Jeg må takke de få personene (3-4 stykkene) som leser bloggen min daglig! Jeg setter veldig stor pris på at dere faktisk er innom. Men jeg føler jeg har lagt opp til en løgn for dere. "jeg skal starte å blogge igjen. Imorgen starter jeg å blogge igjen. Jeg er tilbake å blogger nå, vet ikke hvor mye, men skal prøve alt jeg kan."  Jeg vet, du vet , DERE vet at det blir ikke å skje. Jeg føler at jeg har vokst i fra bloggen min. Det er noen ord som har vært vansklig å innsett. Jeg vil ikke gi opp bloggen eller bloggingen, for jeg har lagt så mye arbeid i det. I mange år har jeg blogget og ifjor husker jeg hvor godt jeg og bloggen lo. Til og med i sommer når jeg lo på topplisten i Norge takket være alle dre.  At de som leser/leste bloggen gjord det, var stort og jeg kan ikke takke dere nok. Men min tid begynner vel å gå forbi. Jeg vil såklart blogge når jeg gidder eller føler for det, men det blir ikke å være en tanke som alltid er i hodet mitt. Nå har jeg andre prioriteringer som jeg må gjøre. . 
Jeg har laget meg minner her på bloggen som jeg aldri glemmer. Laget meg filmer og alt. Dette er mitt liv, og det virker kanskje som jeg gir opp livet mitt nå. Men jeg gir opp blogging, ikke for godt, men jeg gir dere beskjed. Jeg har viktigere ting nå i livet, men en dag skal jeg nok komme tilbake. Trengte bare å la dette komme ut. Men jeg forsvinner nok ikke. Jeg har facebook,insta,vine,twitter og alt det der. Fruvinkelsprett kommer alltid til å være meg, uansett hvor. Jeg har opplevd mange ting og jeg vet ikke hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde startet denne bloggen, men jeg angrer ikke et sekund på det. 
Jeg kommer alltid til å være den jenta som sitter å lager dobbelhake bilder på snapchat, lagrer dem og flirer av de etterpå. Jeg er en fryyd! Selvom jeg takker for meg nå, så slipper det å vare lenge. Kanskje noen dager, uker, månder eller år, men jeg sier ikke farvel. Dette blir mer "Snakkees". For uansett når, så vet jeg at jeg har bloggen her. For jeg har enda myee jeg vil skrive her til dere som dere ikke vet enda. Men jeg får vell lagre det innlegget i et utkast til en annen dag. Så  takk for alt, takk for all støtte og kjærlighet, og takk for meg. 
Hvem av de var best?  Gjerne lik og del videre

 

 
Som dere alle kanskje vet, så har det vært en tornado i Oklahoma. Mange mistet hjemmene sine, familie, venner og dyrene sine. Denne filmen, får en rørende ende. Jeg anbefaler å se den! Det er om et av de som mistet alt hun hadde, tilogmed hunden sin, men mitt i intervjuet skjer det noe uforventet! Jeg ble rørt av å se på den!  
"well I thought god just answered one prayer to let me be ok, but he answered both of them "

 

 
Nå kan jeg tippe mange ble glade. "Shit, hun blogget!!" ja, for idag. Hvem vet hva jeg gjør imorgen? Joda, skal prøve å blogge imorgen også. Skal lage en video senere! Hahah, tro når den kommer ut... Å vinneren av den wow konkurransen  er kåret. Vinneren ble Kristiane fra Porsgrunn. Gratulere så mye til henne og gratulere til meg for at jeg blogget. 


Hadde planer om å blogge i hele helgen, men så har det blitt en feil med photoshopen på pcn min. Nå innser jeg hvor avhengi jeg er av det. Har også en oppgave som skal være klar til imorgen med PHOTOSHOP! Så perfekt timing. Her også oppstått noen småfeil med kameraet, så dere får noen elendige bilder jeg bare tok på 2 sek. Skal få fikset kameraet nå og photoshop imorgen. Drit! Men istede for å klage til alle dere, skal jeg heller nyte sola og min favorittserie. 


For å holde dere litt oppdatert hva jeg har gjort i det siste, så kan jeg skrive litt om det. 1.mai gikk turen til Svergie, som kanskje mange nordmenn gjor. Tok kameraet med og sa til alle " jeg skal blogge om dette og dette" .. jada, dere ser nå. Gjør det flere dager etter! Har jo ikke vært i svergie siden jeg kanskje var 6-8 år, så er en stund siden. Måtte jo ta bilde av alt da. Igår så tok vi å en kjøretur. Fin overgang fra bare snøbilder til sol? Jada, sånn er nord-norge! Jeg har startet å tenkt ut en ny film til bloggen, så kanskje den kommer om en stund. Om noen vil det, såklart. 
 Skal sette med ned med min nye favoritt serie. Har jo sett ferdig prison break, så da må man jo starte på en ny. Fin fredagskveld eller hva? Men så får jeg et problem snart...Når jeg har sett denne ferdig, hva skal jeg da se? 

Endelig helg. Føler at det har gått så fort siden Mandag. Sorry for mitt fravær, dere vet at det er  alltid lenge mellom hver gang jeg blogger. Har jo mye å skrive om..Nei, har ikke det. Nå skal jeg seriøst ta meg selv i nakkeskinnet og skjerpe meg. Har en video fra når Tiril var her, jeg kanskje kan legge ut etterhvert.  

Kom hjem for ikke så lenge siden, så sitter her med Trine, Kjersti & Marianne! De skal være her til vi skal på kino senere med flere i klassen. Vi skal se mama, og vi er noen få som er litt skeptisk til dette. Men det blir nok bra! Glede meg veldig til det!! 
Tiril kom rett etter jeg hadde blogget igår, så da bare tok vi igjen alt vi ikje har fått gjort på 2 månda. Så idag nyter vi været, og har vært på senteret og shoppet litt. Vet ikke helt hva vi skal ikveld, men vi finner alltid ut noe. Tror vi har noen i baktankene. Ble ferdig kl 10 på skolen, så dro jeg og mamma til byen ilag for å shoppe litt. Var ikke hjemme før i 3 tiden og da var det bare å rydde litt, gjøre seg klart til Tiril skulle komme. Så jeg regner med hun er rett rundt hjørnet. Å som dere ser, så er jeg veldig flekkete. Skrubbet bort litt av selvbruningen igår, for å påføre en annen type over helgen. Har du noen planer for helgen? 

Idag var det så fint vær her , så da dro hele skolen til Sollia som da er slalombakken her i Harstad. Satt på Martine til bakken, men så var det kaos der når vi skulle kjøre opp, så det var mega lang kø og de fleste snudde - vi også. Men vi dro tilbake etter litt. Så nå skal jeg lage litt mat , før jeg skal være med Maria senere.Haha, ja.. Jeg er så mye selvironi at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av alt. Si gjerne hva dere syns om den, del omså og kom med ideer til neste!!  


Da har man vært den skoleflinke jenta å pugget til prøven, så da er det bare å slappe litt av før man tar kveld. Litt vanskelig når både twitter og snapchat (marianne) tar av.Blir jo distrahert av hver lille ting. Å vennligst overse posene under øyene, det var en lang natt...Nå har jeg brukt seriøst over en halv time på å skrive disse setningene. Bare for dere!! 


Her tatt mer brunfarge og er meget fornøyd nå! Så da er man brun og blid. Skal øve litt til en prøve i naturfag, så skal jeg hoppe i dusjen før jeg takk for meg. For i dag altså. Den snapchat filmen kommer i løpet av uka/helga!
Skjorte// bikbok, genser// bikbok, jakke// husker ikke, bukse//bikbok, Øredobber// SnöPrøvde å vise fram skoen min, men den fløyg bare av..Moods of norway sandaler altså...
Prøvde å lage trutmunn, men fikk sol i tryne og ser dermed bare sur ut.. JEG PRØVDE ISÅFALL!!
Sorry for mitt fravær til nå, men har vært på utkikk etter jakke og så måtte jeg ta bilder, redigere dem og sitter nå her. Så vær glad før det! Lena ville være med på bildene, så dere ser hvor tvillinglik vi egentlig er..(nei) Bilde nr 2, er sånn typisk hoste bilde, vi alle har vært innom det engang. Senere skal jeg på kino med martine, Anette, Lena og Kristian, om vi blir enige om filmen..Dette blir en hard avgjørelse!! 

 

 Husker dere den snapchat filmen min? Vell, nå som det er kommen filming til snapchat, tenkte jeg å ta mine klipp og ta sammen til en ny film. Hva sier dere til det? Jeg er iallefall gira på det. For å friske opp minnet ditt, så legger jeg ved snapchat filmen som var mest suksessfull! 
I sammarbeid med sponsor;//
Tailor store er da en bedrift som skreddesyr skjorter, chinos og piquèskjorter. De er hovedsaklig svensk, men nettbutikken er norsk, engelsk,fransk, dansk og det du vil. Tailor Store skal kle verden i kundetilpassede plagg gjennom å være det naturlige valget for online shopping av målsydde klær og tilbehør. Tailor Store skal ta en stor andel av det tradisjonelle klesmarkedet. Har sett selv på nettbutikken dems, og det var mye som falt i smak. Det er både en butikk før menn og kvinner. Å alle vet jo hvor fint det er med en skjorte under en genser! Så derfor gir jeg alle dere lesere et gavekort på 200 kr, til denne netthandelen! Alt du treng å gjøre for å bruke det er å bruke koden på bildet under. Trykk på bildet for å komme deg inn på siden! 

 

 
Første dagen på lenge så skinner sola endelig og det føles herlig! Så idag skal dagen nytes på høgst nivå, og jeg drar dermed ut å isfisker. Så tok bare noen kjapper bilder og blogger kjapt, sånn at dere er klar over det. Vet jo at dere sør på har det flotte været og dere skryter av det, så nå er det min tur. Tar med kameraet og blogger når jeg kommer hjem. Noen lurte på om jeg hvor jeg tok de svart/hvitt bildene, men det er jeg selv som har tatt dem og redigert selv i photoshop cs6. Alt jeg gjorde var å ligge i sengen og pose. Var sykt kleint sånn i grunn, men kom inn i det etterhvert. Hadde såklart kamerat på et stativ. Jeg fikk bare for meg at jeg skulle ha photoshoot og den skulle være sånn og sånn. Så no biggie!  Nå er det honey boo boo tid
Har du noen gang hatt ett sånn øyeblikk?  Da var jeg brun igjen! Alltid like deilig å føle seg brun. Er mest brun armene, rart nok. Armene og fotene, litt i ansiktiet! Ser veldig fucka ut bildene, men hadde dere sett meg sånn her jeg sitter eller når jeg er ute i dagslys, da hadde dere sett noe HEEELT annet. Jeg har nevnt at selvbruning er min eneste måte å bli brun på, pga pigmentene i kroppen min. Kompliserte greier jeg selv ikke fatter.. Tar du selvbruning eller sol? 

Når jeg var i Bergen, kjøpte jeg meg noen helt nydelige øredobber fra Indiska! De er litt tung å gå med i lengden, men de er veldig fint å ha som stæsj. Siden det er både diamanter,fjær og perler på dem, så holder det kun med øredobbene. Du slipper smykke! Jeg elsker jo fjærøredobber, så tror jeg har kjøpt alle jeg har komt over å ha likt. 

Gadd ikke å redigere noen bilder, så bare hiver inn et uredigert. Plan var å gå ut nå å ta noen bilder, men ble for trøtt også starter home and away snart. Tok å "tænet" meg igår, så da er jeg noen hakk brunere enn på bilde, å imorgen er jeg enda brunere. Men nå skal jeg fikse litt med header og sånt, så vent å se! Da er dagen snart over, og ingen har klart å lurt meg med tåpelige aprilspøker. Har jo bare sett på film i hele dag og prison break, så da har jo ingen fått muligheten heller. Så nå skal jeg ta å bli litt brun, så er det bare å hive seg til sengs...er jo trossalt skole imorgen, og hvor mange planlegger vell ikke å stå opp tidlig og fikse seg? Det skjer ikke i dette hus iallefall! haha, APRILSNAR! Gud hvor teit...God morgen! Lenge siden jeg har blogget, eller hva? Sist jeg blogget var den 16.mars og nå er det 1.april. Har ikke følt for å giddet, så har det vært påskeferie og da har bloggen også hatt det. Har savnet bloggen, det lover jeg dere! Sånn spontant igår hadde jeg en photoshoot, å hva skal vell jeg med bildene hvis de ikke kommer på bloggen? Er jo derfor jeg tar bilder! Har ikke fått redigert så mange, så da får dere bare ..ja, vet ikke, vi ser hva som ender opp!  Har også funnet ut at dette designet...Er det styggeste jeg har sett, jeg savner mitt gamle! 

 

Idag, første dagen på lenge, så sov jeg ikke bort hele dagen. Våknet rundt 12 idag, så fikk egentlig gjort mye ut av dagen..(ikke egentlig.) Skal rundt 8 tiden ikveld, dra til Martine, og som alltid,  blir jeg å storkose meg! Så skal ta å sminke meg litt før jeg drar og hive på meg noen andre klær. Vet ikke om jeg gidder å ta kameraet med, bildene blir som oftes tatt med telefonen så. 
Håper dere kan ta dere 2 sek til å trykke på bildet og like facebook siden min. Når jeg har fått noe over 100 likes, kommer det en ny konkurranse på bloggen. Samtidig minner jeg dere på den andre konkurransen, som du finner med å trykke HER Bare vell 1 time igjen til jeg er ferdig på skolen, og tar turen til byen for å dra på traffikalt grunnkurs. Som sagt varer den i 5 timer, så da blir det nok neppe noe blogging ikveld..Regner med jeg er bra dau da. Har du tatt traffikalt? 

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· Anbefalinger · Blogg · Hverdag · Julekalender · Leksjoner · Oppdagelsesferd · outfits · Sommer'2013 · Store saker · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Ine - BloggDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits