt ny skole...får et nytt miljø..nye klassekamerater...nye folk rundt meg..har et nytt hjem.Kjenner bare ved å sitte å skrive dette kommer sommerfuglene i magen min. Ser såklart fram til imorgen, kommer sikkert til å bli kjempe bra å få starte med noe jeg virkelig vil! Går jo mange tanker i hode mitt, alt blir nytt! Vet seriøst ikke om en eneste sjel som skal gå i klassen min, å da får jeg sånne tanker..." er jeg den eneste på design og håndverk? ", men får håpe jeg ikke er det, og bare satse på at det er mange flotte folk i klassen min! Første skole dag...Første året av mange år.  Imorgen starter begynnelsen på min framtid og min utdanning! 

LIVESHOW AKKURAT NU !!!!! HEEEEEEEEEER !!! og her synger vi :O 

 
Har enda ikke startet på skolen enda, men har selvom tatt på meg nerdebrillene for å ta et bilde og så legge de i fra meg. Her går man hardcore når man ikke har bilder til bloggen og blogger om noe helt annen! Har du startet på skolen ? 
Venter på maria og vanessa skal komme, så jeg må bare forte meg å ordne meg! Regner med at de er her hvert øyeblikk! emmm...Vanessa skal sove over her til i morgen, så vet dere det! Liveshowet jeg skulle ha idag, vet ikke om det blir noe av...For Vanessa skal som sagt sove over, og det var meningen Helene skulle være med! Liveshowet med Helene blir neppe idag, at det blir en annen dag! Men vet ikke om jeg får vanessa med på det. Men isåfall, dere får nærmere beskjed! 21:00 i den tilfellen som vanlig!! 

Hva skal du idag? 
Hadde en helt herlig kveld igår, så nå sitter jeg å ser gjennom bildene fra igår og filmene! Blir ikke å legge noen ut idag, for nå skal jeg pakke ut og blablabla, så skal jeg ut senere med Lisabeth og Michelle! 

Sitter nå i sofaen med stine-Lise og ser på at Lena og Anette spiller singstar! Hittil har dette vært sykt koslig. Vi fire jentene fra klassen, samlet til en Jentekveld før skolestart! Har ikke sett Stine-Lise siden skoleslutt, så var kjempe herlig å se den flotte jenta igjen! Så nå skal jeg kose meg videre med gjengen her! håper dere alle får en fin kveld videre!
Skal pakke og gjøre meg klar til å dra på jentekveld hos Anette, bestevennninnen min fra Ibestad! Ser virkelig fram til denne kvelden med jentene, så jeg blogger senere, for jeg må gjøre meg ferdig!! Lovde for lenge siden bildene fra Bergen, å nå deler jeg noen av de flere hundre jeg tok! Bergen i seg selv, er en helt fantastisk by som man blir hodestupt forelsket i! Jeg kan gjerne tenke meg å bo der, og skal bo der.  Den turen jeg hadde dit var helt fantastisk, og det regner jo faktisk ikke så mye der som folk tror. Var sol der hver dag nesten, kanskje 1-2 dager med regn, men det var så lite at du ikke merket det. Var en kveld, det virkelig regnet!! Hadde et uforglemmelig opphold hos storesøsteren min og hennes familie, og vil tilbake snarest mulig. Kjenner jeg bare lengter mer og mer etter Bergen for hver dag. 
Hva syns du om Bergen? 

Da er jeg live, igjen...Dere finner sendingen HEERRRRR  eller hvis dere vil kan dere se på sendingen under her, men da er ikke chatten der...Så kos dere med å stille spørsmål, se på eller hva dere vil! Jeg koser meg med å snakke ! 

 
Gidder ikke å ha samme overskrift hele tiden, men nå er det 30 minutter til liveshowet mitt.. Kjenner jeg er litt sliten, så vet ikke hvor lenge det blir og ja... Men da er det bare å gjøre seg klar folkens, 30 minutt igjen!! 

Ja, det blir liveshow i kveld, folkens! klokken 21:00, som vanlig! Foregår som vanlig, på den siden som før, legger så klart ut her på bloggen når jeg starter og en halvtime før! Denne gang er jeg alene på liveshowet, så da blir dere å høre meg bable hode deres av i 1000 år.. Neida, kan ikke gjøre det, men jeg blir å snakke!! Så nå må jeg bare hive meg i gang med å redigere bildene fra Fotoshooten jeg  hadde med Anette! 

Nettopp våknet, å sitter bare å venter på at Lena og Lise skal våkne! Jeg skrev igår at jeg måtte forte meg å blogge fordi Lise skulle dra, men hun sov heller over og drar senere dag! Vi har hatt det kjempe artig, kanskje litt for artig, men det har vært koslig! Har også tatt MASSE bilder idag. Det blir kanskje liveshow idag.. får se..
Sov over hos Maria til idag, som dere vet , for de som så på liveshowet! Så i 1tiden idag dro jeg ut for å møte Lise-Marie som var i Harstad, hun bor egentlig på Ibestad, så det er lenge siden jeg har sett henne! Så nå må jeg bare skrive fort her for jeg må være med henne før hun drar hjem! Kos dere med bildene av oss, kommer sikkert flere senere! Har liveshow imorgen! 

Syns om bildene? 
Hva har du gjort idag? 
ååh, for noen fine overskrifter jeg har begynt å kommet med! Men nå sitter jeg å tar inn en annonse på finn, veldig tøft for dere å vite...nei.. Men uansett, sommer og sol ute så idag blir det et nytt forsøkt gjort på å bli brun! Minner dere på liveshowet mitt ikveld 21:00!! 

Sol og helt fantastisk vær her inord-norge idag, og flinke meg klarte å stå opp tidlig, som vanlig! Jeg skal fikse meg, så drar jeg til byen med Lena og møter Maria,Tiril og Simon! Tar kanskje kameraet med.. Har vært dårlig til å gidde å ta bilder i det siste, men får bli bedre! Men må fikse meg!! og ja, jeg hiver inn et liveshow kl 21:00 ikveld, så vær der! blogger nærmere om det!

Bildet er tatt av: Ann Christin, og er i fra Bergen!

Hva skal du gjøre idag? 
 
Jeg går live fra og med jeg har postet dette innlegget! DERE FINNER MEG HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER   er en sånn chat der også som dere kan spørre meg om alt dere vil, og sånt stuff, ok? ja flott! ses der da folkens! BLir å holde på til klokken 8 !! Jeg fikk en venninne av meg til å tegne meg i sånn karikaturtegning, for hun er virkelig flink med sånt og ja! Så da lagde Sandra denne kanon artige og såklart fantastiske tegningen! Helt syk hva folk er flink til! Digger denneHva syns du? 
Har du blitt tegnet som karikatur før?  
Hei søtinger, det innlegge fra imorgest blogget maria, for jeg leste det nettopp, og noen av dere skjønte at det ikke var meg! Men nå er det det! Har vært med Maria mesteparten av dagen, til 5 tiden eller noe sånt, før jeg dro hjem for å spise og stakk ut igjen i 7 tiden, først med Michelle, Lisabeth og Nikolai, helt til Nikolai stakk inn og Markus T kom. Gidder ikke å lage et langt innlegg, vudere å ha liveshow imorgen? emm, ja, med sånn chat og alt, så dere kan spør om alt der og da, mens jeg svarer eller gjør noe av det dere sier! så ja, mer info senere!! 
Heihei! Maria og jeg sto opp klokken tolv og siden vi hadde kjøpt to pizzaer igår så hadde vi en til overs idag, så da ble det pizza til frokost! Det var kjempe godt, vi tok med ekstra ost selv om det var ekstra ost på den pizzaen da, men det ble kjempe godt. Nå fikser vi oss sånn at vi kan dra ned til byen, tror vi stikker en tur innom Gründer vist ikke det er stapp fult der da. 
 


morgen fin!

Har vært i byen idag med Maria i heile og bare sløvet, har ikke sett henne på 1 måned eller noe sånt, kanskje mer eller mindre. Var også med Marlene og Jonas, som også er lenge siden jeg har sett, så dette har virkelig vært en koslig dag! Maria sover over hos meg til i morgen, og jeg blir sikkert å blogge sent imorgen eller noe sånt! Så nå skyper jeg med Lisabeth, og skal gjør det videre. 

Hva har gjort idag?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits