Hei søtinger ♥ Hadde kortdag på skolen idag, så da rakk jeg å ta noen bilder ute før det ble mørkt og dystert ute. Men var ganske kaldt, så ble noen få bilder...Hadde vi vært lenger ute så hadde vi dødd av frostskader!! Så nå skal jeg bare lene meg tilbake og ta det helt rolig. 
Sløv dag på skolen idag! Startet egentlig ikke før 10, siden gymmen tok 5 minutt (stablet stoler) for det skulle være sånn ting der. Men nå holder vi på da å lage masker til PTF (prosjekt til fordypning). Så får vell komme igang, å bli ferdig med skissen. På bildene under er det bilde av meg,meg,meg,meg, kjersti og Martine! ♥


God morgen ♥ Idag var en sånn dag jeg våknet og følte for å dra til byen og alt..men nei! Tett nese og hoste funker ikke så bra til det,men vil fremdeles. Takk gud for at jeg ikke har feber idag! Et tegn på at formen blir bedre, sakte men sikkert! Tenkte å se noen filmer idag, Noen forslag? Veldig glad i filmer der de synger og alt annet.. Litt som Pitch perfectDrikker solbærtoddy og ser idol! Hva er bedre når man er syk? Innballet i pledd og alt, deilig! Selvom jeg er syk, så skal ikke det ødelegge kvelden min! Så lenge jeg er frisk til imorgen eller søndag! 

Kurset igår var kjempe artig og lært litt. Fikk vite hva som kommer til å bli inn og møtte mange nye folk! Kom ikke hjem før rundt halv 11 eller noe sånt, så da var det rett til sengs. Våknet kl 06.50 med at jeg hadde ringt folk i søvne...Gud vite hvordan jeg gjor det!! Men har ellers tilbringet dagen i sengen..Våknet å hadde feber så det var jo perfekt. Syns egentlig det var en veldig kjip dag å være syk på, med tanke på de andre får karakterene sine...men fikk heldigvis overtalt mamma dem til at vi kunne hente dem senere!  Var kjempe tidlig ferdig på skolen idag, for at læreren vår var borte og vi hadde gått 2 timer lenger på en fredag også! Så da var vi ferdig halv 12, men jeg dro 11 siden jeg ble ferdig med en sånn markedsføringsoppgave. Skulle egentlig å trene ski med Stig idag, men siden jeg har så vondt i halsen, så er det best at jeg lar vær. Men senere idag skal jeg på makeup kurs med Birgit, så det ser jeg veldig fram til! Er tross alt Erlend Elias Bragstad som skal holde det så.

 


Fikk lyst til å anbefale dere noen av mine favoritt apper. Jeg har iphone, så jeg vet ikke om alle disse appene passer til din, hvis du har android.
? Faktura: Så bra å ha. Du har full oversikt over ditt abonnoment, så du vet hvor mye du har igjen av sms/ringeminutt og datatrafikk!
? Squats PRO: Rompetrim appen, som jeg kaller den. Alle vet jo at squats er bra for rompen, så jeg lastet denne ned for 3 dager siden, og bruker den hver dag kl 20.00! Den har lagt opp et opplegg på hvor mange du skal ta per dag.
? Twitter:  Trenger jeg å si noe mer? 
? Godvekking: Fantastisk måte å våkne på! Så mye bedre enn å høre den fæle ringeklokken din ringe! Her får du alt fra butler til elsker som vekker deg. 
? TVguiden: Med denne har du full kontroll over når dine favoritt program går, eller om det er noen filmer du vil se som går. 
?  Hay day: Hekta!! 
? Pic jointer: Veldig flott å ha når du vil lage en liten kollasj eller noe sånt til twitter/instagram eller hva enn du vil legge det ut på.
? Phoster:  Du kan sette kjempe kul tekst på bildene dine, for å 

 

 photo kjhoslashlkoslash_zps8a8faa9b.gif
Gikk gjennom arkivet mitt for å se hvordan jeg så ut for 1 år siden..vell, ja,..GUD HJELPE MEG! Liksom....skulle trodd det var igår. Heldigvis har jeg forandret meg! Hva syns du?  Så fin som denne dagen er, så tar jeg å gjør meg klar til å dra på ski med Stig. Når det ikke er isfisking og fjellturer, så finner vi alltid på en annen trim. Igår ble det også ski, så da tar vi bare å repitere litt idag. Å når det kommer til skigåing, så er det en forskjell på hvordan du tror det blir, hvordan det egentlig er og hvordan du forteller vennene din at det var. 

  Nå kom Martine til meg, så vi skal starte å lage mat og bare kose oss resten av kvelden! så heidjåHar vært ute idag å spist på milano med Marianne & Chris, Toni, Malèn, Malin og Martine. Var kjempe koslig. Så nå er jeg nesten nettopp kommet hjem, så skal jeg bare å slappe av litt.. Har så vondt i hode , så da er det ikke mye jeg gidder å gjøre.. Så kaster bare inn en sang som har gått for mye på repeat her i gården 
Da har jeg fått farget håret. Ble annerledes enn jeg trodde, men jeg elsker fargen! Min rød farge er jo matt på vinterstid, så nå har jeg ENDA mer rødt, å jeg bare elsker det! Hva syns dere? Jeg lover, skal ta bedre bilder imorgen eller noe sånt. Har også fått en header av ei venninne av bestevenninen min, så den kommer også snart opp. Samme med nytt design!For vell 1 år siden, postet jeg denne filmen som trenings inpirasjon! Bladde gjennom en liste jeg lagde for lenge siden og der hadde jeg skrevet " Ves æ miste all treningsinspirasjon så se på training motivation dear hardwork"  og det gjore jeg nå..Filmen taler for seg
Som sikkert 40% av dere vet, så har jeg ALDRI farget håret mitt. Jeg er ginger, men med årene så har fargen blitt litt mer matt, så da har det sett brunt ut, men når folk ser det i ordentlig lys så er det en del rødskjær i håret. Siden jeg startet på design og håndverk, å vi startet å være nede på frisør, så har læreren elsket hårfargen min, og mente det var perfekt for å ha som modell. Samtidig som hun ville prøve noe med det..Å ha plantefarge i det, ikke vet jeg hva det er ... Så jeg regner med jeg blir rødere i håret. Men skal ned til frisør imorgen og få fikset det. Så får dere se når jeg kommer jeg...Hvem vet, kanskje jeg blir grønn? hahaEr på skolen akkurat nå. Er ferdig med det jeg holder på med, eller venter på noe jeg skal hente på elektro, men det var ikke ferdig før kl 2. Så da er det bare å sitte her å chille. Skal lage en videoblogg kanskje senere idag, spørs hva jeg gjør idag. Da var alle filmene ferdig. Sjeleglad for det. De siste klippene av meg og Lena, er for å vise hva vi gjør når vi henger ilag....Når kjæresten hennes ikke er her
Håper dere kan ta dere tid til å like min facebook side...for å vise støtte. Støtte et medmenneske. Trykk på bildet for å komme til facebook siden. Hadde bøyd meg ned på mine knær og kysset skoene til de som hadde gjort det. 


Tenkte disse skulle bli litt bedre enn det de egentlig ble, men...f8ga07purihåfpaæokeor a... HVOR ER HUMOREN MIN?!!  
i hele går filmet jeg min dag ( stortsett ) og har redigert del 1! Så jeg tenkte at den passet jo å hive inn her om morgen! Skal å isfiske nå snart, så jeg vet ikke når idag del 2 kommer ut...sikkert i kveld! Men siden jeg dør av varme nå, så må jeg sette meg i vinduet mens jeg venter på Stig! 

 
Startet dagen med å dra til tannlegen for å burre ett av mine vakre hull! Etter de var det rett til skolen, der vi så magic mike. Herlig å ha sånn klasse som jeg har, perfekt!! ♥ Hadde ikke så mye å "fordøye" dagen med, så da dro jeg på kebab-date med Nadia fra klassen. Satt ett par timer der og hadde det kjempe koslig. Som dere ser er blogging dårlig fortiden, og det har sine grunner. JEG ER TRØTT 24/7!!! 
Så gjennom alle mine 64 bilder på instagram, og dette er det bilde jeg er mest fornøyd med! Er sykt fornøyd med det!! Tok bildet selv og redigerte det selv. Er fra 25.Juli 2012. Hva sier dere til at jeg kaster igang en instagram konkurranse? Tagg meg i det bildet du er mest fornøyd med på instagram, så trekker jeg ut hvilken jeg syns er finest/kulest og deler det videre + følger og liker de fleste bildene dine!  FRUVINKELSPRETT   er navnet dere skal tagge!! NÅR DET KOMMER TIL TAGGING, MENER JEG: #fruvinkelsprett.  Det er sånn den konkurransen hadde blitt i den tilfellen.. Så hva sier dere ? Lenge nå har jeg prøvd alt for å bli brun...Solarium, sol og ja... Siden jeg har rødt hår og røde pigmenta (?), så gjør det min sjanse på å bli brun veldig minimal.. men nå ble jeg for lei, jeg ønsket meg selvbruning av de fleste venninnene mine i julegave og hva fikk jeg? jo selvbruning!! Så da måtte jeg bare teste det ut, og håpet på å bli brun. Det funket, så klart! Er så herlig å føle seg brun! Men har et mega skille på hendene pga jeg har brukt hansker.. Så hvis du sliter med å bli brun som meg, så ikke gidd å prøv på sol og alt.. Ta selvbruning!

DERE SER FORSKJELLEN
Da var vi kommet inn i et nytt år, nemlig 2013. Føles ut som 2012 varte bare i noen måneder, har gått så sykt fort! Vi er allerede TO dager inni det nye året. Jeg har jo sovet bort hele og halve ferien, men regner med jeg ikke er den eneste. Så her ser dere bare 1/10 av bildene jeg tok. Her jeg bor, så har jeg bare å gå sånn 50 meter, så ser jeg HELE byen. Så herlig!! Men folkens, da var forårets " bok" ferdig, og nå er det på tide å starte med en ny!

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits