Da var jeg og Lena kommet fram til dit vi skulle og alt gikk bare bra! Fikk tilogmed gratis brus på flyet som ikke var meningen, snille flyselskap!! Er så trøtt at jeg gjesper, så vi skal ned til sentret snart og da må jeg kjøpe noe energidrikker! Og Heine sier "hei dudeee"
VERDENS VERSTE MIKROFON PÅ DENNE PC, SÅ SIER BARE I FRA!! SÅÅ SWAG ON U RIDERSSS, OG JA, JEG ER UTEN SMINKE!! 
Jeg la meg rett etter å ha blogget å sovnet med engang! Giddet ikke engang å fortelle familien min om hvor herlig det var i jektevika, så jeg våknet kl 10.00 idag for å si hade til søssa dem som idag dro til Bergen! Jeg og Lena reiser inatt, å må våkne klokken 4, å siden vi klarte å sovne i bilen på tur hit, så bli vi våken helt til da, og får heller ta tidlig kveld i morgen. Jeg og Lena har også laget en film, så kommer ut i løpe av kvelden! 
Bildene er tatt fra: oydokka
Om dagen min den 29.07.2012! 

Har nettopp kommet jeg fra en plass som heter Jektevika, der jeg har vært med de slekten min, vært med de siden klokken 13.00 idag, å kom ikke hjem før 23.00, så har koset meg masse der borte, å fått vært med søskenbarnet mitt, Oliver, som jeg ikke har sett på 1 og 1 halvt år, så det var kjempe koslig! Har hatt det kjempe artig med alle slekningene mine idag, både store og små! Var virkelig en dag jeg kunne tatt igjen, og som jeg skal til neste år! Men siden jeg bare har sovet 4 timer, så må jeg hute meg til sengs nå, til opp i morgen også, så jeg er i hundre!! natta alle søte små vunderlige lesere, love you all!! hmm, tro hvordan bilde jeg skal hive inn? emm,,... vi tar 2 heilt randoms 

Hva skal du idag?
Hva gjor du igår? 
Syns om filmen?
Om 3 dager drar jeg til Bergen! Der blir jeg værende i 10 dager før jeg kommer hjem. Vet ikke om det blir blogging da, for jeg tar ikke data med. Så det kan hende det blir mobilblogging inni mellom, men når jeg kommer hjem kan jeg love dere at jeg har mange bilder å vise dere! Drar for å besøke storesøstra mi Ann Christin og svigerbroren min Håvard, og mine kjære tanteunger! De har vært her hos oss i 3 uker nå, og det har vært kjempe koslig! Dere har sikkert merket at det har vært lite blogging, og det er på grunn av det. 

Skal du reise bort i sommer? 
Har du vært på ferie?
Bor du i Bergen? 


Natt i nord

minnene er mange
kveldsol i brann
svermeri i luften
ung og fri den gang

sommeren var fin
i nord var natta best
vi levde livet ut
i midnattsol og fest

Av Jan E. Skagen

Hva skal du idag?
Ja, på instagram er jeg selvdigger, tar masse bilder av meg! Men jeg føler at på instagram er det greit å være det, bli jo noe helt annet å legge ut bilde av seg nesten hverdag på facebook... De fleste skjønner så! 
Har du instagram?
Hva heter du der?  
Har ingenting bedre å blogge om, så da blogger jeg om noe som ikke intressere alle! Dere ser den gutten på bildene under? vell, det er Adrian (direkte link). Han er i sverige, der alle sikkert er for at det er knall fint vær! Å er det noe jeg hater med det, er det at folk skryter av varmen og legger ut bilder av fargen de har fått! Skjønner dere er kjempe glad for det, men her regner det dag inn og ut. Så her har dere virkelig en som liker å gjøre det, den søte Adrian! Ble kjent me Adrian i fjor, tror jeg, og bor 30 minutt unna meg når jeg er på hytta! Heldig eller hva? sorry jenter, skal ikke gjøre dere sjalu for at jeg har en sånn kjekking som venn , så da får dere en god nyhet....han er singel så bare spring etter han, all yours, eller ikke "all yours", litt min å da , men ellers....forsyn dere ♥  Er ikke samme størrelse på bildene for at de er fra Adrian.. og der er ikke alt samme størrelse, if you know what I mean.. neida,kødda for all del!! 

Syns om han da? 
Grunnen til at det  blir så masse bilder her, er for at jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, så da legger jeg ut bilder! Like så greit da!Har du et forslag til hva jeg kan blogge om? 
Bruker du/dere engler som intriør i hjemmet?  
"There's just something about a Teddy Bear that's impossible to explain. When you hold one in your arm, you get a feeling of love, comfort and security. It's almost supernatural." 

-James Ownby 

Syns om bildene?
Hva har du gjort idag? 
I'm not alone...You're not alone...There are 7 billion people around us. There is no reason to feel left out in this world, just look infront of you,behind you, left and right! All you see is LOVE

Sitat av: Meg og Lena

Syns om bildet?
Hvilken følelser tror du er i bildet?  
La meg i halv 7 tiden og våknet i 11 tiden for at Rebekka skulle komme til meg (på hytta). Så hun var her i 1 tiden. Har ikke sett rebekka på kanskje halvt år, siden hun bor i Drøbak, mens jeg bor i Harstad. Vi fikk isåfall noen ekstreme magemuskler, tror ikke jeg har ledd så mye på flere uker!! Vi hadde det så artig og trivelig, å jeg vet at alle blir sjalu nå også, så jeg må slutte å skryte! Men uansett, Rebekka begynte å spelle Simab (?) på låne pcn min og jeg tror virkelig ikke at jeg har sett en jente som lever seg så inn i et spill! SYKT!! 

Jeg er med i en konkurranse på fotoogwebdesign sin blogg, der du kan vinne et kjempe søt kamerasmykke! Jeg liker deg veldig! Jeg anbefaler deg om å bli med,...hallo, hvem som ikke vil ha det smykke? for å komme dit du deltar så trykker du bare på bildet under RANDOM OVERSKRIFT,BARE FAMILIE SOM VIL FORSTÅ DEN! 
MEN HER ER MIN INSPIRASJON.Av: weheartit - satt sammen av meg for dette er MIN inspirasjon 

Hva er din inspirasjon? 
Syns om at jeg tok Terjeaa med i det? 
Satt på instagram, så sier søstra mi "en modell likte bildet mitt", å det var selveste jackonly!! ok, jeg har aldri hørt om han, men han var jo ikke så aller verst! Han heter jackonly og du finner han HER HER HER HER OG HER på instagram, facebooken hannes finner dere HER HER HER OG HER, også hvis du absolutt VIL sende han en melding på KiK (som meg,hihihih), så er Kiken hans JCKNLY.Stalker ? jeg? nei, hvor får du det ifra? Helt normalt!! Og for dere som ikke har skjønt det...så er han en singel og en mannlig modell...fra TysklandBilder: instagram - jackonly

Syns? 
Her i Nord-Norge har vi hatt regn i ca hele Juli, kanskje en eller to dager med sol. Jeg har jo vært helt i fra meg at vi ikke har hatt sol og har gledet meg så mye til jeg skal til Bergen neste uke. Men igår, så satt jeg på yr og sløvet, så står det at det skulle bli sol fra kl 00.00 til 06.00, å gjett hva? Det er farsken meg blå himmel og sollys ute! Så når jeg våkner om ca 11 timer + - , håper jeg virkelig at det samme vær og oppi 20 grader..ok, nå ønsketenker jeg. Bli aldri i livet å skje!! Jeg vil til en plass med sool og over 20 grader!! F*ck Nord-Norge... Syns om bildene?
Hvordan er været der DU bor?  
Det er nå 1 år siden Norge ble rammet av noe helt forferdelig. Noe som det norske folk aldri vil glemme. Noe som tok nære, kjære og fjerne i fra oss. De ble tatt ifra oss på en dramatisk måte. 77 unge flotte mennesker ble tatt i fra oss. Folk mistet en venn, en kjæreste,en mor,en far, et familiemedlem, en bestevenn,medelev og ikke minst noen de var glad i! Det er 1 år siden 22.7. En mann satt en bombe uten for regjeringskvartalet,  dro til AUF'erne sin leir på Utøya å skøyt unge uskyldige mennesker. Hvordan kunne dette skje med vårt land? Hvordan kunne en mann vise så mye hat? Norge gikk i sorg i mange dager og vi er enda den dag i dag i sorg. Vårt land ble fylt av blomsterer over alt. Vi gjor det for å minne alle de fantastiske menneskene som ble tatt i fra oss. Dette var den tiden Norge sto sammen og lot seg ikke bli revet ned. Etter dette har jeg, personlig, fått et annet syn på verden. Det er forandret meg personlig. Jeg kjente folk som var på Utøya, jeg vet om folk som ble drept denne dagen og det var helt forferdelig å tenke på hvordan de jeg kjente hadde da. En AUF'er like i nærheten her, ble drept... Jeg er ofte på graven hannes, og hvergang jeg er der, er den fylt av blomster, kort,bilder og forskjellige ting. Han er savnet av mange og var en flott gutt og forbilde for mange. Akkurat som de andre som ble tatt bort.

Vi som samfunn har klart å komme oss igjennom dette, vi har stått sammen og holdt mote oppe! Vi sto sammen, hand i han! Vi ble satt på prøve, og vi klarte det. Norge er fylt av hverdagshelter og vi takker alle for den innsatsen de gjor. Vi er sterkere enn vi tror. Idag hedrer vi våres helter, vi minnes de døde og pårørende... ikke minst, vi støtter de rundt oss som opplevde dette.Alle mine tanker i dag går til de pårørende,familiene,vennene og heles norges befolkning. Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise da!
xedKJhttp://fruvinkelsprett.blogg.no/1342881865_hvem_lager_headerene_.htmlDYBCV BCV V XC'

 

Hilsen Heine. 1 år om 9 dager
Jeg lager mine egne headere, har laget den jeg har nå og de så jeg viste igår og noe andre. Liker å sitte å leke meg litt når jeg kjeder meg og fikset sånt, sitter gjerne i 1 time da og av og til mer.  Var noen som spurte om det igår, å da svarer jeg her. Har også laget headeren til ØYDOKKAJeg trenger deres mening, jeg skal ha ny header, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal ha. Det står mellom to selvlagde...Hvilken av de er best?Som dere ser fikk jeg min kjære venn, Jonas til å blogge i går. Jeg gidder rett og slett ikke for øyeblikket. Er syk...så hverdag går i at jeg står opp, sett håre i en ball, å hiver på meg noen helt random klær. Jeg er også på øya, som vil si jeg har dårlig nett. Jeg har også en låne pc som bli varm som ei sol etter 10 minutt. Så derfor blir det lite blogging. ja, nå ser dere den deilige overskriften av meg! ja nå lurer dere vell sikkert også på hvem som har gjesteinnlegg?  ja det er deres Only Jonas Jørgensen.!

Ina ville at søte jeg skulle skrive et innlegg,så ja her er det, og det er ikke fordi jeg er Ulovlig Kjekk!
Tvinger meg selv nå til å blogge! Jeg føler at det er dårlig av meg å la dere som er innpå bloggen min ikke ha noe å lese! Trudde det skulle være sånn 0 som var innom bloggen, men det er faktisk mange flere enn forventet. Men i helgen syklet jeg Tour de andørja , var regn hele veien..ikke bare litt MEN MASSE!! sånn sikkelig Bergen regn! Men fullførte isåfall, 34 km og sikker 25 av de km var oppbakker. Så mye av arrangemange ble avlyst, festen ble flyttet, telt blåste avgårde! Det gikk rett og slett ikke som planlagt. Folk dro lørdagsmorgen, noen trakk seg.. Satser på at det blir bedre neste år! For meg var det nå kjempe artig. I og med at jeg er syk, og at jeg dro på festen og hylte og alt, gjor stemmen min nesten helt borte... Så nå er det bare å bli bedre , for å kunne gjøre mer ut av dagene!


Vell, da må dataen min inn på reprasjon. Er noe feil med laddingen, så den vil ike ladde..YEY! Så håper virkelig jeg får en låne pc, for å kunne blogge, og sånt! Vil egentlig ikke sende den inn, for at den er jo min kjære unge ♥ Å dere... Sorry for at det har vært lite blogging, men har vært så opptatt i det siste. Må virkelig få lage tid til mer blogging! 

Michelle skal da dra til Oslo, og jeg skal dermed ta en spørsmålsrunde, der JEG svarer på spørsmål! Så spør alt dere vil vite om Michelle, eller om oss som venner ++. TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME DIT DU KAN SPØRRE!!! 


Bildet er fra michelle sin blogg. 
Trenger du hjelp til noe med huset ditt? Demontere det? Montere det? Eller evt bare ødelegge noe, eller re opp en seng! Så er Tiril mont&demont AS der for deg! Tiril mont&demont AS ble startet 08.07.2012, og er en suksess rik bedrift som styres av Tiril! å ikke nok med det, det koster kun MAT! Dette er en billig "spas". Nå kan du lene deg tilbake i sofaen eller godstolen, og se på Tiril mont&demont AS gjør all jobben for deg! Vil du ha hjelp fra Tiril mont&demont AS så trykker du HER HER HER !!!  Mens jeg er igang om jobb, så har jeg fått meg jobb! som hjelpepleier for Tiril! Hun sliter så med rygg og de andre hjelpepleierene sitter bare å sikle etter gardiner..Siden hun også trenger mye medisin, så må jeg ta meg av det. Trenger du en hjelpepleier til din trengende mor eller far? kontakt meg her i kommentarfeltet! Nu ska vi tjene cash her ass! 

UNGDOM FOR FREMTIDEN!!  


Har ikke blogget tidligere for jeg har vært oppptatt, men jeg fikk faktisk pappa med meg på gansåstoppen, så jeg ble ikke helt alene! Var en kjempe fin tur, og mye folk på tur opp og ned. 

Dette er det jeg har giddet å redigert i løpet av 3 timer! Skal gå til gansåstoppen nå...forever alone , som nevnt inatt... Tar kanskje med kameraet, hvis jeg gidder. 
fin overskrift? syns faktisk jeg også. Tok veldig lang tid å tenke over hva overskriften skulle være. Så tenkte jeg liksom " ååh, ja såklart!!", så da ble det da den overskriften.  Du vet det øyeblikket når du ikke har en overskrift som passer til det du skriv, vell ja.. kjipt! Tilegg er jeg trøtt og veldig sånn HEI HÅ, OPP PÅ TÅ.. Viste dere at jeg er veldig artig? og hyper til vanlig? jeg har veldig tørr humor. Jeg kan bryte ut i latter av å se en sko stå feil vei.. for eksempel! Akkurat nå er jeg irritert over en hund som står å bjeffer sånn " voff voff voff voff voff voff voff" utenfor. JEG ER PÅ TUR I VEGGEN!!! hahha, tenk å  gå tur med en vegg? drege den etter seg i tau? hahah! nye moten sier jeg bare. Fikk veldig lyst på is..nei.sjokolade..nei..ææææææ viiiiiil haaaaaaa noeee gooodt!! Imorgen skal jeg på gansåstoppen...alene.. for jeg har ingen venner og er forever alone:( JEG ER VELDIG SARKASMISK TIL TIDER, IKKE SANT PER? ja, flott arne! Random? æ ? nei? ALDRI! Kunne aldri blitt det. Jeg er DEN rolige jenta! hahah, trudde du, du er pinande meg lettlurt. Tøvsjur. Den hårdotten på bilde nummer 2, er min eneste venn, og forstår meg:( 

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits