Da skal vi sette oss ned å se "historien om pi" og kose oss litt med snop! Morgendagen skal vi kanskje til åsane, kommer ann på noen greier. .Så vi får se. Men nå starter filmen!!! Har dere sett den filmen? Hjemme fra en ny bytur. Vi dro hovedsaklig til byen bare for å være litt med Søssa på jobben, så handlet vi litt til middagen og stakk innom Kanel for å kjøpe kaffe til Søssa - milshake til oss idag. Så hvis du er i Bergen, så dra innom Kanel på galleriet og Oliviers&co!  Jeg har gått å skrytt til noen av vennene mine i nord-norge om at det er sol og varmt her..Vell ja, det er jo det! Men dere ser på bildene folk går med litt tjukke jakker, det er ikke 25 plussgrader altså. Men for oss som kommer fra snøfulle og iskalde nord, så er det en forskjell, en stor forskjell. Det er akkurat passe tempraturer, sånn som Lena sa tidligere idag " Jeg liker tempraturen her.. Det er ikke for kaldt, ikke for varmt, men det er akkurat pass! Lunket:" Så det er ganske herlig å tilbringe ferien sin i Bergen, og tidlegg så er jeg kjempe lei av snø. Bergen er midt i blinken for meg! 

 God morgen alle. Skal ta å spise litt frokost, så stikker jeg og Lena til byen en tur. Vi har det egentlig litt travelt så dette ble bare et haste innlegg!! 
Heei alle! Idag startet vi dagen med å dra inn til Byen for å se litt rundt og får å skaffe busskort. Såklart ble det litt shopping også, vi er jo trossalt jente. 3 jenter på byen, hallo...det sier seg selv. Så nå er jeg og Lena kommet hjem, og de andre er på jobb og i barnehage. Skal snart gå for å hente Brage, så skal vi lage litt middag. Når vi var i byen kjøpte vi en chai latte, å Lena tok jo en hel bildeserie av når jeg drakk, unødvendig. Vi kjøpte også litt sjokolade på sjokoladehuset eller noe sånt. Skal senere vise dere noe annet jeg kjøpte, som virkelig er verdt pengene!


Da er dag 2 snart over, og har hittil bare storkoset meg. Regner Bergen som mitt andre hjem! Idag har vi vært på leo's lekeland og der fikk vi brukt mye energi, både store og små. Igår når vi kom, fikk vi servert tapas (bilde nr 3), og på fatet hadde jeg bare litt av utvalget. Søssa er jo en gourmet kokk så da bli jo all maten vi har helt nydelig.  Imorgen skal vi til byen en tur og litt sånt. Har kameraet med meg , så da kommer det et innlegg på kvelden, sånn som idag. Har ikke mulighet for å ta det tidligere, for da er jeg jo opptatt med alt annet. Unnskyld Håvard, for at jeg kalte deg for Brage, heheh!! 

Da er det bare noen få timer til jeg ligger å sover, så før den tid så her jeg en del å gjøre. Skal nå bare hive på meg andre klær så skal jeg innover til Birgit å hjelpe henne. Dagen har gått så fort..Får ikke tid til alt, føler jeg..Heeii! Første dagen på lenge med full pakke av sminke og ordentlig fikset øyenbryn og hår. Hadde skolefotografering, så da måtte vi jo fikse oss, så da har jeg bare skiftet klær etter jeg kom hjem. Fikk også tid til å møte den herlige Rebekka før hun stakk sørover igjen. Imorgen får jeg full dag, skal rett etter skolen å fikse en kontrakt, så stikker jeg til tannlegen. Etter det skal jeg rett til maria ei stund, før jeg skal videre til BIRGIT, for å hjelpe henne å pakke ut i den nye leiligheten hennes. Så når det er gjort, så er det jo rett hjem å pakke tingene til Lørdagen. Har slitt så lenge med dette innlegget, bildene ville ikke lastes opp, så da ble det bare et bilde...og de er norsk...


 Nå er Anette og Kristian her. Så vi sitter alle mann i sengen min, å bare ser home and away. Lena og Kristian skal lage cookies snart til oss. Sånn ellers idag så hadde vi kort dag til skolen, før jeg dro anette med meg til legen. Så nok en innedag på meg...Så planene til meg og Anette er å jobbe hardt med matteinnleveringen før vi tar vinterferie på fredag. Når du har vinterferie? 

Nå skal jeg ta kveld, formen er helt rumpe og jeg har litt jeg må fikse også før jeg legger meg. Tror jeg skal starte å ha kameraet med på skolen, for å ta bilder av outfit og div. Før når jeg kommer hjem fra skolen, så er jeg trøtt og da legger jeg meg i 1 times tid, før jeg stikker ut eller noe sånt.Dagen idag har egentlig bare vært en drøm. Dro til legen rundt halv 9, å var der litt, før jeg dro til skolen for å levere noe og dra med Kjesti og Jonas til byen. Vi hadde fått en sånn oppgave der vi skulle ta bilder av utstillinger og sånt. Så når Jonas var dratt hjem, så fant jeg og kjersti ut at vi har lenge hatt lyst på å dra på " Tre nøtter "  som er brudesalongen her i Harstad. Når vi kom inn...vi hadde ikke ord, det var så fint og fult av NYDELIGE kjoler. Vi fikk også prøve noen brudekjoler for å ta bilder av dem . FLAKS DER!!! Den første jeg prøvde, var drømmekjolen. Den var nydelig, og jeg ville ikke ta den av meg. Følte meg så fin i den, og formen var nydelig. Kjersti fant sin kjole på forsøk nr 2..Vi hadde ikke ord for å beskrive hva vi syntes om kjolene. Vi føltes oss som prinsesser, og vi brukte 2 timer der.  Skal vise dere flere bilder i løpet av morgendagen/torsdag. Må se når jeg og Kjersti får tid til å gå igjennom dem ilag.OVERSE TRYNET MITT, iahfeåojåpaejo....↓
Disse tre herlighetene har jeg så lyst på, isåfall den i midten.Øyeporno. Det er virkelig en favoritt! Jeffrey campbell har så mange fine og tøffe sko, og det er heller ikke vond å gå i. Så da er det bare å legge av penger til de.  Sko nr 1 finner dere HER, sko nr 2 HER og sko nr 3 HER . Hva syns du? 
Idag ble det nok en hjemmedag, var ikke helt frisk så da var det best at jeg holdt meg hjemme. Så da bedriver jeg tiden med matteinnleveringen, sånn at jeg har den gjort ferdig. Har egentlig en del jeg må få gjort denne uken, før jeg tar ferie og drar til BERGEEEN! Skal bli så godt å komme seg litt bort, å isåfall til Bergen. Gleder meg som et barn! Da var denne helgen over, og jeg har virkelig hatt det knall! Skulle egentlig blogge tidligere idag, men jeg og Georg lo bare å dro oss i sengen før vi giddet å røre på oss.. Tiril, derimot var i full kjør en stund før oss. Var trist å måtte dra der ifra, hadde det koslig. Skal heldigvis tilbake dit da, så da er det ikke verdens undergang. Var hjemme i 5 tiden, å har bare pakket ut og bare slappet av, blir jo helt ødelagt av all hostingen og det. Kan ikke flire engang uten å få anfall, så da må jeg flire sikkelig rart og tåpelig, som gjør at jeg må flire enda mer. Bare klaging på meg når jeg er syk altså..Da var denne dagen over! Har hatt en kjempe bra helg, og bursdagen til Tiril toppet det hele. Siden jeg er syk, så var jeg litt "dau" hele kvelden, men jeg storkoset meg uansett! Vi begge er utslittt, å det blir ikke lenge til vi lukker pcene og slår oss til ro. Drar hjem imorgen..blir å savne denne familien her, og plassen. Mens dere er igang med å lese bloggen min, så ta en tur innom TTIIRRIILL sin blogg, alle bildene unntatt det nederste er fra hennes blogg, sååå. Vellykket helg  CHECK!


Da er jeg hos Tiril, kom hit igår. Jeg var et mas å ha med å gjøre når jeg skulle ta bussen hit, jeg viste jo ikke hvor jeg skulle av, så da sendte jeg sånn..1000 meldinger til Tiril.. De under er bare litt av det. Men klarte jo såklart å bli syk tidligere i uken (IGJEN), men jeg trosset det, for jeg ville i bursdagen til Tiril...Syns egentlig synd i henne som må høre med sitte her å hoste og snufse. Tett nese x110949714147!!! Har koset meg kjempe hittil, så snart skal vi dra til Evenskjær og handle litt til i kveld. Så tar å blogge senere! 

Som sikkert alle rundt meg har skjønt, har jeg vært imot valentinsdagen, før jeg regnet ikke med å få rose eller noe. Mens alle rundt meg kom til å dra ut med typen eller spise jordbær i sjokolade og alt liksom.. Men neeidaa, jeg endte med to roser og en sjokolade på slutten av dagen. Kan si jeg egentlig er fornøyd. Fikk den mørkeste rosen på skolen, og den innpakket rosen av Tiril. Ble også dratt med på pizzadate og shopping med Tiril & hennes flotte mor! Etter det kom jeg såklart hjem, men da måtte jeg jogge en tur til butikken for å kjøpe en kake for å kose litt med mamma nå på kvelden. Har virkelig hatt en helt fantastisk dag, bedre enn forventet. Kunne ikke sagt meg mer fornøyd enn jeg er nå! Hvordan var din dag? Denne dagen er virkelig ikke min dag..Startet med å være dødstrøtt og holdt på å sovne i 1.timen..Så i 2.timen hadde vi ikke lærer, å jeg klarte først å sovne på pulten, før jeg flyttet meg ned på gulvet med Martine. Ble vekket av Lena som sparket i meg, herlig, ikke sant? Så Fant jeg, Malin, Martine og kjersti ut at vi skulle ha vannkrig i -10, så trakk Kjersti seg..Det flotte med det var jo at da gikk Malin og Martine på meg, å jeg fikk 2 flasker vann over meg!! Det endte meg at jeg var våt fra topp til tå, å da dro jeg, Kjersti og Martine til meg for å hente skifteklær, vi kom av bussen så hadde jeg glemt nøkkelen på skolen.. vi prøvde hardt å komme oss inn, men ble bare mer våt og kald.. Så da gikk vil tilbake til skolen for å vente nøkkelen, å når vi kom ned bakken med skolen, så kom bussen og vi sprang som f*** for å rekke den og fikk nøkkelen av Malin.TAKK GUD! Så kom vi hjem og hentet det vi skulle, spiste litt før vi dro tilbake.. OGSÅÅÅ kom vi tilbake på skolen, å tok helt av! Så kom jeg hjem nå, å ovnen funker ikke.. Hva blir det neste? Brekke foten i Zumbaen ?  Fikk plutselig hekta på "beaten" i denne! Å det er jo helt hysterisk å sette å se på alt folk gjør!! Harlem shake tar aaaaavvvv!! Harlem shake var egentlig bare i 30 sek, så her er det kastet inn mange filmer liksom..Gangnamstyle er ut, blir denne in? OG DEN ER I SPOTIFY!
Tok 3G'n å koblet til pc for å blogge. Funker feeeett! Men la oss starte dette innlegget på en annen måte..God morgen, lesere! Våknet for 1 time siden omtrent og sitter nå bare å venter på at håret mitt skal tørke, sånn at jeg kan dra ut å ta noen bilder og hilse på de som bor her. Var egentlig veldig godt å komme bort fra byen, å heller komme til mitt gamle hjem som er langt ut på landet... Det er sol og fantastisk vær og da er det perfekt sparkeføre også! Man får en sånn deilig følelse inni seg når man er her, vi har jo en fantastisk utsikt og ei/et giga hytte/hus. RO.  Igår lo jeg i sengen å gledet meg til idag, til å se utsikten når det er fint vær. Dette er og blir alltid mitt hjem ♥ GOD HELG!!  

 
Tok meg tiden til å ta bilder. Følte meg nedglodd av naboene rundt oss, ser bare nabojenta står ute og tar bilder av seg selv! Er bare 1 time, og vell så det så går fergen, og da er jeg på tur til øya. Har pc'n med for å se om jeg får til å blogge med 3G'n min. Skal ut imorgen å besøke noen folk der borte, samt som jeg skal ta noen bilder. 

Snart helg og da stikker jeg til øya for å dra i bursdag til Vanessa! Så er bare noen få timer så sitter jeg på fergen og dør av kjedsomhet! Men jeg tar kameraet med og da tar jeg noen bilder. Har også kameaet med meg i bursdagen, så da blir det kanskje noen få bilder derifra! 

Så var vi i den perioden der jeg nesten ikke blogger, kjempemessig!! Skal prøve å få tatt noen bilder når jeg kommer hjem iallefall.. Skal trene senere såå jaa, også drar jeg til øya imorgen for jeg skal i bursdag til bestevenninnen min der, så jeg kommer ikke hjem før søndag! Regner med at jeg ikke har mulighet å blogge i helgen, har bare 3G'n å bruke. Så var vi i den perioden der jeg nesten ikke blogger, kjempemessig!! Skal prøve å få tatt noen bilder når jeg kommer hjem iallefall.. Skal trene senere såå jaa, også drar jeg til øya imorgen for jeg skal i bursdag til bestevenninnen min der, så jeg kommer ikke hjem før søndag! Regner med at jeg ikke har mulighet å blogge i helgen, har bare 3G'n å bruke. Har hatt en herlig helg med Martine, vi avsluttet den med å trene igår kveld. Vi skal på zumba idag så det blir hard trening. Sist jeg var på det, så var jeg stiv og støl i 1 uke! Men skal ikke klage, det er jo bare herlig. Å nå er det lysere på ettermiddagen, så kanskje jeg kan rekke å ta bilder når jeg kommer hjem fra skolen om dagene, så da blir det bedre. 

Sitter på skolen å jobber med å lage markedsførings-bilder. Er ferdig om 45 minutt så da er det rett hjem og sove litt, før jeg drar på møte. Skal uansett trene ski med Stig også idag, er 1 uke siden nå, siden jeg har vært syk. Så er ute av form da...Skal se om jeg kan få tatt noen bilder senere idag til bloggen, men i og med at det snør som om det var jordens undergang, så må jeg nesten se det ann...

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits