VEll, jaa... jeg tror jeg gjør det.. Men tør isåfall å vis meg uten, på skolen f.eks. Så ja. Tenkte å dele nå hvilken sminke jeg bruker og meg med og uten sminke. Hater virkelig å vise meg uten sminke, føler meg rød, og ja... annerledes! Liker det virkelig ikke! 

Uten sminke..
 
Bruker en foundation fra Makeup mekka og foundation brush fra sephora


Så er det øyebrynsmarkøren min..

Også.. Dette er noe jeg fant på selv. Siden jeg ikke har øyenbrynsgele, så tok jeg to gamle maskarakoster og vasket dem, å påfører hårspray, når jeg skal bruke de på øyenbrynene. Framføringa gikk bare herlig! Beholdt roen, og så heldigvis ikke på manuset mitt. Framføringer er min sterke side, det går alltid bra på det og jeg elsker å stå framme å snakke, men hater å få spørsmål... Fikk det idag, å siden det vær prøvemuntlig, så måtte jeg bare late som jeg viste svaret og svarte dermed med det jeg trodde var rett og sa på slutten at det var det jeg trodde. Takk gud for at jeg gjore det!! Så jeg fikk en bra karakter. Så når jeg kom ut, så ville jeg bare dans av glede! 


Idag er da det prøvemuntlig eksamen, for oss. Satser så klart på at dette skal gå bra og jeg ser jo fram til å få det ferdig. Helt til idag så har jeg gått å tenkt at dette kom bare til å bli lett og artig. Men nei.. nå, når vi sitter her i gangen, så ble vi alle nervøs, og stresser og alt. De andre klassene har nå tentamen, så .... æææh, nerver... samtidig kaster jeg inn bare noen bilder fra instagram.  
Ja, tro det eller ei, jeg så justin bieber konserten som ble sendt direkte på tv. Kjedet jeg meg? JA! Er stolt over at jeg tok tiden til det.. Men når dem ikke kunne sende lengre, så gjor det meg overhode ikke noe! Fikk man isåfall sett nyhetene som er viktig ... men fansen... ble ikke så glad, det merket jeg på facebook.


 
Igår kom vi opp til prøvemuntlig, klassen ble delt i to, en gruppe kom i engelsk og den andre i naturfag. Jeg var så heldig at jeg kom i opp i naturfag - seksualitet. Det gjør ikke meg noe, det er jo bare artig, og der vet man at man får en bra karakter, med tanke på at man kan mye om temaet fra før av, og da kan man jo bare snakke fra "hjertet". Så jeg er ferdig med det meste, men skal fikse sammen en kortfilm som jeg skal vise på slutten, imorgen! Jeg ser virkelig fram til å framføre dette, kan bli artig!
Rar overskrift, vet. Men det er sant, en av lærene her på skolen, kom til meg og venninne å sa vi måtte høre noe han hadde laget i studioet sitt.. Vi ble jo helt sjokkert, og regnet med det skulel være noe dritt kjedelig, for han er 60 år liksom... Men så setter han på denne "remixen" av masse lydet og sånt, og wow... jeg hadde ikke ord, det var sykt bra.. Han er flink, det er ikke noe jeg bare sier, men han er som David Guetta! Det jeg hørte, minnet meg om han, rett og slett!! Dritkuuult!! 


 
Vell, jeg er kjent for fruvinkelsprett. Men hvem er egentlig fruvinkelsprett? Hvem er jenta som sitter og skriver alt dette bak skjermen? Jo, det skal jeg fortelle dere. Mitt navn er Ina, er nærmere 16 år og bor på en liten øy uten for Harstad. 162 cm over bakken og lever livet som en glad og positiv jente, eller prøver isåfall. Fotografi, er noe av det som jeg intresserer meg mest for, når vi ser bort fra hår, sminke og sånn typiske jenteting. Jeg går siste året på ungdomsskolen, og dette året har virkelig gått til mye rart, akkurat som alle andre år. Men noe må man jo såklart gjøre for å bli husket på skolen. Siden jeg er tvillingen til Lena, så merkes det fort at vi er islekt, pga min "nastye" tanke vei og "sprøe" humoren. Jeg ler dag inn og ut, og når jeg først er startet, er jeg vansklig å stoppe.


Hvorfor fruvinkelsprett? Det lurer jeg på selv, husker ikke hvordan jeg kom på det, men det jeg husker er at jeg satt i stuen og prøvde å finne på et bloggnavn for noen år siden, også kom jeg på fruvinkelsprett... Sprøtt, jeg vet. Men det ble bare sånn. Heh, husker ei jente sa til meg engang " Jeg trodde du var sikkelig bitch, men det er du jo ikke.", så da tenker jeg at jeg gir inntrykke for å være bitch... Haha, men jeg og den person kom nå overens og er den dag idag gode venner. Skal innrømme selv at jeg syns jeg kan være det engang i blant, men det er alle, så det er ikke noe nytt, for å si det sånn.Jeg er som alle andre øyjenter, regner jeg med og liker måten jeg er selv, klager ikke. Jeg ser ikke på meg selv som guttenes første valg, men heller ikke siste, jeg er mitt i mellom, fram mitt ståpunkt. og ja... jeg er veldig sarkasmisk!!! Det er helt sykt.. men ja, har ikke noe mer å fortelle om meg, ble en god del tekst, men dere overlever.  
I løpet av kvelden, så skal jeg fortelle dere noe. Ikke noe "bad" da ... Men kanskje noe dere ikke regnet med eller? Vi får se...å jeg sier det på nytt, sorry for lite blogging, har nettopp startet med prøve muntlig så fokuset er der + det er 2 uker , så er jeg offensielt ferdig med ungdomsskolen!!
Det er noe som feiler daten min, og jeg vet ikke hva. Jeg får den ikke på isåfall i standarmodus og må dermed ha den på i sikkerhetsmodus. Love my life. Å jeg trenger dataen til tirsdag, før vi har prøve muntlig!! Jeg er virkelig fortapt. Tusen takk data for å svikte meg i denne tiden! Jeg får ikke noe til på dette moduset og alt er 1000 ganger større. Så ingen bilder... ikke musikk...IKKE SKYPE!! Jeg er fortapt!


Som jeg har skrevet tidligere her på bloggen, så har vi jo hatt et prosjekt på skolen i kunst og håndverk, der vi har laget klær og sånt. Igår ble vi langt om lenge ferdig med det, å måtte vise fram hva vi hadde laget og fortelle om det. Gikk veldig bra, og er en lettelse at vi er ferdig med det. 

 


Ingen blogging idag, gitt... Det er grunnet for at rett etter skolen dro jeg til Harstad for å hjelpe å bære et flyttelass og når jeg kom hjem så dro jeg direkte til Ann Iren å var der til nå - Gidder heller ikke å lage noe stort blogginnlegg heller! Får heller ta tiden til det imorgen.  Ingen bilder idag heller! snakk om å være flink, så ja.. Må skjerpe meg. 

I et helt år nå, har vi i 10.kl jobbet med å lage klær og forskjellige ting. Imorgen er den store dagen der vi skal vise fram blant annet kjoler, skjorter, ringer +++. Vi har virkelig latt kreativiteten tatt over i dette prosjektet. Så imorgen blir det catwalk på noen av oss. Så akkurat stresser jeg med å få fikset en remix av sanger som passer seg til det. Må si at jeg virkelig ser fram til dette. Jeg og Anette var de som kom opp med ideen og vi ser virkelig fram til morgendagen. Sååå, modell for en dag liksom. Å det er så mye vi må ordne til... Weee, stoka! Også kaster jeg inn random bilder før jeg har ikke giddet å tatt noen! Logget inn på bloggen og tenkte " ja, nå må jeg blogge"... så kommer jeg da hit, hvor jeg skal skrive, å da fikk jeg helt skrivesperre. Men kan vell starte med å si at det blir kanskje litt mindre blogging, for at vi skal flytte, så da er det mye som skjer med pakking og sånt og da går det mye tid til det. Så vet dere det! 


Hater virkelig når folk ikke klare å innse feilene de selv har gjort, og skylder heller på andre. Har ikke lyst til å blogge akkurat nå. Heijdå!! 


Tjaa.. Dere vet igår når jeg sa at igår var sløvedag? Denne dagen blir det å... tok de største klærne jeg fant i skapet og plasserte meg i sofaen. TOTALT SMINKEFRI!! Var rett og slett "dau" (dø) i morgest når jeg våknet. Giddet liksom ikke å "fiffe" meg opp! Så her snakker man om å ta livet helt med ro. Får vel gjøre noe ut av dagen i morgen. 

Kaster bare inn et sikkelig fjortiss bilde..  
Hadde skriftlig matte eksamen idag. Å gud, trudde virkelig ikke at jeg skulle få en pause fra å skrive, sett tiden ut på begge delene. For å være ærlig, så syns jeg matten blir bare mer og mer vanskligere for hvert år. Har gjort alle matte eksamens oppgavene siden 2008, å hvis jeg sammenligner de, så er det forskjell. Så jeg fatter foreldrene mine, når dem sier at matten er blitt vanskligere. Men satse nå på en bra karakter. Som vanlig, så går denne dagen til bare sløving, denne som alle andre mandager. Kan lette meg med at det er 24 dager til skoleslutt!! 

Idag dro jeg og Michelle til Medkila for å besøk en kompis av ho. Der så vi American pie - beta house, så når den var ferdig måtte jeg gå, for å rekke båten hjem til øya. Det var kjempe koslig, å håpe såklart på at det gjentar seg. Men for å slippe så mye tekst, hiver jeg heller inn bilder. 

Dette skjer ikke igjen..kleint og vi glemte redigere ting vi skulle fjerne... å vi er litt hyper inn i mellom... Enjoy
Spørsmålsrunden er avsluttet. Jeg og Lena skal spille den inn om ikke så lenge, vi skal bare en tur til byen med Michelle.. Å vet dere hva? jeg kjøpte en jakke på Vila igår, å det tok pinande meg ikke lang tid før summen gikk opp i lommene. Så jeg skal rett dit å levere den tilbake. FOR NOE SKIT! Men bare droppa inn her for å si det, må rekke en buss som går snart!! 


 
Har nettopp kommet hjem fra å vært på spaspa med Lena. Hun har vært å tatt hull i ørene, så var jeg der som støtte. Fikk også kjøpt meg en jakke, kommer bilde senere. Nå skal jeg fikse meg litt før jeg skal ut med Maria.  SÅ nå har sagt til Lena, at hvis jeg skal ha spørsmålsrunde , så skal ho vær med på den. FOR REAL! Å ja, nå bli ho det....Den kommer imorgen, så det er bare å spørre i vei!! SPØRSPØRSPØRSPØR!!! 

SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET OG FILMEN KOMMER I LØPET AV KVELDEN ( SKREVET 19.05, 12:35 ) 

 Da er norges nasjonaldag komt, og idag feirer vi det med å gå i tog og litt sånt. Så idag skal bare kose meg, håper dere å bli å gjøre det. Så ha en kjempe fin dag! 


 
16.Mai drar jeg til Harstad med jentene i klassen, for at vi skal kose oss, på den lille tiden vi har igjen før vi skilles. Så drar noen av oss på 16.mai festen, mens andre ikke gjør det. 17.mai derimot, skal jeg være med Michelle (tremenningen min) og sikkert noen flere. Dagene etterpå får jeg ta som de kommer, en av dem blir nok å gå til tur med han Stig, som vanlig! Tror ikke jeg får tid å blogge heller på Onsdag, men får se. Imorgen derimot, kl 09:00 får vi vite hva vi kommer opp til skriftlig eksamen...  
Å idag var det null... Var å fisket i sted med Lena og Kristine. Vi fikk ingenting, bare en sjøstjerne.. Å siden det var så herlig med sol og pluss grader, så la vi fra oss fiskestangen, og fant på mye annet. Tror vi gjor alle ting vi pleide å gjøre før.  Har tilbringt hele helgen med Kristine ( 3menningen min), så da her jeg ikke tatt så mye bilder før idag..  
Igår klaget jeg på at det snødde, men i går kveld var det helt hvitt på bakken, et hvitt snølag på vell 3-5 cm. Kom mai, du skjønne milde , eller hvordan den går...Det er offisielt blitt jul igjen i Nord-Norge!
Jakke // Bikbok
Bluse // Bikbok
Smykke // Gave
Singlet // Bikbok
Tights // Bikbok
Lue // Carlings
Sokker ( for karin sa det ) // Gave
Sko // Økonomisko

Jeg våknet nettopp, og ser ut vinduet.. og hva ser jeg.. DET SNØR! 12.mai! Hvordan går det ann, vi er i mai, det er snart sommer , også snør det?! Ååååh, jeg er så lei av snø og vinter og alt med det å gjøre! Jeg vil ha sol..sol...varme..sol...varme, NÅ! Dette var virkelig ikke en fin start på dagen!!Ja, det er ikke artig at jeg glemte av å blogge.. Maria sa plutselig til meg , at jeg ikke måtte glemme av at jeg hadde blogg og måtte ta å blogge.. SÅ her er jeg da. Har vært å tatt masse bilder idag, i fjæra. Har mange helt prakftfulle bilder av forskjellige ting jeg tok bilde av. Hadde samtidig en liten fotoshoot med Lena.. Å JA, STØVLA IS THE SHIT! Har hatt litt å gjøre ang skole. Vi holder med et prosjekt i kunst og håndverk, der jeg lager lappeteppe, og har bare fått sydd fire lapper på, og det er giga... Å imorgen har vi K&H, så jeg må nesten bare få det ferdig. Har ikke tid til noe annet. Så fort jeg er ferdig, så lover jeg å blogge mer. Har akkurat startet med å lage et lappeteppe og strikker noen biter til det. Det føler jeg blir virkelig bra. Dagen i seg selv har gått til litt fiksing i utegården og nå skal jeg bake litt med Lena, før jeg fortsetter med lappeteppet. Regner med å få det ferdig til neste uke en gang. Vi fåår se

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits