Har endelig klart å knødd meg til å fått fikse en side på facebook, som alle andre bloggere har. Tok sin tid da, men nå har jeg endelig gjort det! TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL FACEBOOK SIDEN og LIK den hvis du vil :) !! 

Jeg har tenkt litt på folk som legger ut bilder av seg på nett, så skriver de til " æsj, stygg" eller noe lignende. Hvorfor gjøre sånt? Hvorfor legge det ut hvis det var så "stygt" .. Det er jo som om å be om at folk skal si du er pen, litt sånn... jeg mener det er for å få oppmerksomhet. Jeg sikter ikke til noen i dette innlegget, men jeg bare sier det... syns det er veldig rart. Hvorfor si man er stygg, også legge ut bilde? Ser ikke poenget i det.. 


Ingen har perfekte bryst, midje, rumpe eller fine bein! Når du ser på en modell eller et forbilde, så ja kanskje du syns den person er "perfekt" i forhold til deg. Men hvis den person er perfekt, er isåfall du det! Altså, jeg kan si med hånden på hjerte at jeg er ikke guttenes første valg, men jeg bryr meg ikke, jeg har mange kompiser, som liker meg for den jeg er!  Hvis en gutt forlanger at du skal vær tynn, perfekt og vakker jente, så finnes det barbie dukker i butikkene for det! 

Dere ser kanskje på store stjerner som "perfekt" og dere vil være prikk lik dem! Jeg syns Sophia Bush er nydelig og ser opp til henne! Men tenk dere.. Tenk hvor mange jenter som ser opp til deg! Det er mange der ute i verden som kunne gå gjennom liv og død, for å bli lik deg!! Før dem er DU perfekt!! Du har venner, du har familie som bryr seg om deg...det er ikke alle som har det. Vær fornøyd med deg selv. 

Er du frodig er det greit, er du tykk er det også greit! Er du tynn, er det greit! Man skal ikke bli dømt, på måten man ser ut! Du trenger ikke sminke, du trenger ikke å dekke deg til med store klær! Personling, så liker jeg ikke meg selv uten sminke, men jeg går på skolen uten det, jeg kan dra ut i offentligheten uten det, før jeg vet at jeg ser LITT bra ut i det, og det er naturlig! Før når vi var mindre gikk vi hverdag uten sminke, hva har skjedd?! Nå kan vi liksom ikke leve uten det! Når folk sier du er pen og alt det, så nekter du. Hvorfor? Innerst inne vet du jo at du er pen!! 

Jeg har en utfordring til deg. Ta et ark og en penn og legg det på badet. Så hver morgen i 1 månde, så skriver du en ting om deg selv du er fornøyd med den dagen! Så når det har gått 1 månde, så se på listen din! Så ser du hvor mye som er bra med deg! 

Dette ble kanskje et veldig langt innlegg, men husk! DU ER NYDELIG, BÅDE UTVENDIG OG INVENDIG! OG DU HAR INGEN GRUNN FOR Å SKJULE DET FOR NOEN! DU TRENGER IKKE SMINKE, DU TRENGER IKKE STORE KLÆR! DU ER NYDELIG! Husk på alle som ser opp til deg, som du egentlig ikke vet om! 
Lekser...lekser..lekser og enda mer lekser. Det er alt som står på ukeplanen vår.. Men takk gud for at det er bare  3 dager igjen av skoleuken, også er det helg. Rett etter ferien som varer i en uke, så jobber vi med ting til klasseturen som er om 2 og en halv uke fra nå. Skal bli herlig, før når vi kommer hjem, så er det påskeferie!! 


I hate to turn up out of the blue uninvited, but i couldn't stay away, I couldn't fight it. 
I'd hoped you'd see my face and that you'd reminded
That for me... it isn't over...yet..  


Etter å ha isfisket i helgen, eller egentlig for all grunningen i så mye snø, så er jeg tappet for energi nå for dagene, sov til og med på sofaen i natt for jeg giddet ikke å gå ned på rommet.. Å giddet ikke  å gå på ski nesten idag på skolen. Vil bare sove og slappe av, men det kan jeg ikke gjør før fredag, når vinterferien starter.. Eller søndagen blir det vell, før jeg skal isfiske på lørdagen også skal jeg på konsert på kvelden:)  Nå så skal jeg bare fikse meg litt, også er det å starte veien til Ann Iren!

 
Har fått helt hekta på "Draw something". Det er det samme som Wordfeud, bare du tegner! Det er så artig og veldig underholdende. Hvis du ikke har det, anbefaler jeg deg på det sterkeste! Artig for både store og små, men er litt dumt at der foregår på engelsk. Men hva har man ikke google translate for :) Da var jeg her igjen.. Har for ei stund siden hentet Ann Iren, når vi kom hjem var huset helt nedsnydd.. Er det fremdeles da, men det var snø til kneene, og postkassen var ikke å se... Men vi kom oss inn. Jeg og Ann Iren har plantet oss inni kjøkkenet og har lagdet kakao, sånn at vi skulle bli god og varm ♥ Men vi varmer jo hverandres hjerter, men akkurat nå er jeg sur på henne og nekter å snakk til henne ... Før hun fornærmet meg, hun kaller jo alle andre noe søtt og flott og blabla, også sier hun " neei, jeg snakker om hoo", altså meg... så huh... -.-!!! 


Skal starte å pakke tingene mine mine snart, skal bare spise middag før jeg og Lena må dra hjem. Vi tar kvart over fire fergen, så..ja.. Når jeg kommer hjem så skal jeg rett å møte Ann Iren også regner jeg med at vi skal bare sløve helt .. Kanskje jeg blogger senere, får se. Men ha en fin søndag videre, søte små ♥ 
Akkurat klart å knødd meg ut av sengen, så nå sitter bare her og venter på at jeg skal gidde å gå ned å fikse meg..Tror faktisk jeg skal stikke ut å møte Camilla og Diddi før jeg drar, kanskje michelle også . Får se hva jeg får tiden til, men nå kan jeg vell bare nyte tiden jeg er helt avslappet og ikke gjør noe.. 

 
Som skrevet, så har jeg vært å isfisket idag. Var veldig lang tur og vi hadde ikke dagen med oss.. Først så kjørte vi oss fast, så når vi fikk oss løs og fikk parkert på en ordentlig parkeringsplass så begynte vi å gå, å vi måtte grunne oss gjennom snø som gikk meg over hoften, og Stig til hoften. Sånn gikk vi en og en halv time + vi gikk feil.. fulgte noen spor, og så klart fulgte vi dem feil vei...å sist gang vi gikk til det vannet brukte vi kanskje 15 minutt eller 30 minutt...Så når vi kom fram måtte vi måkke snø, også ble det så klart overvanns tingtang, og blabla.. (kunne ha skrevet ei bok). 

/ i stående porsisjon!! 
 
Fikk 3 fine store røye, og snåbben ble min favoritt.. men han døde ... R.I.P kompis <3 Han er den som ligger nærmest maggoten.  Når vi skulle gå tilbake så måtte på nytt grunne oss, også gikk vi litt skeivt, men kom oss nå fram til veien.. og så klart var bilen snydd inne, så vi måtte måkke snø av veien og bilen... flotters...  Når jeg kom hjem, skulle jeg til michelle, men alle klærne var våt og jakken.. så gjett hvem som måtte gå til henne i en trøye? 
Da er jeg klar for en dag med Isfisking, etterfulg med å møte venner! Så jeg sitter ferdig påkledd og skal gå å spise nå før Stig kommer å henter meg. Men om i går, det var noen som trodde jeg hadde farget håret blondt, men det har jeg ikke, jeg prøvde noe som heter winry rockbell cosplay wig ( altså cosplay/kostyme parykk) hos Ine! Å jeg skal ikke nekte for at det ikke var kult, var litt digg å være blond i 10 minutt, mens Ine hørte på miyavi, som er japans beste gitarist og sånt.// ikke hat meg for bilde , Ine...
Akkuratt komt inn fra å ha vært hos Ine før hun måtte dra til øya, og imorgen skal isfiske igjen, så skal jeg møte folk. Har så mange jeg må få møtt før jeg drar.... Så ja.. Bli å legg meg om ikke så lenge, å stup til sengs, før jeg må vær klar til å dra halv 9 imorgen tidlig. Kommer til å blogge imorgen om litt om dagen i dag og morgendagen.  
Imorgen blir i grunn en trist dag... Det er mest sannsynlig min siste dag på jobb, og jeg elsker jo jobben min og lønnen... det blir rart å ikke dra på jobb hver torsdag... Men jeg vet ikke helt om det er siste dagen, for det kan hende jeg skal tilbake i April og jobbe ut den månden. Men hvis ikke... så bli morgendagen en trist dag...  

 


 Sorry for forskjellige størrelser på bildene, men det ble bare sånn. Dere klarer å leve med det!
Sitter hos anette, og venter på at klokken skal nærme seg 1800, for da stikker jeg for første gang i år på klubben. Å sammenlagt har jeg da vært tilsammen 2 dager på klubben i hele mitt liv :) Kan bli ....artig... sier vi.,. 
//gammelt
Jeg er endelig klart og gjort meg ferdig med innleveringen, har også hjulpet pappa å måkket snø og nå har jeg nettopp komt inn i det gode varmet huse, med lukten til nybakte solboller ! For en herlig tvilling jeg har som fikser det til jeg kommer inn. Så nå er det bare å lene seg godt bak i sofaen å se på Linni  og Petter elsker Mari ! 


 
Så var det meg og overskriften.. kommer ikke helt overens med den, er helt umulig å finne på hvilken overskrift jeg skal ha...jeg vet jo såklart hva jeg skal skrive om, men er overskriften sammarbeidsvillig? neeei! Null kreativitet liksom.. Men det blir vel bedre etterhvert! Skal nå bare få gjort en innlevering ferdig som skal leveres på tirsdagen, også skal jeg få unnagjort litt matte. Så da er søndagen min reservert til leksearbeid.  

" This bag contains a gun, a bomb,  a very large knife and loads of drugs " 


Bort med det gamle og inn med det nye!Jeg har bestemt meg for at jeg skal oppgradere designet og headeren her på bloggen! Skal prøve å få gjort det snarest mulig, men har jobb i morgen, og lørdagen skal jeg mest sannsynlig i bursdag.. Får se søndagen. Jeg har også en liten overraskelse på lur til dere !!Imorgen er det da valentines day, dagen for kjærester og blablabla...jeg er singel og skal nyte dagen med venner! Men det er jo alltid koslig å ha en kjæreste å tilbringe dagen med, men når man ikke har det, så skal man ikke klage! Før da kan man bare se seg rundt, å se på alle de vennene du har som støtter deg og er der for deg på valentines day!

Men for meg så er det noe annet å som er viktig på denne dagen. Bestevenninnen min, Vanessa, har bursdag også på denne dagen! Imorgen blir hun hele 15 år <3 Store jenta mi.. Tiden flyr jo avgårde... Plutselig tar disse smårollingene deg igjen på alderen...


hahaha, idag fikk jeg høre dagens gullkorn. Satt å snakket med en god kompis på msn, også sett vi nå å snakke, også fortell han da om en opplevelse han hadde hatt i kirka. Han hadde sotte å tenkt hva folk hadde syntes hvis han hadde slått hjul i kirken. Herregud, i det øyeblikket når han sa det... jeg var så redd før at han hadde gjort det.. men han hadde nå klart å latt vær.. Å senere etter begeravelsen, hadde han snakket med en av sine slektninge, og da hadde den person tenkt på hva folk hadde syntes hvis noen hadde HOPPET over kisten.. Ler enda av dette... Se det for dere, hahah!!! 
Som dere vet, liker jeg overhode ikke vinteren! Å nå har det vært is og fint ute i 1-2 uke, men så idag...så snydde det! Så nå er alt hvitt ute... Så klar for sommeren her ! Men det skjer jo ikke noe fortere, jo mer man klager. Man får jo bare leve med det.  Så for å få tiden til å gå litt fortere, så kan man ikke takke nei til netthandel! Sitter her å ser på litt sminke og klær. Ser også etter noe jeg kan ha i en konkurranse , jeg har tenkt å ha i nærmere framtid, har ikke bestemt meg for når, men vi får se ...  
Gjesteblogging av Lena! Jeg er tvillingen til Ina, og har gjesteblogget før da. Vet ikke hvordan man gjør dette, så ikke mobb :S. I dag så møtte jeg og Ina, Karin. Vi har kjent Karin gjennom nesten hele livet! Ina måtte jo selvsagt vise oss Steven Hall dansen når vi møtte Karin. Den er ikke noe kul. Ligner på min versjon av apedansen. Bortsett fra at min versjon er såååå mye kulere! Ina vil bare ikke innse det, men dere er enig at jeg er kulere, sant? Ikke svar på det :P. Vil jo ikke at Ina skal bli såret! Neida, kødder bare.

 
Ina er liksom verdens beste tvilling, med verdens nest beste humor. Jeg har jo den beste. LOL.  Hun er også litt smart. Jeg og Ina tok jo den Einsteins gåte her om dagen, der Einstein hadde sagt at bare 98 % av verdens befolkning IKKE ville klare! Og jeg og Ina klarte den! Da kan dere gjette hvem det var som ringte alle søsknene for å fortelle hvor smart vi er! Vi ga beskjed til Silje at hun måtte kalle oss 1% og 2% på telefonlista hennes. Den var lett som bare det. Her er linken:  

http://www.aftenposten.no/quiz/skole/Albert-Einstein-mente-at-98--ikke-ville-klare-denne-gaten-Gjor-du-6752821.html#.TzaoUFzbjPp 


Ina ga beskjed til meg nå at jeg ikke kunne skrive mer. Gledesdreper liksom ;). Neida. 
Kanskje jeg skulle lage meg en blogg? Men uansett, glad i deg Ina! Selv om du ikke er like kul som meg :) 
Ny dag, nye muligheter. Har ventet lenge på denne helgen, når alle "øy-jentene" er samlet og vi skal kose oss! Skal på jentekveld senere ikveld, og til da, tror jeg at jeg skal ut ilag me Karin, Lena og Ann Iren. Amalie kommer senere, har ikke sett henne på .... halvt år... og kanskje mer ! Så kvelden og selve dagen ser jeg  fram til å få en start på ! Har gått nå i 2 månder og ventet på en pakke.. og idag når jeg kom hjem fra Anette, så gjett hva som ligger på bordet? PAKKEN! 


 

Et BlimE! armebånd. Det representere at du er imot mobbing og bryr deg om andre! Jeg er imot alt som har med mobbing å gjøre. Jeg liker ikke at folk har det vondt og får dårlig selvtilit. Jeg syns synd i de som blir mobbet, det er overhode ikke noe man vil bli. Så dette armebåndet er det mest fornuftige jeg har bestilt. Hvis man tenker tanken bak det! 
Da har vi endelig langhelg, vi fikk fri på Torsdagen, for at lærerene skal ha planleggings dag i dag (fredag). Så når sitter jeg hos Anette, vi har faktisk lært oss en helt utrolig dans, kanskje vi viser den etterhvert? Hvis dere vil da: ) Men akkurat nå, så sitter vi her og slappe av. For den dansen var dagens trim :) Jeg har også vært å sett litt på falske øyenvipper på nett, og har funnet noen. Som jeg sa til Anette; Jeg vil ha øyenvipper med fjær og farger!
S
å hvem vet? 

 
Omg !! omg omg omg omg omg omg omg!!! Det er virkelig alt jeg klarer å si nå!! Jeg gikk inn på twitter, og der får jeg et fantastisk syn !! Dere som følger med på Jersey babes, dere vet hvem Doria er. Isåfall, hun er jo da en +size dame og har en fabelaktig selvtilitt og er full av glede og hun er en fantastisk frisør og make-up artist! Hun er faktisk forbildet mitt, eller ei av dem! I forje episode av Jersey babes, sa hun:

" I don't wanna be a plussize girl, but this is how I'm and I'm beatiful on my way. I don't wanna change it, because that's gonna change the whole me!"  

Og det er så fantastisk sagt av henne, og igår tok jeg å fant henne på twitter og følgte henne og skrev noe til henne ! Hun SVARTE OG FØLGTE meg !! BIG DEAL FOR MEG !!  // ET STYKK OVERLYKKELIG JENTE ! 
VÆR OBS  : Det er veldig lav lyd på denne videoen! Men her har dere da en videoblogg, kanskje dere har ventet på den, men jeg og Vanessa lagde når vi satt på fergen til Harstad, på fredagen :) 
Skal nå tilbringe kvelden min med Lena å først se "Ringer", også Super Bowl!   Når det førsta er på tv, så må man jo se det! Så dette blir kos:) Har nettopp fått fyr i ovnen, så nå sitter jeg plantet foran peisen for å få varmen i meg. Det var jo 0 grader når vi kom hjem så, og nå er det 11 grader ca...  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits