Vell, hva skal jeg si? Lenge siden sist jeg var innom her, men jeg etter jeg sluttet med bloggen fikk jeg tid til mye annet. Samt så har jeg fokusert i det siste på skole, russetid og venner. Tror ikke blogging er noe for meg helt enda. Grunnen for jeg derimot er her nå å skriver, er for jeg skal oppdatere dere på hva som har skjedd eller skjer fremover. 


 Jeg er ferdig med videregående for nå og er ferdig med frisørlinjen. Jeg har dermed pakket kofferten min, pakke ned tingene på rommet mitt og flyttet til Bergen. Jeg skal starte lærlingtiden min her og flyttet dermed sørover den 11.aug. Jeg har alltid sagt at jeg skulle flytte hit, men sååå fort...det hadde jeg aldri trudd skulle skje. Ser veldig fram til det, starte utdanningen min ordentlig og ikke minst, bo i Norges fineste by! Har egen leilighet med alt jeg treng og jeg har ingenting å klage på. Det som blir uvant nå er at jeg må gjøre alt selv. Rydde,vaske, lage mat og div. Men engang må være første gang og mamma dem har lært meg nok så godt opp, så dette bli bare å gå bra! Så denne uken har det bare gått til å pakke ut tingene jeg hadde meg meg på første lass og iløpet av mandagen kommer neste flyttelass. Så ellers idag så har jeg tatt meg en tur til byen for å unne meg noe godt, så da ble det litt shopping. Mandagen skal jeg en tur til ikea og tirsdagen starter jeg på jobb. Gleder meg veldig til å få mer å gjøre om dagene og til å tjene egne penger. 

 
Som vanlig, så tok jeg ikke kameraet med igår, men folk som har meg på snap fikk sett litt da. Dagen idag er jo litt spesiell. For  idag er den store dagen for alle mammaer, nemlig morsdag. Her i huset så blir det en kosedag for å feire mamma med kaker og stor middag. Se OL og bare slappe av i grunn. Så gratulere så mye med morsdagen, til alle mammaer der ute og såklart min egen mamma!! ♥

 Igår gikk det i ett, hjem fra skolen - dusje også dra på butikken med Lena og Trine for å handle inn til en kake vi skulle lage. For de som lurer så lagde vi snickers brownie, HELT NYDELIG! Har noen av dere prøvd å lage den? Om ikke, så anbefaler jeg på det sterkeste. Tar litt tid å lage den da, å den bør helst stå natta over for å bli god.  Idag derimot så har jeg vært i byen å tatt litt bilder med Lena og nå skal jeg snart fikse meg for å dra i bursdag senere i kveld.  Skal prøve å huske å ta med kameraet, men vi får se!

Idag hadde vi noe som heter selvpleie på skolen, der vi får fikse hverandre på håret. Altså alt vi vil av farge,klipp,styling og ja. Jeg valgte da farge, blant annet for å fjerne ettervekst og for å få den vinterfargen jeg hadde i fjor. Bare jeg hadde en litt mørkere farge da. For de som lurer så brukte jeg /04, 7/43 og 66/44 fra color touch av Wella og 6% i tuppene. (bleking) Jeg er iallefall super fornøyd med den. 
Igår var jeg med Mia og Martine, hadde en kosekveld. Så på film, spiste brownies og bare koset oss. Måtte jo snnikksnakke litt nå som Mia er flyttet hjem fra England. Elsker sånne stunder. Filmen vi så var "gone missing" , legger traileren under bildene. Filmen var veldig bra og går egentlig ut på samme prinsipp som "taken". Ellers idag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å bare sove og slappe av. Føles ut som jeg har 10 mursteiner i hode, så vondt. 

 
'

Er det noe jeg bare elsker å ha i skapet så er det klassiske fine skjorter. Enten det er Jean Paul eller Ralph Lauren skjorte. Passer til alle anledninger og er også veldig fint å ha om du skal på et jobbintervju f.eks. Har forelsket meg helt i denne skjorten fra Jean Paul. Cardigen jeg bruker som tilbehør er kjøpt på H&M. Den er sikkelig myk og varm, de to ilag er bare himmelen. 
Søndager er den mest avslappende dagen i hele uken. Dagen jeg nekter å gjøre noe, kun sitte hjemme ,se film og nyte dagen før Mandagen kommer. Så idag har jeg ikke gjort noe annet enn å bare unna meg denne dagen sikkelig. I og med bloggerne starter snart, så tok jeg anledningen til å lage noe godt til da, så nå skal jeg og Lena kose oss her med frukt og sjokolade. Håper alle har hatt en fin og rolig søndag. 

Siste dagen før ferien er over idag, kunne gjerne trengt 1 uke til for å få døgnrytmen på plass. Får bare tvinge meg til sengs tidlig. Nå skal jeg bare ta på meg en ansiktsmaske og lese et blad. Sikkelig slapp søndag, men det er deilig. Om dere ikke har fått det med dere, så har jeg trukket vinnerene av kalenderene og vinnerne har fått mail av meg. Godt nyttår alle! Vet jeg kommer sent her å sier det, men bedre enn ingenting. 2013 var et flott år for meg, ble kjent med mange nye folk og fått mange nye minner. Jeg tilbringte iallefall min nyttårsaften ute i det sosiale liv med gjengen. Så måtte dette året bringe mer blogging, haha. 
 
Jeg vet ikke med dere, men jeg liker alltid å dokumentere når jeg er ute og vandrer. Om det er morgen eller kveld, så tar jeg alltid bilde for å mimre tilbake senere i livet. Tenkte jeg kunne dele noen av de bildene idag med dere. Det er egentlig bare for jeg har ikke bedre å skrive om akkurat for øyeblikket da. 

Dette bilde er fra igår når jeg vandret helt alene en kald vinternatt.

Bilde fra tidligere i uken når det var vind og snøbyger. Prøvde faktisk å se bra ut..

Dette bildet er da fra idag..Meget vakkert, skulle bare sjekke meg i kameraet, og skle samtidig her faktisk.

Bilde fra dagen jeg møtte på Hilde

Her er bilde ifra en morgen jeg skulle gå til skolen når det var like kaldt som en vinter i RusslandDette bildet er fra idag. Jeg sto på badet og måtte dokumentere at jeg fikset meg før jeg gikk ut i kulda. 
Om 6 dager så hadde jeg vært bloggfri i 1 måned og på de ukene som har gått, så har jeg faktisk tenkt mer på blogging enn hva jeg har gjort tidligere. Sier ikke at jeg starter igjen, men jeg dropper isåfall inn igjen i bloggmiljøet. Skal forresten på et kurs/foredrag med Martine idag om blogging, noe som jeg ser veldig fram til. Tar iallefall med meg kameraet, så får vi se om det kommer noe senere. Tiden har gått så fort fram, jeg har glemt av bloggen. Føler det er en skam å si, men det er jo kun det som er sant. Har såklart tenkt på den, men har aldri giddet å tatt bilde og lage innlegg. Savner jo tiden der jeg blogget hverdag og hele pakka. Så jeg skal prøve å komme på sporet igjen.  Kanskje jeg skal oppdatere litt på hva jeg egentlig har gjort eller gjør? Vell, jeg går vg2 nå - frisør. Noe som er en drøm, jo fortere jeg er ferdig med vgs, jo fortere starter utdanningen min for fult. Har også tilbringet MYE tid med venner og andre greier. Så bloggen har blitt nedprioritert, den har tatt mye tid tidligere og da har jeg nemmlig bare tatt en lang og god pause fra den. Men vi får se framover hva som skjer! 

Om du vil ha jevnlig oppdatering på hva jeg gjør eller hvor jeg er. Så finner dere meg på INSTAGRAM,VINE OG TWITTER! UNDER NAVNETFRUVINKELSPRETT 


Elsker de dagene jeg bare kan ta på meg en "oversized" genser, lene meg bak i sengen med rolig musikk og bare slappe av. La alle tanker renne ut og inn av hodet. Nyte en god varm kopp med cappuccino og se en god klassisk film. Det er en herlig dag. Dette blir en dag jeg skal bare slappe av på,samle litt energi. Om dere vil høre min liste med sånn rolig musikk, så trykk HERHaha,elsker at lyset gjør sånn at jeg mangler halve øyenbrynet.Idag ble det en sånn dag at jeg føler at jeg ikke ser ut. Hår og sminke går bare ikke overens, men det stopper meg nok ikke fra det sosiale liv. Startet dagen med å dra til byen med Charlotte en liten tur for å fikse noe, og nå skal jeg snart ut igjen med Charlotte og Kristine for å bade eller noe i den duren.  Endelig fått fjernkontrollen til kameraet, ettersom den forrige var ødelagt! Åh, nå kan jeg blogge igjen uten å mase på familiemedlem om å ta bildeDa var 1.året av videregående over, og jeg gleder meg allerede til nr 2. Så endelig er sommerferien her, som jeg har ventet lenge på. Har hatt fri i noen dager nå, så idag var det avsluttning. Trist å måtte si hade til alle mann har blitt kjent med dette året, noen får jeg se til neste år og andre ikke.  Mesteparten av sommeren har jeg planlagt, og første dagen er nå, så nå må jeg stikke for at jeg skal til maria å ha en liten feiring og senere skal jeg til Martine. 


 
Klarte å glemme å sitte inn minnekortet til kameraet når jeg skulle dra ut på kafe med Charlotte.Neste gang må jeg huske det. Hate å møte opp å bare " ja, jeg skal ta bilder til bloggen, så du må være med" også tar jeg kameraet opp og bare "ehe, glem det. Har ikke kortet i" KLEINT.  Vi stakk til meg etter kafèn og sitter bare å koser oss. Har ikke så mye å si i grunn.  

For de som ikke ser slektsskapet, SOM ER DER, så er vi faktisk 3menninger. PRIKKLIK, ja! (nei) 


Leste at hashtag går ant å bruke nå i blogginnleggene sine. I grunn er jeg helt imot det, for nå bli 1000 fjortiss jenter å lage et rent innlegg med bare hashtag. #heibloggen#skal#ut#å#spise#nå #PAPPABETALER. Hva er vitsen? Hashtag hører ikke hjemme på en blogg. Det svir i hjertet når jeg ser noen bruker det på facebook og twitter. Å nå blogg? Det blir bare for teit. Idiotiske firkant som får folk til å tro at de blir så kul med bruk av det, men det er motsatt effekt. Om du vil at jeg skal lese DIN blogg, så ikke ha en eneste hashtag. Da er adios. 
Se for deg en blogg med f.eks dette " Hei kjære #lesere! Idag har jeg #shoppet og hadde det sikkelig koslig med #vennene mine. Etterpå dro vi hjem og spiste #kake. Hallo #sk13. Men må gå, skal #dusje. "  Fatter dere hva jeg mener? 

Idag/imorgen skal jeg starte på en video til dere. Kanskje jeg klarer å filme ferdig idag, og legger ut imorgen. Høres det bra ut?  Var i Tromsø igår med Birgit! Var veldig artig og koslig. Vi dro med den første båten som gikk rundt halv 8, å det tok 3 timer. Når vi kom fram gikk vi bare å shoppet før vi tok turen videre til jekta. Båten hjem gikk kl 3, å vi klarte å sitte oss på feil buss fra jekta, så det tok 1 time før vi kom fram til båten og da var det bare å springe det siste minutte før å rekke den. Harstadjenter på tur ♥ 

Ble tilsammen 6 timer med båt, å det sier seg selv da at vi sov. Å siden vi er like snill som alle andre venninner, så må det dokumenteres å legges ut.

Gud, hvor fort dagene blir over. Føles ut som nettopp våknet og trenger en redbull. Gidder ikke å gå til butikken som er 5-10 minutt unna. Kom jo nettopp derifra! Var på senteret med Tiril, Moren, bestemoren og onkelen hennes idag - veldig koslig!! Blir alltid så glad med å være med dem. Gadd ikke å gå ut å ta noen bilder når jeg kom hjem heller. Heller ikke å trene. Så da forskyver jeg det til imorgen, iogmed at jeg er så tidlig ferdig. Er også en litt stor dag idag for ei, Gratulere så mye med dagen til min flotte bestevennine, Maria! Love ♥


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits