Sorry for at jeg ikke blogget igår, men det var for at vi var litt opptatt med å shoppe, besøke shindlers (ellers Hva han heter) sin fabrikk, så var jeg, Lena,Anette,Ådne,kennet og John-Einar å så film på et av hotellrommene før vi tok kveld! Men i dag har vi vær på et marked og litt på sentre, så jeg og Stine-Lise tok å dro hjem til hotellet, så her ligger vi å slapper av! Den andre klassen vi skal være med kom Idag, og de er 30 elever, så dette ser vi virkelig fram til! Og nå blir alle reglene strengere - kjipt for oss som er så flink i å bryte dem, med å vandre på hotelle etter 22 og alt....
Idag har vi vært på kjøpesentre med 270 butikker og tatt sykkeltaxi og litt sånt! Akkurat nå har vi spilt alias - tror hele krakow ha hørt oss, alle ble så ivrig og alt! Men ellers har vi bare shoppet hele dagen!
Da er vi nettopp komt inn å satt oss i hotell sengen i krakow, vært på reisefot og det siden 7, gjett om vi er utslitt nå! Krakow er en nydeli by, mye rart å se og mye billig:)
Sitter nå på Aker brygge med tantene mine og storkoser meg! Har også vært på Stortinget Idag og imorgen er det off til Polen! Men men, var bare et kjapt innlegg;)
Da er det meste pakket og klart, og jeg er klar til å dra! Så nå er det bare om noen få timer å stupe til seng, for å sette turen til Oslo! Gleder meg kjempe mye, men eneste som plager meg litt er at jeg har fått en "stor knute" på sida.. Dere vet sånn man få i nakken? sånn at man ikke kan snu hode og det er drit ondt? vell, sånn har jeg på sida.. Ondt å trekke pusten og snu seg, og jeg har ikke kunne flirt idag...gjett om det var en utfordring, jeg pintes...jeg er så vant med å flire så masse på skolen..., så dette blir veldig spennende... Men det stopper ikke min reise, aah, gleder meg!!


Nettopp komt hjem fra møte på skolen, med klassen og foreldrene. Vi fikk vite timeplanen for klasseturen og litt sånt, og vi må stå opp i 6 tiden og før det også gjennom klasseturen.. I hele 10 dager?!! Hvordan i all verden skal man klar å heng med, det blir jo slitsomt. Hodepine.no!! Men kanskje man kan prøv å døgne en dag? Heheh, kan bli veldig spennende tror jeg. Gleder meg uansett til å se om jeg klarer å følge med. 

 
Har akkurat pugget litt til framføringen vi har imorgen, også nå skal jeg bare slappe litt av før jeg må dra i et møte kl 18.00. Så kanskje det blir et lite blogginnlegg når jeg kommer hjem regner jeg med. 

Også er jeg storfornøyd med kameraet mitt, og elsker virkelig å tar bilder, som kanskje noen av dere vet, og jeg har jo vudert å gå media og kommunikasjon for å bli fotograf, men jeg velgte heller frisørlinjen. Men hallo...Det er jo en knall fin hobby! 


 
Det er på tide nå å ta på seg skuespiller masken og starte den spesielle skoledagen, som blir det kuleste noen sinne... Kan desverre dere ikke hva det dreier seg om før om noen månder, så desverre, men jaja.. See you! 
Jeg har glemt å sagt hvor jeg drar på onsdagen. jo, da drar jeg og klassen på klassetur til Oslo,Polen og Tyskland! Drar rett etter skolen for å nå et fly som går i 7 tiden, også blir vi i oslo til fredagen, så drar vi til utlandet. Kommer hjem den 31.mars, men siden det er påskeferie fra og med da, så blir jeg opptatt hele den også, så denne bloggingen min vet jeg ikke helt hvordan skal gå... skal prøve å blogge via iPoden.... Ah, det skal bli så herlig!!


Dere vet at jeg igår skulle vise dere hvorfor jeg var i lykkerus? vell... sjekk bilde, og dere skjønner hva grunner er.

Igår når jeg var på butikken med Maria, så trødde jeg over med foten, sånn at jeg datt bakover. Men siden jeg hadde skolesekken på meg så landet ryggen min mykt, men rompa... au... det var ondt, og jeg ble blå etterpå... å det var jo helt herlig, for Maria døde rett og slett av latter, hun klarte virkelig ikke å stopp å flire, og hun på butikken, flirte jo også... jeg var jo i telefon, så jeg kunne ikke flire, men når jeg hadde lagt på, tenkte jeg hvor tåpelig det måtte ha sett ut, og da flirte jeg også! Hahahah, teit!!! Er akkurat komt hjem fra Harstad, dro dit igår rett etter skolen for å kjøp noe til klasseturen, også var jeg hos broren min resten av dagen fra halv 5  til halv 12 om kvelden. Jeg er i lykkerus akkurat nå, dere skal få se senere hvorfor:) 
It's a beautiful day!
Sitter på skolen nå, og jobber med et tverrfagligprosjekt som vi har hatt i 1 uke nå, har om hvite busser. Sååå ja, skal kanskje til Harstad idag, får se. Men nå må jeg nesten jobbe videre med prosjektet, skal være ferdig til Tirsdagen, og vi er som godt ferdig. Men måå løpee :) 

Snart er det helg, og fredag! hvor herlig! å når helgen er ferdig er det framføring i et tverrfagligprosjekt på Tirsdag også blir det "ferie" fra Onsdagen den 21.mars til 9.April, for første 1.april har vi påskeferie! Det skal bli så herlig å dra til et strøk der det er minst 20 grader varmere enn det er her i Nord-Norge... Klarer virkelig ikke å vente!! 
Det er en person.. en gutt som skiller seg ut blant vennene mine...Han har alltid vært der for meg, alltid prøvd sitt beste på  å si gode ting i vonde situasjoner, han har sagt sin mening om ting når jeg har trengt det, og jeg kan rett og slett si alt til han. Bestekompisen min, Jonas. Han er herlig, som noen av dere sikkert  vet, så var vi ilag i slutten 2010, og forholdet endte jo på en måte som ingen av oss ville, det var en venninne av meg som gjor det.. Å siden da, har vi kunnet snakke om det meste, selvom alle har sine opp og ned turer, så har vi faktisk klart å komt gjennom det uten komplikasjoner. Å nå i det siste har jeg faktisk innsett hvor nært vi egentlig er, og vi savner jo så klart den gamle tiden, men vi har hverandre, og jeg skal ikke klage på det. 

 
Eheh, se hvem som har glemt bloggen helt av... vups.. Men har vært litt travel, eller sløv.. Og den må gjøre videoen, jaa... var jo artig å gå bort til gamle folk å spør om å få ta bilde med dem, å få et nei tilbake... Men vi filmet, men vi ble ikke ferdig, for jeg måtte dra , før jeg skulle hjem til øya. Så når jeg kommer hjem igjen i April, så kommer den, når vi får samlet alt. I helgen så var jeg med Karin, og tenkte ikke så mye på bloggen, og i går... emm... da blogget jeg ikke fordi at var sløv.. og fikk plutselig noe å tenke på. å idag må jeg pugge til prøve, men jeg er sløv, så dette blir jo å gå "kjempe bra"  
Jeg og maria skal møtes imorgen i byen, og da skal vi lage Må gjøre video, så har dere noen forslag til hva vi kan gjøre der?Også ang den spørsmålsrunden, så blir den noen dager og kanskje månder forsinket, pga Lena er verdens lateste person.... Men jeg og maria skal isåfall ha må gjøre video, og den KOMMER ! pinkisver! KOM MED FORSLAG og takk på forhånd!! Jeg og Lena fant ut at vi faktisk skal ha en spørsmålsrunde, spør om hva dere vil (seriøse ting),ok ? flott ! Bare "peis" på med spørsmåls folkens :D  ( FILMEN KOMMER DEN 8.3 ) skrevet den 8.3 : " Ang spørsmålsrunden, så har jeg verdens lateste tvilllingssøster såååå... det vil si at den blir ikke svart på føør om sikkert noen dager, og hvis jeg kjenner Lena rett, så kanskje noen månder eller år.. Før ho e farlig lat... men nå vet dere det, flott


For 1 år siden flyttet en person som jeg sto nært. Det var noe av det vansklige jeg hadde opplevd, og jeg snakker om maria.. Vi hadde vært bestevenner ei stund, også flyttet hun til Bærum. Vi klarte isåfall å holde daglig kontakt, men vi hadde noen tøffe perioder. Vi delte alt med hverandre og holdt hverandre alltid oppdatert. Så for noen dager siden fikk jeg en telefon fra Maria som sa hun savnet Harstad. Å gjett hva? Nå skal hun flytte til hit på Torsdag!! når hun fortalte det, ble jeg overlykkelig, jeg holdt på å starte å grine inni butikken, jeg gleder meg så !! Det er en drøm som går i oppfyllelse!!! Verdens beste kommer, wææææ, happyyyy!!! 


Har nettopp stått opp, og er sliten.. Var ute i hele går, fra halv 1 og til langt ut på kvelden. Starten av dagen var jeg med Helene i byen, der vi spiste på Milano og litt sånt. Så dro vi i 4 tiden til kanebogen, også fikk vi en sånn komisk buss sjåfør, hahah, han var til å dø av! xD Litt senere var jeg med Ine på sentret, før vi gikk opp til henne , å fikk Lena til å joine oss. Vi var noen timer der, før hun fikset neglene mine, og det tok 2-3 time. Så nå skal jeg slappa litt av, også er det full rulle senere. Imorgen blir det skitur og kanskje isfisking, og torsdagen tar jeg som den kommer. 


Fine Helene pia mi! 
Har vært en chill dag idag egentlig, var med å så på treningen til Michelle og Lisabeth, også møtte jeg Kristian og Olaf imens. Så nå har michelle og Lisabeth nesten nettopp dratt, vi har laget brownies, som vi sparer til i morgen. Så nå blir det snart sengen, er så trøtt så : ) Blir ikke mer blogging i dag, så Natta ♥
Uten sminke og Med sminke!
Overskriften skal liksom være et gjesp.. Var det nærmeste jeg kom. Våknet til sol ute, og 27 grader i stuen. Jeg regnet med det skulle være kaldt der, men neida... Smarte meg tok på seg ullgenser, og gidder ikke å ta den av, men får vell ta å gjøre det sånn at jeg ikke dør av heteslag. Skal straks ta å fikse meg også skal jeg ut å møte Lisabeth og Michelle :) 
Etter å ha vært på Maria mena konsert, så føler jeg at jeg ikke har hørsel igjen,... satt HELT fremst, og der va liksom lyden på MAX, å det var jo bare best... not .. Men ho sang jo ikke sangen jeg liker best fra albumet hennes. Konserten i seg selv, var kjempe fin og det blir nok værende som et minne, måten Maria levde seg inn i musikken på var spesiell, kunne egentlig ganske mange av sangene, så jeg satt å sang dem inni meg.. Eheh.. Men mange av sangene var om kjærlighet og alt det der.... Å det fikk meg til å tenke veldig.. drømte meg bort en stund å... såå ehehhe.... Men tusen takk, storesøster Silje for en fortreffelig julegave !

 
Da er det bare å fikse seg og  gjøre seg klar til å dra på Maria Mena konsert som starter halv 9. Men sånn ellers så har jeg nesten nettopp komt inn fra å ha vært hos Michelle, så var utrolig koslig.. Kan hende at jeg drar å møter henne og Lisabeth etter konserten, får se hvor mye energi jeg har. Men nå sitter jeg fokus på konsert. Første dagen i vinterferien startet jeg med å isfiske med Stig, med sola og + grader. Nå skal jeg slappe litt av, så får jeg dra å møte den første som spør meg om å møtes, før jeg skal på konsert i kveld med Maria Mena. Var sikkelig herlig, fikk virkelig påskefølelse.  
Hoppet inn her for å si hade, for nå drar jeg å isfisker! Kooos dere :)  
Kom nesten inn døren, har vært på sentret ilag med Helene..Det er faktisk flere månder siden jeg så henne sist, så det var herlig å få tilbringe noen timer med henne. Har vært så artig og aah...herligt!!! Så imorgen blir det isfisking igjen, også skal jeg på konsert på kvelden med Maria Mena :) kjøpte faktisk en jakke,jeg ble knall fornøyd med !! Men er litt stor da, er ca plass til to i den! Men er siikkelig sløv da, også er det såå myk!!! Det er skummelt hvor myk den er!


// Ipod kvalitet på bilde, deal with it!! 
Endelig har BYZ, Robin og Kristoffer (kriss) komt ut med en ny sang. Er så sykt overlykkelig ♥ 
Tar å hoppe til sengs og håper på at jeg våkner imorgen klar til mAtteprøve! Så derfor mobilblogger jeg nå. Da er det bare for meg å skrive : natta alle søte små <3


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits