Endelig fått fjernkontrollen til kameraet, ettersom den forrige var ødelagt! Åh, nå kan jeg blogge igjen uten å mase på familiemedlem om å ta bildeDa var 1.året av videregående over, og jeg gleder meg allerede til nr 2. Så endelig er sommerferien her, som jeg har ventet lenge på. Har hatt fri i noen dager nå, så idag var det avsluttning. Trist å måtte si hade til alle mann har blitt kjent med dette året, noen får jeg se til neste år og andre ikke.  Mesteparten av sommeren har jeg planlagt, og første dagen er nå, så nå må jeg stikke for at jeg skal til maria å ha en liten feiring og senere skal jeg til Martine. 


 
Klarte å glemme å sitte inn minnekortet til kameraet når jeg skulle dra ut på kafe med Charlotte.Neste gang må jeg huske det. Hate å møte opp å bare " ja, jeg skal ta bilder til bloggen, så du må være med" også tar jeg kameraet opp og bare "ehe, glem det. Har ikke kortet i" KLEINT.  Vi stakk til meg etter kafèn og sitter bare å koser oss. Har ikke så mye å si i grunn.  

For de som ikke ser slektsskapet, SOM ER DER, så er vi faktisk 3menninger. PRIKKLIK, ja! (nei) 


Leste at hashtag går ant å bruke nå i blogginnleggene sine. I grunn er jeg helt imot det, for nå bli 1000 fjortiss jenter å lage et rent innlegg med bare hashtag. #heibloggen#skal#ut#å#spise#nå #PAPPABETALER. Hva er vitsen? Hashtag hører ikke hjemme på en blogg. Det svir i hjertet når jeg ser noen bruker det på facebook og twitter. Å nå blogg? Det blir bare for teit. Idiotiske firkant som får folk til å tro at de blir så kul med bruk av det, men det er motsatt effekt. Om du vil at jeg skal lese DIN blogg, så ikke ha en eneste hashtag. Da er adios. 
Se for deg en blogg med f.eks dette " Hei kjære #lesere! Idag har jeg #shoppet og hadde det sikkelig koslig med #vennene mine. Etterpå dro vi hjem og spiste #kake. Hallo #sk13. Men må gå, skal #dusje. "  Fatter dere hva jeg mener? 

Idag/imorgen skal jeg starte på en video til dere. Kanskje jeg klarer å filme ferdig idag, og legger ut imorgen. Høres det bra ut?  Var i Tromsø igår med Birgit! Var veldig artig og koslig. Vi dro med den første båten som gikk rundt halv 8, å det tok 3 timer. Når vi kom fram gikk vi bare å shoppet før vi tok turen videre til jekta. Båten hjem gikk kl 3, å vi klarte å sitte oss på feil buss fra jekta, så det tok 1 time før vi kom fram til båten og da var det bare å springe det siste minutte før å rekke den. Harstadjenter på tur ♥ 

Ble tilsammen 6 timer med båt, å det sier seg selv da at vi sov. Å siden vi er like snill som alle andre venninner, så må det dokumenteres å legges ut.

Gud, hvor fort dagene blir over. Føles ut som nettopp våknet og trenger en redbull. Gidder ikke å gå til butikken som er 5-10 minutt unna. Kom jo nettopp derifra! Var på senteret med Tiril, Moren, bestemoren og onkelen hennes idag - veldig koslig!! Blir alltid så glad med å være med dem. Gadd ikke å gå ut å ta noen bilder når jeg kom hjem heller. Heller ikke å trene. Så da forskyver jeg det til imorgen, iogmed at jeg er så tidlig ferdig. Er også en litt stor dag idag for ei, Gratulere så mye med dagen til min flotte bestevennine, Maria! Love ♥
For en herlig imorgen! Våknet å dro på skolen for å se en film før det var bare å sette turen hjem igjen. Kjenner at jeg er klar for å sove nå, men må gå å finne noe å spise først. For å få litt søvn bør jeg egentlig ta å legge meg nå! Har plutselig mye å gjøre idag, hva skjedde med det? Igår var det kun trening, men nå er det liksom den stappfulle dagen.  


Hadde forresten på meg en magetopp fra Bik bok! Elsker den, den er god å ha på og ikke minst, fin!For en lang dag det har vært! Først skole, så var det til Anette for å feire at hun ikke kom opp i eksamen og etter det tok vi turen til bowlingen med en gjeng. Var ikke hjemme før i 9tiden, å da var det rett ut å ta bilder til bloggen. Så nå er jeg ganske tappet for energi og er ganske klar for å sove. Planen for imorgen er jeg ikke sikker på, skal isåfall trene!!

Sånn typisk " nei, slutt å ta bilde" utrykkNy rekord idag å! Jogget med pappa idag, så da ble det mer konkurranse. Kom inn døren for vell 1-2 timer siden, har dusjet og alt det der. Dere vet de rutinene der. Skjønte også idag hvorfor jeg aldri jogger med sminke - alt forsvinner. Dere ser på bildet.
Har dere forresten sett den nye filmen min? Grip sjansen og se den HEEER! Minner dere også at jeg er å finne på VINE ( fruvinkelsprett) 

Beste etter trening er grove knekkebrød med hjemmelaget blåbærsyltetøy og vanilje kesam! NAM


Forrige uke gikk til eksamen! Trodde denne uken også skulle det, men så kom vi ikke opp. Ikke for å skryte, men jeg har nå tatt sommerferie - på en måte. Må bare møte opp hverdag på skolen, men har levert inn bøkern og har det bare herlig. Design ♥ Ellers idag har jeg vært med Martine, siden jeg og hun fikk gå kl 10 pga vi hadde vært igjen 2-3 timer for vaske og rydde litt på klasserommet. Så da stakk vi til meg der vi så burlesque, som var faktisk en veldig fin film! Så nå skal jeg egentlig bare hive på meg andre klær og ta en joggetur. 


Hvem av de var best?  Gjerne lik og del videre

 

 
Jeg var da en av de "heldige" som kom opp i eksamen. 1 av 5 i klassen. Kom opp i naturfag - energi for fremtiden. Noen av dere som følger meg på twitter la kanskje merke til at det var det jeg drømte om inatt? Helt sykt! Jeg ble helt målløs når jeg kom opp i det jeg drømte om. Så nå er det bare å jobbe i 48t  for å få det best mulig. Måtte dra istad på butikken å kjøpe noe for å holde meg våken! Energinivå på minus siden. Gikk på en måte på sånn reservebatteri, men gikk fri for energi der så da måtte jeg trø til utredning med redbull og sjokolade! ♥


Solceller og solenergi er det som er i temaet mitt, for de som tenkte " herregud, det er jo ikke det hun drømte". Litt av en drøm, hæ? Våknet å sa det til mamma dem, å til dem i klassen. Gjett om mange ble overrasket da!


OBS, LETTKLEDD

I helgen som var gikk bort til en spontan reise til Tiril. Så da var det jo bare å pakke og hive seg på bussen i 1 time. Lørdagen tilbringte vi hele dagen på stranden, som var rene syden stranden - samt som det var varmt (32 C ) , stranden var hvit og NULL TANG!! Det gjorde da sånn at vi svømte i 1 time i strekk++. Det ble rett og slett en hel bikinidag. Søndagen ble det fjelltur med Tiril, Mora hennes (Jorunn) og bestevenninnen til Jorunn ( Torunn) . Det har vært en helt fantastisk helg med Tiril og folkene vi var med. Jeg ser allerede fram til neste gang jeg skal dit. Noen av derevet jo hvor fantastisk det er å tilbringe tid med sin bestevenninne når man bor et strykk unna.Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits