Hadde ingen overskrift til dagens innlegg...Så ja. Som kanskje dere har merket er jeg en "ustabil" blogger, jeg blogger ikke fast, blogger når jeg føler før det, eller ja..Når jeg har mine øyeblikk for å si det lett. ;) Men droppet inn nå for å si at litt om alt og ingenting.. Kan starte me å si at jeg skal isfiske  for første gang i mitt liv på lørdag, så jeg gleder meg som en liten unge !!  Så fredagen skal Vanessa vær med te byen for noen ærn (?), så det bli flott... HVa mer kan jeg skrive.. hmmm.... tjaah... joda.. Jeg får en eller annen gang kom med en videoblogg, regner jeg med.. Tiden får vise ! // Sommer <3 Stakken, 800 å noe m.o.h ! 
Det er mange personer ute i verden, du ikke tåler trynet av.. Det er mange personer i verden du ikke klarer å snakke til! Det er mange som sårer deg, mange som forlater deg. Det er personer som er utro, eller prøver seg på andre.  Men det er en som skille seg ut. Det er den personen som sa at h*n elsket deg, var alltid der for deg og sa alle de magiske ordene du ville høre. Men så viser det seg, at den person som sa alt dette, ikke mente det. Personen ville ha en status, ville få seg, før h*n hadde aldri fått seg før. ! Velll... sånne personer er for meg usynlig. :) Sånne personer som DU tror er unik i forhold til andre, en du TROR skiller seg ut, men som egentlig ikke gjør det ! 
Jaja, noen person er jo den fødte playeren, mens andre jobber seg opp dit. Men.... Det er noen som er den perfekt, som du ikke kan se noen feil med.. Du finner han ikke med det første, men snart. Han er rett rundt hjørne : )  

 
Nå er det presis 1 uke siden jeg skrev at jeg ikke kom til å blogge. Det har vært ei hard uka, men på enden av alt, så har det vist seg at alt dette var ikke verdt det! Men siden det er søndag, så tar jeg det helt chill og bare nyyyter dagen :) 

 
Sitter å tenker på hvilken skole jeg skal søke på, og nå har jeg funnet ut at knut hamsun skolen på oppeid er en av mulighetene. Den har logget på et 3.valg, helt til nå, nå står den på 2.valget mitt og kanskje 1.valget.. men isåfall, et godt 2.andre valg. Har blitt påvirket av Torger...huff.. Jaja, men dem hadde en veldig bra sitat " Hvorfor sitte inne når alt håp er ute ". Men isåfall, Oppeid er snart et 1.valg ! 


// uten sminke
 
Har fått meg twitter som sikkert de fleste har, og der oppdaterer jeg om litt av hvert. Og som dere kanskje har lagt merke til har jeg fått et twitter modul på siden ?  Der twittre jeg om alt og ingenting, oppdaterer der mer enn facebook og bloggen til sammen ! Vell vell, da var jeg her igjen.. og jeg vil først å fremst takke alle dere som har støttet meg og vært her for meg gjennom denne uken, det betyr alt ! ♥ Det har ikke vært en lett uke, og det har hjulpet å hatt noen å snakket med og vite uansett hva så har jeg personer som støtter meg! Igår så fikk jeg høre akkurat dette " Hvorfor blogger du ikke lengre? bloggen var jo alt før deg før, du elsket den jo", og det er sant! Jeg elsker enda bloggen min og den er alt! Men den er ikke første prioriteten, må redde et vennskap som betyr alt før meg!! Men jeg fikk også en overraskelse som ikke var så hyggelig når jeg kom på bloggen..  Det som er sludret eller hva det heter, er totalt upassende å kommentere på en blogg og i denne situasjonen! Jeg har ip-addressen til denne person og jeg har fått hjelp fra min kjære Daniel og min kjære storebror, og jeg har funnet ut en del ! Så til du som har skrevet det, så kan du bare si navnet ditt ;) 


// Gammelt bilde ! 
 
skal bare droppe inn her å si at nå kan det bli lenge til jeg blogger.. jeg er ikke i humør nå til det. Det er nettopp blitt slutt med meg og steffen.. å før dere lurer på hvorfor, så vet ikke jeg helt selv. Men er ikke humør til å blogge.. er ikke humør til noe.. En vis man sa engang "forhold i ung alder varer ikke, vent til du er 30 ".. Man vil bare ikke tru på det ? Man ser jo folk som har vært ilag siden de var 15/16 og som nå er 60/70! Så tenker man " ååh, skulle ønske det kunne være oss om 60 år ". men jeg tar det rådet, og holder det nært, ikke at jeg følger det, men har det som et minne. og til søskene mine ... ,nå kan dere si " I TOLD YOU SO", også kan æ prøve å flire av det.. men akkurat, så tror ikke jeg det kommer noe smil fra denna jenta på en liten stund eller et blogg innlegg. Ha en fin dag videre alle søte små ♥ Sitter her å snufser og snufser, jeg er så forkjølet, og har derfor NULL kreativitet i hode mitt.. Så jeg trenger tips fra dere hva jeg kan blogge om eller noe sånt. Hvis dere hadde kommet med noen forslag så hadde det vært supert! Men det blir ikke noe videoblogg eller noe sånt, bare sånn at det er klart :) Det er alltid to sider av en sak. To sider av en person. To sider av en bru. Det er to sider av alt og alle. Jeg har to sider av meg. Du har det, tilogmed en pute. Sånn her kan jeg fortsette i lang tid, men dere forstår hva jeg mener. De to sidene jeg har av meg er: 

Jeg er en jente som elsker å pynte meg, sminke meg ordentlig,fikse håret ordentlig ! En jente som prøve å følge det som er "inn". Den jenten som lar "pokerface'e" overta der og da. En jente som gjerne kan ta en kjole på, å gå med den resten av dagen hjemme. MEN!!! Jeg er også en jente som kan ta et stoor hettejakke/hettegenser og nattbuksa eller en annen god sløve bukse på, og dra i det på skolen. Ei som bare tar på maskara, og bare la håret være som det er! Den jenta som bare hører på rap. Men den jenta som BARE hører på rap er jeg mesteparten av min tid. 

Jeg elsker begge de sidene. Dere er mest vant av å se den siden av meg jeg fortalte først om. Men jeg skal prøv å legg ut flere bilder/videoer der jeg viser min ... sløve side :) Å det som fikk meg til å finne ut av dette, er av min kjære hue! Jeg har kjøpt meg en helt vanlig hue, men for meg er den nydeliiig<3 Hadde den på meg hele skoledagen, å jeg gikk å var så fornøyd med meg selv!! 
Jeg er med i en konkurranse på Birgit sin blogg!  Det du ser på bildet under er det du kan vinne, og jeg anbefaler dere om å delta:)  Trykk på bildet for å komme til konkurransen og får å vite hva du trenger å gjøre for å vinne! Dette tar deg 3-5 min : ) 
the drunken sailor.. Har den på hjernen, av alle sanger har jeg DEN og Føttern mine er helt ødelagt etter igår/natt, ble veldig masse dansing og synging ! Var en helt utrolig kveld!! Tilbringte hele kvelden med Lena, Anette og Muhammad! Så når jeg kom hjem så var jeg så trøtt og sliten! Har ikke så mange brae bilder, Anette har alle, så kommer kanskje noen etterhvert :) Ble vekt klokken halv 9, og nå sitter jeg her... LYS VÅKEN! Er jo en god ting egentlig, slipper døgne mitt å bli helt ødelagt. Skal ta å fikse meg litt så skal jeg hjelpe pappa med noe, så jeg blir ikke å blogge mer i dag... For senere skal jeg på en bygdefest faktisk : ) Men det er noe jeg lurer på i forbindelse med FREDAG DEN 13... Skjedde det deg noe? Ikke til meg, så står fremdels sterk ved siden av min mening og sier: OPPSKRYT! Ha en fin helg folkens♥

 
Idag er det fredag den 13, og som sikkert mange tror på, så regner folk med at det skal skje noe med dem eller noen nære i familien! Men for meg er bare denne dagen en vanlig dag, det er bare oppskryt med fredag den 13.. Har selv trudd på det før, men ærlig talt... Det er jo som om at jeg skulle ha sagt at lørdag den 14 er en ulykkesdag også hadde folk gått å trudd det.  
Idag blir det litt blogging om litt av hvert , prøver å bli kjapp før jeg har besøk av Anette<3  Men starte med å vise dere dette Igår skulle ta en glass skål ut av mikroen, også mens jeg holdt den "eksploderte" den i handen min, så fikk jeg masse glass i høyre handen og begynte å blø, så for å skjule det, bruker jeg da bandasje, tommelen ble hardest rammet:( Men uansett, over til det andre!  Før jeg kjemper om å få 1.plass hos .....verdens beste... ooog foreløpig ligger jeg på en 3.plass under en sau! Så først vil jeg bare informere dere om hva spillerne på manchester united heter: 

David De Gea, Patrice Evra, Phil Jones, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Michael owen, Anderson, Dimitar Berbatov, Wayne rooney, Ryan giggs ,Chris Smalling , Ji-sung park, Javier " Chicharito" Hernandez, NemANJA vidic, Michael Carrick, Nani, Ashley Young, Danny Welbeck, Fabio, Rafael, Paul Scholes, Tom Cleverley, Daran Fletcher, Antonio Valencia, Federico Macheda, Darron Gibson, Tomasz Kuszczak, Ritchie De Laet, Mame Biram Diouf, Bebe, Anders Lindegaard, Reece Brown!
De andre spillerne er ikke så viktig og for dere som lurerer , så  har spillerene Rooney, Giggs og Ferdinand hund! 


Sitter nå å blar gjennom ei stoooor bok jeg fikk i julegave om muffins og masse oppskrifter til alt mulig muffinser!! Så nå er det bare å finne den rette oppskriften så er jeg i full gang med å bake ! Det er masse rart i den ! for å si det kort, det er alt fra hvitløks muffins til nougatmuffins..


Skulle egentlig legge ut bilder fra 2011, del 1... men det gikk ikke, ble noe feil! Så får heller komme det etter hvert. Men nå sitter jeg bare å ser på raske menn på tv2. ååååh, jeg dør litt når jeg ser på dem.. dem er så komisk.. 


Igår var det seriøst beste fredagen på lenge! Fikk tilbringe flere time med verdens beste gutt<3 + jeg holdt det jeg har lovet dere!! BILDE! Men uansett, jeg gidder ikke å fortelle hva vi gjor og det, føle at det er mer privat, men hvis jeg engang føler for å dele en dag hva vi gjør eller noe sånt, så skriver jeg det :) 


//Sorry for lite bilde, men var ikke større! får komme med et bedre en annen gang

Steffen, kjempe glad i deg gutten min! Du er alt<3 For å hold det kort, gårdagen var den beste dagen jeg har hatt !!
 
Endelig er jeg ferdig med prøve muntlig eksamen i matte , fikk en helt ok karakter.. Men uansett, imorgen skal jeg møte beste gutten min, så jeg blogger mer i morgen! 


Da er første skoledag unna gjort, og gjett hva? vi starter med denne dagen, onsdag og torsdag med prøve muntlig eksamen, og jeg kom opp i MATTE!!  Noe jeg ikke håpet jeg skulle komme opp i... VI er 10 i klassen , 5 kom opp i matte og 5 kom opp i norsk.. Så jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer til å blogge imorgen før at jeg fokusere heller mer på prøve muntligen enn bloggen, skole er første prioriteten liksom.. 

Skjorte: Julegave // Bukse: Bikbok // Smykke: Julegave
Godt nyttår alle lesere! Håper alle dere har hatt en kjempe fin nyttårsfeiring, for det har jeg! Hele gårdagen var nesten perfekt. Startet dagen å vær med kjæresten min. Var med han i 2-3 timer før både jeg og han måtte dra. Det var isåfall kjempe koslig å få se han igjen, å bare holde rundt han og alt! Skulle så gjerne ønske at jeg kunne fått feire nyttåret med han igår kveld/natt. Isteden for feiret jeg nyttåret med familien min og naboene i Harstad. Men var koslig uansett. Vet jeg sa jeg det kunne hende det kom bilde av meg og steffen, meen.. siden jeg har SÅÅÅ god hukommelse, så ja... glemte jeg det ! heheh, sorry, får se til helgen hva som kommer! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits