Startet dagen med å dra til byen med tvilligen min, Lena, på bikbok før det var 50% i hele butikken, så der ble det en del penger brukt. Så nå i kveld skulle jeg egentlig møte en kompis, men hørte ingenting fra han, så da kom bare Maria til meg, så var vi hos meg og sløvet max, før vi gikk til nærmeste butikk for å kjøpe is - å da har man bra masse lyst på is, å det var ikke snakk i pinne is.. Det ble en 2 liters isboks!!Her nerdes det max!


Da er jeg nettopp komt hjem. Har vært borte i hele dag, kl 1300 tok jeg å gikk til pappa sin jobb, som var ca 5 km, så var jeg på boligmessen der, å møtte sinnasnekkeren. Så gikk jeg til brorn og søstra mi i 4tiden, før jeg startet turen tilbake til pappa sin jobb. 1930 kom jeg hjem, å da fikk jeg en telefon fra Michelle om jeg ble med ut, så da var jeg med henne og noen andre folk. Så endelig har jeg fått et pust i bakken, å det er bare en herlig følelse!! Så imorgen blir det gangsåstoppen, også skal jeg ut med Lena, før jeg skal møte noen andre folk.. 

Og jeg ser helt dopa ut på bildet.. BLINKSKUDD!!  
Igår var jeg på Kaizers Orchestra konsert, her i Harstad! Å guuud, det var helt rått! Fra øyeblikket til de kom på scenen til de gikk. Var med Lena og Kristine, så jeg var jo helt med de andre, hoppet,sang,ropte og you name it, mens de... de sto nå bare der, å ville gå..JAja, musikken faller ikke i smak hos alle. Alle som har sjansen til å dra på en Kaizers, virkelig ta den sjansen. ANBEFALES!!  Dere finner videoklipp fra konserten her ---> KAIZERS  og for å høre allsangen på Hjerteknuser trykker dere her ---> OrchestraEr så trøtt etter denne dagen, at jeg straks tar å stuper til sengs. Har en lang dag foran meg i morgen! ååh, gleder meg!! Og ja, jeg er blitt sløvere med å ta bilder med kameraet, får skjerpe meg.. Tror det kommer en videoblogg imorgen også..  

 
Har vært borte i hele dag, startet med newtonrommet med klassen , så dro jeg til byen med Maria og møtte noen Bjarkøy folk , så dro jeg for å møte Silje med hurtigbåten - når jeg kom jeg, ble jeg hentet av Ine. Så jeg har ikke vært hjemme idag nesten. Så det var sikkelig godt å bare kunne sitte seg ned i sofaen og bare slappe av, å snakke med de andre. Sorry for lite blogging i det siste, men hallo, det er helg. 

 
Sto opp for en halv time siden, for jeg og Lena skal møte klassen vår på et sånn naturfagsbygg, så skal vi starte å gå om 5 min... Jeg som hadde den helge følelsen igår. ååh.  
OK, jeg har fått det med meg! alle på facebook skriver det, og er sikkelig " ÅÅH JUSTIN BIEBER!! LOVE", give me a break. .Tror alle fattet at han kom til norge når VG skrev det...Da slipper jo halve norges befolkning å skriv det. Ikke tro at jeg har noe imot han, men jeg har desverre ikke noe for han heller. 


//Gammelt bilde
 
Tok for en stund siden å fant ut at jeg kunne lage pannekaker til meg og Lena, så rett etter vi hadde spist, så fikk jeg det sukkerkikke, jeg var overalt, gjore masse sprøe ting og sa mye rart som kanskje ikke skulle vært sagt. Jeg tok å sprang ut, tok snø oppi en bøtte, å kastet på vinduet til Lena, å døde av latter...av og til...lurer jeg virkelig på hva jeg har vært borti. Jeg er en sprø unge når jeg har fått i meg sukker. haha, teit! 

 
Imorgen er virkelig en dag jeg ser fram til...eller..nei. Ikke starten av dagen, før da har vi prøve eksamen i engelsk, men etter det! Da skal jeg dra bort, og tar helg helt til neste onsdag, det skal bli så sykt deilig. Skal å trene med maria i løpet av helgen også, skal også til en "topp". Ja, jeg holder dere nå oppdatert, men nå til idag. Null tid til sykling idag, fikk bare en liten pause istad til det, men må ha denne dagen til å forberede meg til imorgen. 

 
foto//privat
Har tenkt å skrive her hvordan jeg tar denne trenings"tingen" framover, så jeg kan forsåvidt starte med idag. Første dag startet med en sykkeltur på  4 km. Blir ikke å starte hardt, som sagt. Imorgen blir det nok også en sykkeltur, og en lengre. 
Men nå må jeg nesten løpe, for nå er OTH! Siste sesong og episode...rart å tenke på, samtidig trist. Minner dere også på å like facebook siden min, for all oppdateringer og litt sånt. Trykk på bilde for å komme til siden..


Har satt meg til ro med bladet "Det nye", har ikke lest den enda, selvom den kom i posten for 1 måned siden eller noe sånt. Skal etter hvert starte å med å fikse noe som vi holde på med i kunst og håndverken å skolen. Så når det er ferdig, så kommer det her. Men det er enda en gooooooood stund til. Jeg tror faktisk ikke jeg har tålmodighet for å få det ferdig..

Da har jeg inngått en avtale med bestevenninnen min. Nå framover skal vi så smått trene litt, også til sommeren skal vi "peise" på, før da bor vi på samme plass, så min hverdag skal bli helt annerledes! Jeg skal sette meg nye mål og kostholde skal veies og jeg skal pirke og være sta! Jeg skal rett og slett gjøre alt for å nå målet mitt. Jeg skal gå i marken, på topper... Mange flirer kanskje nå, å tenker at jeg aldri bli å gjøre det, men bare vent :)


Før et år siden, så fikk jeg i oppdrag av min storesøster, å strikke et putetrekk, med tøy. Det var jo kjempe artig i starten, og jeg ble kjapt fedig med det...Som gjor at jeg ikke hadde noe å gjøre da... Så idag, når jeg kom hjem, så ligger det på sofaen, å jeg blir jo såklart kjempe glad for å se det, men det manglet noe..Når man lager et putetrekk, så kan man ikke tro at man er ferdig når den er strikket, nei! Man trenger en pute for å ha i, og det tok ikke lange tiden før jeg fant en, og gjore siste finish. Herlig!! 


 
Følte jeg ble avhengig av falske øyenvipper etter jeg gikk igår med dem. Så dette er virkelig noe jeg kommer til å bruke mer ofte enn jeg pleier - selvom det ligger i familien å ha veldig lange øyenvipper, men jeg vil ha lengre, haha. Ble et fucket bilde, men ok. Dere ser der jeg har markert med rødt? Ja, jeg vil gjerne ha et bilde inn der og fått redigert det som står der, men jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal gjøre det. Så er det noen av dere som vet hvordan man gjør det? Skriv gjerne i kommentarfelte hvordan man gjør det, eller så kontakt meg på mailen min: inapia96hotmail.com


Da var den en ny søndag, som betyr sløvedag etterfulgt med mye kjedsomhet. Men før det starter, skal jeg ut med Karin og storkose meg. Filmingen igår gikk helt supert, og filmene er ferdig redigert - KOMISK! Skal også senere finne et nytt design og fikse ny header. Syns det virkelig er på tide!  
Denne lørdagen skal nytes fult ut,skal først se Hangover med Lena, også får vi se ann resten av kvelden, såå xoxo lesere! Denne dagen blir mest å gå til mye bildetaing, og litt filming. Hvergang jeg, Lena og Karin møtes, så har vi sånn at vi lager småfilmer ilag, også kan vi sitte å se tilbake på dem etter noen månder. Vi har laget 4 hittil, og de er like artig å se på - men det er ikke noen sånne filmer som skal bli lagt ut på nett eller noe sånt. Aldri i livet om det blir å skje. Så nå skal jeg bare "freshe" meg litt opp, også skal jeg stikke ut. Har flere avtaler idag også, så etter jeg har vært med karin litt, så skal jeg en tur innom Ann Iren..og, såklart, så bli det full kos i kveld!  
En ting jeg virkelig ikke klarer er folk som skriver på blogger, "Jeg har anmeldt kommentaren din til politiet og dem skal spore deg opp "  og blablabla! Jeg var innom en blogg istad, også leste jeg kommentarene på et innlegg. Der noen hadde bedt om å få se en person spille piano, også sier den personen som eier den bloggen at h*n har anmeldt kommentaren osv! Er det mulig?! Det går jo overhode ikke, politiet bryr seg ikke om sånt engang. Hvis jeg ser småe jenter, jenter under 13 år, skrive sånn, så er det første jeg tenker er at det er barnslig, teit og helt idiotisk! Sånne folk er noen jeg virkelig ikke klarer tryne til, uansett hvor gammel de er. Hvis man skal anmeld noe, så skal det vær seriøst, politiet har bedre å gjør enn å "spor opp" en person som har bare skrevet en normal kommentar. Get a life, istede for å gå vinkel for en sånn ting. Ta det med et smil og move on!!!  
10.Oktober 1996, klokken 09.40, kom min kjære tvillingsøster til verden, hele to minutter før meg. Årene gikk, og vi ble nærmere og nærmere hverandre. Vi var ute hverdag, og fant opp nye leker som vi hadde glemt dagen etter. Husker at en av favoritt lekene til meg og Lena, var " Trine og Samantha", vi pleide å stå oppi marken å synge forskjellige sanger og lekte som vi var sangstjerner, vi pleide også å lage oss snøhuler og store borger der, og masse hus med rom og alt. Vi kunne tilbrine flere timer der. 

Der det er rødt er hvor mesteparten av vår "utetid" ble tilbrakt. 


Vi er de søstrene som gjør mye rare og sprøe ting. Vi hoppet fra tak, både hus og garasjetak. Vi klatret på berg som var 5 m.o.h , etc. Mye skal ikke nevnes, det er så sprøtt. Kan ikke akkurat si at vi er ferdig med å gjøre sånne ting, for vi elsker jo å utforde oss selv og litt sånt. Det er herlig og artig å ha en tvillingsøster, selvom man kan gå hverandre på nervene i blant, men det går ikke en dag forbi der vi ikke ler eller finner på noe tull. Humoren vår... ja... den er nå der. Jeg kunne ikke bedt om en annen tvilling, er kjempe glad i henne og for den hun er. Jeg anser meg rett og slett som ei heldig jente som har henne som min tvilling. Vi er ikke like, ikke utseendemessig, men humoren kan noen gang bli lik, men ikke ellers. Vi er isåfall veldig flink i å klage på hverandre, og når vi tenker på det i etterkant, så kan vi ikke la vær å flire av det og vi er verdensmestere å ta klær av hverandre. Jeg er nå glad i deg uansett! 

 
Enda en gang, klarer jeg virkelig ikke å komme på hva jeg kan blogge om, og overskrift... Hver dag så sitter jeg sikkelig lenge å tenker " hva skal jeg blogge om ? ". Jeg trenger inspirasjon, ideer og alt ! Så hvis dere kunne ta dere 30 sekund + +, å skrive ned 1-2 forslag jeg kan blogge om, så hadde det vært helt herlig! Å tusen takk på forhånd ! :)  
Kom for en stund siden, fra bakken, etter å ha vært på slalom i hele dag med skolen. Det var jo også det nydelige været, så det var jo bare en drøm og det var så herlig å kunne få stå på slalom igjen, har ikke fått sjansen tidligere, skal prøve å få gjort det en gang til,minst, før snøen blir borte..  
Imorgen skal hele skolen til Målselv sin slalombakke, og min klasse får gratis tur dit, så det vil si at vi i 10.klasse slipper å betale utstyr og alt, så tenkte jeg at je kanskje kunne lage noe kjapt og enkelt å ha med, så da tenkte jeg cookies, men herregud... 4 minutt etter jeg hadde sotte dem inn er de forvokst og ligger på en kakebunn...mesterkokk.no!  
Dette med at nrk1 etc, sende rettsaken til han abb, syns jeg er bare tull, eller som nordlendinger sier " reinhakka tull". Han fortjene virkelig ikke den oppmerksomheten og han oppnår bare det han vil. Jeg syns virkelig ikke noe om det, og det er ikke ment å snakke nedlatende om han, men blir kvalm, rett og slett. Trodde virkelig at kringkastingen hadde mer vett! Etter det han gjor, fortjene han ikke all denne oppmerksomheten han nå har fått i løpet av dette året!!


Hver 8.klasse på vår skole har et prosjekt som heter Lego league, å i år så lovde læreren til 8.klasse at hvis de kom til landsfinalen så skulle han spise legomatten. Elevene har ventet på at han skulle gjøre det lenge, og i går, gjore han det. Dere kan lese mer om dette --> HEEEEER <-----,  

 


Da er jeg pakket og klar til å dra hjem, fergen går om 30 min, så skal snart ta å drar ned. Så jeg er ikke hjemme før litt over halv 6, før det tar 45 minutt med båten og 40 min med buss ca. Så det er et stykke å dra - Jeg regnet også med ventetiden med buss... Men det skal bli godt å komme hjem.

Da var det søndag igjen, og jeg skal kanskje ut å møte Maria før jeg drar hjem, hvis jeg får tid. Nå er jeg for trøtt til å tenke så veldig på dette med blogging, så dette blir et kort innlegg. 17:15, startet jeg å gå til kompis , å jeg var der 40-45 min, Så satt jeg der i kanskje sånn 15 min, før jeg måtte starte hjemturen igjen, gjett om jeg er lei av å gå den veien nå. Så jeg følte virkelig at tiden raste av gåre, og jeg nesten ikke har hatt tid til noe. Morgen dagen er litt "full bokket" allerede... Hvordan skal jeg få tid til alt?!!  
Jeg er nettopp komt inn fra å ha vært i byen med Maria, jeg måtte hovedsaklig jeg for å spise og ladde telefon min og Ipodn, men så fort det er ferdig må jeg videre til neste avtale. Så jeg regner med jeg blir borte i noen timer til kanskje ? Blogger sikkert når jeg kommer hjem igjen, ikveld engang.  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits