Koste meg kjempe mye, var mange som var flink og synge, parkour var det også! Ble kjempe imponert. Ble veldig med når noen kom på scenen og startet å synge på Maestro av Kaizers! film av det kan dere se lengre ned.  Disse ungdommene var virkelig fulle av forskjellige talenter, og jeg beundrer hver og en av dem. Tror mange av de kan komme langt i livet. Jeg har isåfall troen på dem


Da fikser meg til å dra for å se på NUK++ gjengen, ilag med Lena og Helene! NUK++ er en ungdomsleir som foregår under festspillene her i Harstad. Der ungdommer med spesielle talent innenfor sang,musikk,film, bilde, gatekunst ++ å lærer mer om det og sånt. Dette blir det første året jeg drar på det for å se, men gleder meg veldig. Tar kameraet med meg, så blir å ta bilder! Hvis noen av dere lesere ser meg, kom gjerne å si hei! Like koslig hele tiden!

 
Sorry for å ikke ha blogget tidligere idag, men ble vekt av tanten min fra Oslo, Tante Reidun, hun kom på døren! Ble sikkelig overrasket, når jeg så henne, så sto jeg bare å gapet ..viste først ikke hva jeg skulle tro! Men det var kjempe koslig og kjempe artig å se henne igjen! Så vi satt ute på verandan og snakket. Kjempe koslig, hun er virkelig en kjempe trivlig og herlig tante!! Så når hun var dratt gikk jeg å la meg igjen, å sto ikke opp før i 3 tiden. Så har jeg baket oreokake med Lena etter det. 

Måtte tvinge meg opp av sangen i 11 tiden idag, for å dra til byen for å møte Vegard. Etter det, dro jeg til Maria og Tiril, der satt vi bare å snakket helt til Tiril måtte dra hjem. Så maria skal jo starte i 10.klasse, og siden byskolen her i Harstad legges ned, må hun starte på en ny skole, så vi dro på visning idag med rektoren på den skolen hun skal starte på. Så klarte vi å gå oss vill... I en by, der vi begge er veldig kjent,... så klarer vi å gå pss bort...Er litt latterlig da! Men det var i det minste sol, så det gikk greit. Så nå sitter jeg bare å venter til EM kampen med Italia og Tyskland. Her går vi for Tyskland ♥
I 6 tiden fikk jeg melding fra stig at han var på tur hit, og vi skulle til Hinnsteinen. Jeg løp for å få på meg klær og stuff, så kvart over 6 var vi på god tur opp til hinnsteinen. Hinnsteinen er et fjell om er 560 meter over havet, her i Harstad. Vi skulle rekke kampen mellom spania og portugal, så da måtte vi gå fort, så vi gikk forbi alle og brukte 1 time opp. På tur ned så tok vi det helt slow, helt til vi fant ut at det var bare 15 minutt eller noe sånt til kampen startet, så da måtte vi jogge. Var en knall tur, og det var helt fantastisk utsikt og sol hele veien.  

Bluse // bikbok, bukse // bikbok, smykke // gave fra Stine-Lise 
I flere dager har jeg og andre folk, gått å vært irritert over at bloggeren tcmn ligger på 1.plass! Hun blogger ekstremt lite! Vi mener jo at noen andre fortjener den plassen. Mine personlige krav til en toppblogger er at den skal kunne blogge iallefall 2 eller 3 ganger om dagen, mens tcmn blogger så vidt 1 gang om dagen. Samt som en toppblogger må blogge om noe som faller i intresse hos folk..Jeg mener at Sophie Elise bør være på 1.plass, for hun blogger mer og setter mer pris på leserene sine, hører på hva de vil. Ikke tro jeg har noe imot tcmn, hun er jo pen og ++, men hun fortjener rett og slett ikke 1.plass. Det trenger nødvendigvis ikke å være sophie elise på topp, men noen andre enn tcmn, for å si det sånn. Men detter er min mening, noen av dere vil garantert reagere på dette, men deal with it. Man må stå fram for sin mening, right? man kommer jo ikke langt med å tie. Jeg favorisere ikke noen, liker begge bloggene like godt, men den ene fortjener bedre plass enn den andre, ikke vondt ment. Så dere som nå kommer til å vær sikkelig negativ å kom med negative kommentarer...så vit at dette er min mening, mine krav og det JEG tror! Hva mener du? 
Sovnet ikke før litt over 6 i dag og måtte opp halv ti, men endte heller opp me halv tolv! Gjett hvem som mistet bussen sin og alt da?! JEG! Men fikk meg til byen uansett! Inatt var jeg ut å spilte fotball me Lisabeth og michelle, kjempe koslig... Men mine skills er helt borte! Men nå sittet jeg å venter på Maria, og da hiver jeg inn et kjapt blogginnlegg. ÅJa, til overskriften...jeg er helt fucked up Idag! Døgnrytmen min er som en isbjørn i Peru!
Har vært å ute å kjørt med familien. Kasfjord - nupen - kvæfjord - hjem! Det var et stykke, men det var en kjempe fin og det ble en god del bilder tatt også. Så nå har jeg plantet meg i sofaen for å se England  - italia. Så til neste innlegg.... TAKE CARE, Folks! 


Feiret gårdagen med folk fra nabolaget og sånt. Var kjempe koslig, folk tok med seg bord,stoler og mat, så samlet vi oss nede på fotballbanen. Der ble det grilling, fotballspilling + +. Dette skjer da hver st.hansaften. Ble også laget et stort bål! eller ...stort og stort da... helt ok, for å si d sånn! Men ser fram til neste års feiring med samme folkene igjen. Men idag, tror jeg at jeg bare bli å slappe av, siden det er søndag og en sminkefri dag. Søndager er ikke så spennende, så ja
Igår var jeg på dagbladet, å da fant jeg denne filmen (link til annonse). Ei 68 år gammel dame som var assisent på en buss, å da var det noen skolegutter som begynte å mobbe henne noe sykt! Det var kraftig mobbig, og denne damen begynte å gråte! Når jeg satt å så denne filmen, så satt jeg med tårer i øyene! Med tanke på at unge folk kan gjøre noe sånt mot eldre...Det er helt forferdlig. Hvis det er noe jeg virkelig er imot, så er det mobbing! Den følelsen man får inni seg av alle de negative kommentarene...ubeskrivelig......det er sår som er vansklig å lege. Denne damen ser ut som ei flott og sterk dame! Å da få høre alt det de sier...det må være det værste. De sa også at hun og familien burde ta livet av seg, og dette var veldig sterkt å få høre. Tenk å få høre noe sånt! I tilegg... så for 10 år siden, tok sønnen hennes selvmord. Å med at de sier det, som kom hun til å tenke på det, og det gjore alt mer forferdlig for henne.Hun ble også kalt feit flere ganger.... Det må virkelig ha vært den verste bussturen. All min støtte går til denne damen!
Sitter nå hos Michelle, skal overnatte hos henne til imorgen (idag). Skulle hjelpe henne med å filme inn spørsmålsrunden hennes, men kameraet mitt døde, å da var det over, så R.I.P kamerabatteri. Så nå sitter vi da her.. blogger fra hver sin kant. Vi har også "geimet" litt, aner ikke hva det heter, men var noe med skating og stuff! 


Dette øverste bildet er fra michelle sin blogg. 

Da har jeg vært ute med ho Michelle, Jonas, Simon Ole, markus (?) og noen andre jente. Vi var bare å sløva på sentre. Har ikke noen bilder, Michelle har de på kameraet sitt. Så nå venter jeg på at Michelle skal bli ferdig på trening, før jeg kanskje skal ut med henne igjen. 

 
Hater virkelig dette med å lage overskrift, har ingen ideer... Så jeg starter alltid med bildene og tekst! Så lager jeg bare en overskrift som passer til - noen ganger. Jeg føler meg også tom for motivasjon...eller for ideer å blogge om! Hva vil dere vite? åååh, hardt liv... not
Syns om bildet? 
Har hørt på denne i flere dager nå, og den får meg i sommerstemning! Dette er virkelig en sommersang!
Nettopp kommet hjem fra tivoli med Lena, Anette og Kristine. Jeg er utslitt , trøtt og ja.. Så derfor har jeg plantet meg i sofaen, og siden Lena skal se den dokumentaren fra justin bieber sitt besøk i Oslo, så må jeg vel bare også gjøre det. Smart å dra på tivoli i regn... Men man må bare "ofre" seg. Skal bare hive på meg noen klær som tåler regn, så starter jeg og Lena å gå for å hente Anette... Vi skal først på dolly før vi stikker til tivoliet. Blir ikke å ta med kameraet, det tør jeg ikke. Så jeg må egentlig løpe nå, hun er framme om 5 minutt..

 
Da er det på tide at min dag starter. La meg ekstremt tidlig i går for jeg var så utslitt og trøtt etter overnattingsturen...fikk virkelig ikke søvn der... kanskje 2 timer eller noe sånt. Så igår holdt jeg på å sovne av flere ganger og jeg fikk høre flere ganger av mamma dem og Lena at jeg så ekstremt trøtt ut.. Så nå er jeg lys våken og klar for en ny dag! Så idag skal jeg på tivoli med Anette og Lena, blir kanskje å ta kameraet med, vi får se. men ja, er vell på tide å pell seg ut av sengen nå! 


Slenger meg med resten av bølgen og svipper innom formspring igjen...Så spør meg om alt og ingenting. SKal svare på alle spørsmål, så bare å peise på! Anonym eller ikke. Ingen bryr seg. TAKK MUSS MUSS.  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL FORMSPRINGEN MIN


Da er jeg kommet hjem fra overnattingsturen med skolen, og det var kjempe koslig. Kan skrive kort senere om det. Samtidig i går, så tok jeg og Vanessa dipdye! Bare for å teste da! Det ble knall!! ER kjempe fornøyd, så jeg vudere om jeg skal stikke på butikken og kjøpe en farge som er lengre i! Så nå skal jeg fikse meg så skal jeg dra ut med Lena. 
Ina er da på teltur med hele skolen for siste gang, og siden det var bare hun og Anette som giddet fra vår klasse så tar jeg (Lena) på meg jobben å blogge for Ina. Jeg er ikke så veldig god i dette her, og jeg bare aner ikke hva jeg skal blogge om, men får vel bare teste ut. Vi er da midt i flyttingen. Flyttet nå på fredag. Er ganske annerledes å bo i en liten leilighet, når man er vant til et stort hus, men alt i alt så er vi begge fornøyd. Foreløpig er det ikke så masse å ta seg til, siden skolene i Harstad har sannsynligvis ikke ferie enda.. 
Jeg er ikke så veldig flink til dette her, og Ina hadde jo ingen ideer om hva jeg kunne blogge om. Jeg som trodde jeg kunne ha min egen blogg, men jeg eier jo ikke fantasi. Og den fantasien jeg faktisk har, egner seg bare for få personer for alle for å si det sånn. Men blogging ser kult ut. Ina har jo hatt suksess med sin blogg, men vet ikke om det hadde vært like stor suksess med min. Er kanskje ikke like interessant. Faktisk så er jeg mer. 

Men da regner jeg med dere er dritt lei av å lese masse kjedelig tull fra meg, så i morgen får dere Ina tilbake. Noen syns det kanskje er sykt bra, mens noen blir å savne meg. Er jo selvfølgelig forståelig.  
Slenger inn noen instagrambilder fra både meg og Ina til slutt.

 

 

 


 

 Bilde får forklare... Det er rett og slett ... jeg vet ikke! Er fra igår isåfall..Jeg klødde meg i hjel i stad! Fikk heldigvis noe sånn salve mot kløen! Så tusen takk ett eller annet stikkflue!!Nei.. Det ble nok ingen premier på konkurransen. Ikke på noen! Var veldig lite folk og ingen fikk fisk! Men jeg ser positivt på det, for jeg kommer i avisen, hahah!! Stig var den eneste som fikk napp i det hele og store! Så etter 3 timer på fiskekonkurranse så dro vi videre til hemmeligvannet, som jeg fant ut at plutselig skulle kalle vikad.. aner ikke hvordan jeg kom på navnet, men jeg kalte egentlig alt vikad, både fiskekroker og sånt! Men for å si det sånn, så var det en knall tur! Det var sol og 20 grader helt til klokken 21:00, for da ble det litt kaldere og solen startet å gå bak noen busker! Men wow! For en fangst vi fikk, 12 fisker ! Så det var en heilt fabelaktig dag! Å ble veldig solbrent på HALVE MEG! for jeg satt mot den ene halv siden mot solen nesten hele dagen.. skille.no! 


Heh, ble så varmt å gå i støvler at jeg ble lei, og tok å delte en søppelpose i to og bant det rundt føtterne! VELDIG EFFEKTIVTT, ANBEFALES! Er bare 11 fisker på dette bilde for at den 12 fisken tok vi et eget bilde for! Dere så det lengre opp, og det var den største vi (stig) fikk idag!Da skal jeg bare spise, så blir jeg hentet av Stig. Vi skal nemlig dra på en fiskekonkurranse. Vet det er strongman show, walk and run og alt her i byen idag. Men jeg velger fiskekonkurransen, det skal bli dritartig, også ble det så fint vær! Vet ikke om jeg blir å blogge noe før i kveld, men vi får se. Adiós amigos Har gått på skole nå i 10 år grunskole ,+ 5 år barnehage... Nå er det ut i en ny verden, ny skole og alt. For 4 år siden startet jeg på ibestad barneskole (7.klasse), kom inn i en ny klasse med nye folk. Å den dag idag, så angrer jeg ikke på det valget! Disse siste 4 årene har jeg gått med de beste medelevene og vi har bare blitt nærmere med årene. Det blir rart å skilles fra dem. Er jo så vant med å se de hverdag, le av dem, you name it! 

Vi har vært både høyt og lavt ilag. I hardt terreng og ikke så hardt! Vi har vært på de fleste topper, og vann. Vi er/var virkelig en "sprææk" klasse! Vi er ikke en klasse som stille spørsmål på kommando, vi stiller spørsmål når vi vil...som er veldig sjeldent. 7.klassen var vi på leirskole og vi ble kjent med mange flotte folk. I 8.klasse deltok vi i lego league, selvom vi ikke vant , så dro vi der ifra med et smil. 9.klasse var vi med på "ut på havet", der vi lærte mye om forskjellige ting om havet og sånt. Vi fikk også kjøre båt, som falt smak hos de fleste, og garantert best hos guttene. Så kom vi da til 10.klassen, der vi kom nærmere hverandre enn noen gang, vi var på klassetur og ble kjent med flere flotte folk, og opplevde mange uforglemmelige ting. Blir aldri å glemme de kveldene på rommene, med masse tull og alt! Vi er virkelig en sprø klasse ( på en positiv måte). 

Tusen takk for alle disse årene og jeg har fått sjansen til å dele minnene med dere! Har virkelig masse filmer og bilder fra mye av det vi har gjort og opplevd ilag! Dere er herlige alle sammen, og vi ses snart igjen , å hvis ikke..så møtes vi jo på klassetreffet om 20-30 år, å hvis ikke, så ses vi i Hilde sin 100 års dag! lykke til alle sammen, og ha en fin ferie!

 
Da er jeg ferdig i 10.klasse ved Ibestad skole. Eksamen er ferdig, fikk 5 for de som lurte. Så nå om 1 time så skal jeg dra til avsluttningen for klassen.. Dette blir rart, å skilles fra dem etter 4 år. Skal også holde tale under avslutningen også , sammen med Anette! Skal ta noen bilder, og filmer... Kan vise dere imorgen eller senere hvis jeg får tid.

 


Da er jeg nettopp blitt ferdig med eksamen, muntlig! Jeg har ikke vært noe nervevrak, og når jeg fikk se sensorn, ble jeg bare enda mer rolig. For han virket som en typisk...meditasjons fyr. Så jeg har en god mage følelse ovenfor dette. Men nå er det enda sånn ...5-6 time til jeg kan dra fra skolen...for godt.  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits